Arama sonuçları: *

1. B

ASUS B450 MK-II ANAKART RAZER BLACKSHARK V2X PERFORMANS

beyler kulaklık alacağım kulaklıklar arasında RAZER BLACKSHARK V2X ASUS TUF GAMİNG H3 Bu iki kulaklıktan birisini almayı düşünüyorum anakartım çok yüksek bir şey değil performans olarak nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim
  2. B

ASUS TUF H3 KULAKLIK YARDIMM ÖNERİİİ

ASUS TUF H3 KULAKLIK NASILDIR ARKADAŞLAR KULLANANLAR VARSA YARDIMCI OLURLARSA SEVİNİRİM GÜNCEL FİYATI 1300 TL BU FİYAT BANDINDA RAZER BLACKSHARK V2X VE LOGİTECH G332 VAR SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
  3. B

CLOUDCORE VS BLACKSHARKV2X VS LOGİTECHG332 VS GAMEPOWER FUJİN VS GAMENOTE H2002D

KULAKLIK ALACAĞIM VE YAPTIĞIM ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA BİRKAÇ KULAKLIĞI BURADA SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ARALARINDA BAZILARININ FİYAT FARKI VAR TABİKİ AMA HEM FİYAT HEM PERFORMANS AÇISINDAN HANGİ KULAKLIĞI TERCİH EDEBİLİRİM SİZDEN GELECEK TAVSİYELER VARSA ONLARADA BAKARIM SEVE SEVE ŞİMDİDEN...
  4. B

LOGİTECH G332 Mİİ GAMEPOWER FUJİN Mİİ

bütçem 1000 tl civarında logitech g 332 alınır mı bu fiyatlarda araştırdım bunu buldum birde gamepower fujin kullananlar varsa yardımcı olursa şimdiden teşekkür ederim
  5. B

Çözüldü✓ EKRAN KARTI FANI SÜREKLİ ÇALIŞIR MI YARDIM LÜTFEN

asus rtx 4060 ekran kartım var sistemi daha yeni aldım bilgisayar ilk açılırken fan çalışıyor sonrasında ise duruyor boştayken henüz herhangi bir oyun testi yapmadım ama bu normal midir belli sıcaklıktan sonra mı çalışıyor ekran kartı fanları bilenler yardımcı olursa şimdiden teşekkürler
  6. B

1500-2000 TL Gamer Kulaklik Öneri̇si̇

Bütçe 1500-2000 tl f/p bir ürün yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler
  7. B

Çözüldü✓ YENİ SİSTEM ALDIM SES GELMİYOR YARDIM LÜTFEN

Beyler geçenlerde Abdullahın çıkarmış olduğu sistemi satın aldım 4060 ekran kartlı vento kasalı hazır sistemi. uzun zaman sonra bilgisayar sahibi oldum bilgisayardan çok anlamıyorum. monitorum lg 24gn60r-b monitör. kulaklığım şuanlık yok ama kasadan veya monitörden ses gelmiyor hiç kulaklık...
  8. B

🚨 0 KASADA YAPILMASI GEREKEN AYARLAR NELERDİR YARDIM LÜTFEN 🚨

Daha yeni bir kasa aldım bilgisayar hakkında çok bilgim yok. Yeni kasa aldıktan sonra neler yapılır yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  9. B

Çözüldü✓ 🚨🚨 AKIM KORUMALI PRİZ ÖNEREBİLİR MİSİNİZ

Sistem için akım korumalı priz almayı düşünüyorum akım korumalı priz işe yarar mı almalı mıyım fikirleriniz için teşekkürler
  10. B

Çözüldü✓ 🚨🚨 BU KABLOYU NEREYE TAKACAĞIM YARDIM LÜTFEN

ID cooling 214xt kule tipi soğutucu aldım montajladım CPU fan kablosunu taktım ama bu kabloyu nereye takacağım bulamadım anakartım Asus b450 mk 2
  11. B

Çözüldü✓ R5 5600 e soğutucu fan önerisi

Bütçe 1000 R5 5600 4060 ekran kartlı sistemim var ve soğutucu fan olarak fp bir ürün varsa şimdiden teşekkürler
  12. B

11.11.2023 DONANIM ARŞİVİ PC

Beyler kasaya bakılırsa iyi bir sistem gelecek gibi ama hiç alamadım bu zamana kadar bir taktiği var mı alan nasıl aldı öneri verecek olan varsa şimdiden teşekkürler bilgisayarım yok uzun zamandır bu pcleri takip ediyorum ama hiç çekemedim artık bunda şansım döner inşallah
  13. B

500-800 TL FP KLAVYE TAVSİYESİ ACİLLL

Beyler 500-800 TL arasında fp klavye arıyorum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler
  14. B

500 TL'ye STEELSERİES PRİME ALINIR MI

Mouse ihtiyacım var ve 500 750 TL aralığında iyi bir mouse arıyorum STEELSERİES prime 500 TL'ye alınır mı?
  15. B

1000 1500 TL KLAVYE ÖNERİSİ ACİLLL

1000-1500 tl bandında başımı ağrıtmayacak kullanışlı klavye arıyorum dostlar
  16. B

Gamepower ogre RGB klavye nasıldır

Klavye alacağım 1000 1500 TL bandında klavye önerisi olan var mı gamepower ogre nasıldır yardımcı olursanız sevinirim
  17. B

Ryzen 5 5600 ve 4060 Ti Sistem Nasıldır?

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 MPK 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci Anakart : Asus Prime B450M-K II AMD AM4 4400MHz (OC) DDR4 Vga DVI HDMI M.2 mATX Anakart Ekran kartı: ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı Ram: XPG Gammix D35 8GB 3600MHz CL18 DDR4 Ram...
Geri