Arama sonuçları: *

• Users: -Mehmet-
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. -Mehmet-

Kalıcı Ücretsiz The Callisto Protocol Ücretsiz !🔥

Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu The Callisto Protocol oldu !🔥 Geçen sene kütüphanesine eklemeyi unutanlar bu sefer kaçırmasın :D Bugün saat 18:00'a kadar oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz !🔥 Link 👉 https://store.epicgames.com/tr/p/the-callisto-protocol
  2. -Mehmet-

❌İndirim Bitti! AKKO x Waigua Cat Pink Angie Optik Wireless Mouse 859 TL !🔥

Kız arkadaşınıza mı alırsınız, yılbaşı çekilişine falan mı alırsınız bilemem artık :D Sadece pembesi bu fiyatta haberiniz olsun. Normalde Gaming Gen en ucuza kendi sitesinde satar. Piyasa fiyatı 1300 TL civarı. (PİLLİ ÜRÜNDÜR) Betaplus ismi Gaming Gen'in pazaryerlerinde kullandığı isim, yine...
  3. -Mehmet-

Kalıcı Ücretsiz Bloodstained: Ritual of the Night Ücretsiz !🔥

Epic Games, 1048 liraya satılan Bloodstained: Ritual of the Night oyununu ücretsiz yaptı, kütüphanenize eklemeyi unutmayın🔥 Platform - Rol Yapma (RYO) Kategorisinde ki oyun indirim döneminde Steam'de 6,24 $ fiyatla satılıyor ve 28.000 küsur incelemesi var. Link👉...
  4. -Mehmet-

🔴Libya Genelkurmay Başkanı'nın Uçağı Haymana'da Düştü !

🔴Saat 20:10 itibariyle Esenboğa Havalimanı'ndan havalanan ve içerisinde Libya Genelkurmay Başkanı'nın da bulunduğu heyeti taşıyan Dassault Falcon 50 tipi özel uçak havalandıktan kısa süre sonra Haymana Kesikkavak mevkiinde düştü ! Libya makamları, uçakta bulunan bütün yolcuların kazada hayatını...
  5. -Mehmet-

Marvel'dan Avengers: Doomsday Paylaşımı !🔥

Marvel, Avengers: Doomsday filminden yaptığı paylaşımla Steve Rogers'ın (Kaptan Amerika) geri geleceğini duyurdu !🔥
  6. -Mehmet-

GigaFiberli Oldum !🎉 (1 Haftalık deneyim)

Sonunda VDSL Altyapıdan Gigafiber'e geçiş yaptım ve çok mutluyum gençleştim resmen :D:widepeepo: Daha öncesinde bölgemizde TT VDSL altyapısı vardı ve ortalama 75/15 mbs hızlar alıyordum. Sonrasında sağolsunlar Türknet ve Superonline 2 farklı fiber altyapı getirdi. Ben tercihimi fiyat dolayısıyla...
  7. -Mehmet-

Paramount, Warner Bros İçin 108.4 Milyar $ Teklif Etti !🔥

Netflix'in Warner Bros Discovery için yaptığı 82.7 Milyar dolarlık satın alım anlaşmasının ardından Paramount Pictures şok bir hamle ile 108.4 Milyar dolarlık karşı teklif yaptı !🔥 İşler kızışmaya başladı ! Sizce ''Warner Bros Discovery'' Netflix'e mi yoksa Paramount Pictures'a mı satılacak !
  8. -Mehmet-

Hoparlörü Olaylı Telefon Poco F8 Pro ve Ultra Ön Siparişe Açıldı !🔥

Yurt dışında çok ses getiren o olaylı telefon sonunda ülkemize geldi !🔥 Poco F8 Pro ve F8 Ultra serileri ön siparişe açıldı !🔥 (Cihazlar 1 ay sonra kargolanmaya başlayacakmış) Cihazlar, Snapdragon 8 Elite ve 8 Elite Gen5 işlemcileri ve Bose işbirliği ile üretilmiş sağlam bir ses sistemi ile...
  9. -Mehmet-

Kalıcı Ücretsiz Warhammer: Vermintide 2 Ücretsiz !🔥

Fiyatı 15$ olan Warhammer: Vermintide 2 oyunu şuan Steam'de ücretsiz !🔥 Kütüphanenize eklemeyi unutmayın !🔥 https://store.steampowered.com/app/552500/Warhammer_Vermintide_2/
  10. -Mehmet-

Meclis İmralı Adasına Gidiyor !

