Arama sonuçları: *

• Users: guneri
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Arkadaşlar Valorant Başlatılamıyor hatası veriyor.

Bilgisayarımı windows 10 dan 11 pro ya güncelledim ama normalde açılan Valorant şuan açılmıyor. Secıre boot ile alakalı bi hata veriyor nasıl çözebilirim acaba yardım eder misiniz.
  2. G

Bios güncellemesi yapıcam ama neyi yüklemem lazım bilmiyorum.

Arkadaşlar yeni gelen hazır bilgisayarıma bios güncellemesi yapıcam (Gigabyte b450m K) ama anakartım v1.0 mı v2.0 mı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
  3. G

İtopya’dan hazır sistem siparişi verdim henüz kargoya verilmedi.

İtopya isimli siteden 12 Kasım’da hazır sistemlerden sipariş ettim. Montajı yapılıp gönderilecekti henüz kargoya verilmedi acaba ne zaman elimde olur? Montaj için işçilikleri nasıl acaba bi sorun yaşar mıyım?
  4. G

Çözüldü✓ 4k maks bütçem var gaming monitör önerir misiniz

Gameon ve gamebooster var tavsiye eder misiniz
  5. G

Sistem topladım ama ekran kartında kararsız kaldım çok anlamıyorum

Arkadaşlar iki farklı sistem buldum sadece ekran kartları farklı. Hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz? İşlemci: i5 12400f Ram: Gskill Ripjaws V 16 (2 adet) Anakart: Gigabyte H610M K Ekran kartını 3 fanlı rtx 4060 Gaming OC 8 gb mı almalıyım yoksa çift fanlı rtx 4060 dual oc 8 gb mı ?
  6. G

21 k sistem topladım yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi merak ediyorum

Arkadaşlar 4060 ventus 2x black 8gb Kingston fury 32 gb ram, msı b450m-a pro max anakartlı bi sistem topladım sizce işlemci ryzen5 5600 mü almalıyım yoksa i5 12400f mi?
Geri