Arama sonuçları: *

1. O

Düğüne Girişi Müziği için Tavsiye ( Underrated veya Anime müziği)

Merhabalar Arkadaşlar, En yakın iki arkadaşım evlenecek , kendileri mühendis ve düğüne giriş müziği olarak bir anime müziği yada Underrated , bilinmedik bir parça ile salona giriş yapmak istiyorlar ,arkadaş çevresi olarak verdiğimiz hiçbir tavsiyeyi beğenmediler, sizlerden tavsiyelerinizi rica...
  2. O

Anne kedi yavrularını sürekli eve sokmaya çalışıyor , nasıl engel olurum

Merhabalar Arkadaşlar, Evimiz bahçeli ve bahçedeki kömürlükte bir kedi doğum yapmış, yavrularını sürekli eve sokmaya çalışıyor , evdeki 6 kişi de kedilerden huylanıyor ve alerji oluyorlar hatta öğürmeye başlıyorlar bir süre sonra , bu sıcakta kapı veya pencere açamaz olduk, kediye zarar...
  3. O

Bu tarz fırsatlar gerçek mi

Merhabalar, iyi forumları, Aşağıya bırakacağım Facebook paylaşımı ile ilgili bir sorum var ,çok Facebook kullanan bir insan değilim ama sürekli böyle postlar geliyor, bunlar dolandırıcılık gibi geliyor ama yorum yapan insanlar gerçek insan , bu tarz fırsatlar gerçek mi...
  4. O

Yardım VDSL Modem Seçimlerim için Yorum ve Tavsiyelerinizi rica ederim :)

Aşağıdaki görselde de görebileceğiniz üzere 1300-2000 TL arasında seçtiğim 4 Modem hakkında yorum ve tavsiyelerinizi rica ederim , linkleri ayrıca görselin altında aşağıda paylaşıyor olacağım :)...
  5. O

Karadağ da PS5 nereden alınır (arkadaşa hediye)

Merhabalar Sevgili Forum, Yılbaşında doğum günü olan arkadaşımıza ortaklaşa Playstation 5 hediye alacağız, TR de fiyatlar mağlum bir tanıdığımız iş için sürekli Karadağ'a gidip geliyor ondan getirmesi için rica edeceğiz , tavsiye edebileceğiniz bir teknoloji mağazası var mıdır ve vergi iadesi...
  6. O

Temu Yeni üyeliğe kupon tanımlanmıyor mu ?

Merhaba Arkadaşlar, Daha önce 3 farklı telefondan 3 yeni hesap açtığımda direkt indirim kuponu tanımlanmıştı fakat bu sefer yeni hesap açılışında kupun tanımı yapılmadı, kampanya bitti mi yoksa yeni hesap açıldıktan sonra kullanmak için bir zaman kısıtı mı vardı , bir kaç gün önce açmıştım...
  7. O

Yardım Acil Temu indirim kodu ve ticaret adı altında dolandırıcılık

Merhaba arkadaşlar, Dün nişan için alyans almaya gittim, gümüşçüler 600-700 lira minumum fiyat çekti, gümüşçülerin birinde eski bir arkadaşıma denk geldim orada yeni çalışmaya başlamış ve bana kesinlikle gümüşçüden almamamı Çin'den almam gerektiğini iletti , kendileri vergiler dahil 60-70...
  8. O

Hangi kredi kartını seçmeliyim ?

Önümüzdeki yıllarda evlenmeyi düşünüyorum ve buna istinaden borca girerek taksitle beyaz eşya ve mobilya almayı düşünüyorum , bankaların sitelerinde kredi kartlarının avantajlarını incelediğimde birbirine benzer ve pekte ilgi çekici olmayan kampanyalar olduğunu görebildim ,bu sebeple hangi kredi...
  9. O

Beyaz Eşya ve Mobilya için hangi kredi kartı ?

Merhaba, Önümüzdeki yıllarda evlenmeyi düşünüyorum ve buna istinaden borca girerek taksitle beyaz eşya ve mobilya almayı düşünüyorum , bankaların sitelerinde kredi kartlarının avantajlarını incelediğimde birbirine benzer ve pekte ilgi çekici olmayan kampanyalar olduğunu görebildim ,bu sebeple...
  10. O

Yardım Temu Siparişim İptal mi oldu ?

Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki görselde görüldüğü şeklinde bir bilgilendirme aldım ve uzun süre kargo hareketliliği yoktu acaba aldıklarım geri mi döndü denmek isteniyor yoksa uzun süre gümrükte kontrol edilecek mi denmek isteniyor, başına gelen var mıydı acaba, tek paket gönderiliyor dendiği...
  11. O

Epics Games - Detroit: Become Human açılmama hatası

Arkadaşlar yılbaşı indirimleri de aldığım Oyunu geçen haftalarda yüklemiştim, bugün ilk kez oynamak için fırsatım olduğu için oyuna girdim ama 3 saate yakındır bu ekranda kaldı,bu normal mi ?
  12. O

Twitter Twitter üzerinden Toplu Twit Silme

Merhabalar, Eski bir twitter hesabım var ve zamanında çok fazla twit attığım için tüm twitlerimi toplu silmek istiyorum fakat mevcuttu gördüğüm kadarı ile uygulamalar veya siteler hep paralı , parasız şekilde önerebileceğiniz bir yol var mıdır acaba :)
  13. O

Nays ile 5000 lira borç alma

Merhaba Arkadaşlar, Öncelikle Nays ile 5000 lira borç alanlar yada sisteme hakim olanlar okursa çok sevinirim, 30 kasıma kadar 5000 liraya kadar faizsiz ve 6 ay taksitli borç alabilirsin şeklinde her yerde deli gibi reklamı var ama ben an itibariyle borç alma ekranına geldiğimde ek hesap...
  14. O

KYK Öğrenim Kredisinin geri ödenmesi hakkında acil destek

KYK kredi borcum için bu saatte tebligat geldi(21.11.2023 - saat 20:35) , belge mart ayında hazırlanmış ve yeni bana teslim ediliyor toplam borcum 12.300 lira iken şu an 19.450 lira olmuş , bunu yapılandırmak yada toplu ödeme yaparak faiz düşürmek gibi bir şansım var mı ?
  15. O

RTX 4050 ekran kartlı laptop 25k

Merhaba Sevgili Arkadaşlar, İlk kez bir konu açıyorum, ara ara bu forumdan istifade ettiğim için gördüğüm uygun fiyatlı laptopu paylaşmak istedim, başlıkta bahsettiğim üzere laptop aşağıdaki linktedir, ayrıca bu laptop bu para eder mi yorumlarınızı rica ederim. n11'den Lenovo IP G3 15ARH7...
Geri