Evet yanlış duymadınız; Bahçeli'nin çıkışının ardından TBMM Çözüm süreci komisyonu bugün yaptığı toplantıda oy çokluğu ile terör örgütü pkk elebaşı Abdullah Öcalan'ın ayağına görüşmek için imralı adasına gitme kararı aldı ! Cumhuriyet Halk Partisi oylamaya katılmadı ve komisyona vekil...
  11. -Mehmet-

🔥İndirim Escape From Tarkov 17$🔥

Escape From Tarkov Steam de satışa açıldı. Hem de yerel fiyatlandırma ile !🔥 Fiyatından ötürü alamayanlar varsa yapıştırsın, pahalıya alanlar da üzülebilir:kekw: Türkçe dil desteği mevcut. https://store.steampowered.com/app/3932890/Escape_from_Tarkov/?l=turkish
  12. -Mehmet-

Kalıcı Ücretsiz Bu Ayın Ücretsiz Oyunları ve Eklentileri !🔥

Bu ay ücretsiz dağıtılan oyun ve oyun içi eşyaları sizin için derledim.🔥 Kütüphaneleri doldurmayı unutmayın !🔥 Nvidia : Nvidia App kodlar bölümünden Doom The Dark Ages oyunu için ücretsiz kostüm kodu alabilirsiniz.🔥 Ubisoft Connect : 1000 TL değerinde İmmortals Fenyx Rising oyunu Ubisoft...
  13. -Mehmet-

Orkun Özeller Tahliye Edildi!

Çözüm Sürecine karşı muhalefet etmesi ile bilinen ve sonrasında tutuklanan Emekli Albay Orkun Özeller tahliye edildi! Komutanımıza hayırlı olsun🇹🇷
  14. -Mehmet-

İLK GÖKTÜRK Teaser'ı Yayınlandı !🔥

Alper Çağlar bombayı patlattı !🔥 İşte karşınızda taze taze İLK GÖKTÜRK film teaser'ı.🔥
  15. -Mehmet-

HBO Max'ten İLK GÖKTÜRK Paylaşımı !🔥

Alper Çağlar'ın imza projesi olan İLK GÖKTÜRK'ten ilk fragman yarın yayınlanacak !🔥 Projenin finansal destekçisi HBO Max filmden yeni bir poster yayınladı !🔥
  16. -Mehmet-

İnceleme Steiner El Kömpresörü ve Hegi Vidalama Seti İncelemesi !

Hatırlarsınız geçen bilgisayar için çok uygun fiyata el kompresörü ve vidalama seti aldığımı belirtmiştim. Ürünler elime ulaştı ve @AliMert37 ricası üzerine ürünleri inceleyeyim dedim. Ürünleri pazarama'dan kupon ile aldım. 1 adet alt limitsiz 250 tl - 1 adet alt limitsiz 500 tl kuponum vardı...
  17. -Mehmet-

Tarihte Bugün; Bütün Türkiye Yağmursuz Islandı

Tarihte Bugün; Bütün Türkiye yağmursuz ıslandı.🇹🇷:uzgunpeepo: Ebedi Başkumandanımız Halaskar Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 87. sene-i devriyesindeyiz. Biz gençlere emanet ettiği bu ülkeyi elbet boyunduruğundan kurtaracağız. 🇹🇷Şunu unutmayın ki ''Fikirler asla ölmez''.🇹🇷
  18. -Mehmet-

Karda mıyım yoksa zararda mıyım?

Belki hatırlayan vardır 750 tl pazarama kuponum vardı ve bilgisayar için harcamak istiyordum, bu iki ürünü aldım, ikisi kuponla beraber 600 liraya gelmiş oldu. Ürünlerin çok yorumu ya da incelemesi olmadığı için biraz kumar gibi oldu bakıcaz artık :D Sizce bu iki ürünü 600 liraya almak karlı mı...
  19. -Mehmet-

Öneri Sizce Hangisi Almalıyım?

500 TL pazarama kuponum var, bende bu kuponu bilgisayarım için değerlendirmek istiyorum. 3 Ürün beğendim ama çok kararsız kaldım ve fikrinizi merak ediyorum, sizce hangisi alınır ? :D Bu ürünleri kullanmış olan biri varsa değerlendirirse sevinirim. 1. ürün bu ekranlı kulaklık, markası falan yok...
  20. -Mehmet-

Motorola Türkiye'ye Geri Dönüyor !

İkonik telefon markası Motorola, yıllar sonra Türkiye akıllı telefon pazarına geri dönüyor ! İndeks Bilgisayar, distribütörlük için görüşmelerin yapıldığını KAP a bildirdi. Kaynak : Donanım Haber - Webtekno
Geri