Arama sonuçları: *

• Users: meyvesuyu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

3K TL civarı ikinci monitör önerisi

arkadaşlar 3-3,5 k civarı bütçem var, ikinci monitör olarak kullanılcak monitör arıyorum. 24 inç ve ips olmasını istiyorum. çok iyi bir model varsa 4k'ya da çıkabilirim.
  2. M

Mekanik klavyenin sesi ve hissiyatı değişti

merhaba arkadaşlar, akko 5075s iso klavyem var. temizlemek için klavyeyi söktüm, switchleri de ıslak mendille sildim tek tek. ancak geri topladıktan sonra bazı switchlerin sesi ve hissiyatı değişti. daha yumuşak bir basım hissiyatı vermeye başladı. bunu onarabilir miyim? switch: akko cream yellow v3
  3. M

2.5k bütçe için 2. monitör önerisi, Twisted Minds vs ViewSonic

Arkadaşlar 2.5k civarı, 2. monitör olarak kullanılacak fena olmayan bir monitör arıyorum. 24 inç IPS panel arıyorum, 60 hz olmasın. Bu özelliklerde 2 tane monitör buldum. Hangisini almalıyım? Bana Gamebooster biraz daha dolu geliyor. Bir de satıcı Hepsiburada olduğu için ölü pixel durumunda...
  4. M

Yardım Radeon HD7510 4k 60 fps çıkış verebilir mi?

Arkadaşlar bende eski bi pc var, televizyona bağlayıp youtube-maç izlemek için kullanmak istiyorum. ssd alıp Linux Mint kuracağım cevabınıza göre. Ekran kartı ve sistemim 4k çıkış verebilir mi? i5 3330 radeon hd7510 4gb ram 300w psu
  5. M

🔥İndirim Tekrar İndirimde!🔥WD Blue 3D Nand 500gb Sata Ssd (2.5 inç) 1085TL

Bu fiyatlarda 3D Nand ve Dram'li 2.5 inç ssd yok, 1400 liradan almıştım şimdi 1168 liraya düşmüş, anakartında m2 slotu dolu olanlar veya depo için alacak olanlar değerlendirebilir. Sakın WD Blue SA510 modeli ile karıştırmayın, yeni ama sorunlu bi seri. Bu 3D serisi çoğu ssd tierlist'lerde A...
  6. M

1k bütçe 2.5 inç ssd önerisi

Arkadaşlar 1k bütçem var. 500 gb sata ssd almak istiyorum. eğer 1tb olabilirse 1.5k'ya da çıkabilirim. 1k civarında olan modelleri aratıyorum hepsi kronik sorunlu. piyasada o kadar çok model var ki kafam çok karıştı. sağlam bi ssd önerebilir misiniz??
  7. M

Magic Refiner mk32 alınır mı?

merhaba arkadaşlar, magic refener mk32 modelini almayı düşünüyorum ama outemu switch olduğu için alınmaz diye bi yorum gördüm bi forumda. şu an 1600 liraya vergi dahil alınabiliyor. aradığım özellikler: ses tekerleği olan, %75 , hot swap, tok sesli ve uzun ömürlü bi klavye.
  8. M

Yeni aldığım monitörde olan ufak sıkıntılar..

Arkadaşlar merhaba, yeni aldığım Msi g274qpf modelinde yaşadığım bazı sıkıntıları anlatacağım. Öncelikle ölü piksel yok fakat yeşil ekranda bi tane piksel daha koyu yeşil. ikinci olarak siyah ekranda, ekranın alt ve üst kısmında yatay çizgi şeklinde bir iz var(sadece siyah ekranda). ışık sızması...
  9. M

❌İndirim Bitti! MSI 27 G274QPF 27 inç 2k 170 hz 1ms gtg %5 indirim + nays ile 7400 TL

https://www.hepsiburada.com/msi-27-g274qpf-flat-rapid-ips-2560x1440-wqhd-16-9-170hz-1ms-adaptive-sync-gaming-monitor-pm-HBC000054MOA5
  10. M

27-32 inc 2k 144 hz monitör önerisi

Bütçem 8000 civarı. önceliğim iyi bi görüntü kalitesi o yüzden va panel almak istemiyorum. bu ikisi arasında kaldım: https://www.hepsiburada.com/msi-27-g274qpf-flat-rapid-ips-2560x1440-wqhd-16-9-170hz-1ms-adaptive-sync-gaming-monitor-p-HBCV000054MOA6?magaza=GpnTeknoloji...
Geri