Arama sonuçları: *

• Users: Ryuu53
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ryuu53

Cmd ye yazılan kodu geri alma

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde cmd ye aşağıdaki kodu girmiştim fakat orijinaline almak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=129
  2. Ryuu53

Öneri Laptop bakımını kime yaptırabilirim?

Lenovo Legion laptop kullanıyorum. Laptopun termal bakımları ve genel bir temizliği yapılması gerekiyor. Lenovonun anlaşmalı servisi BDH laptoplara bakım yapmadığını söylüyor. Bende açıkçası çok ortada kaldım ve laptopu emin ellere verip bakımını yaptırmayı düşünüyorum. Kendim açıp yapmayı...
  3. Ryuu53

Öneri Legion Laptop İçin Termal Macun Önerisi

Lenovo Legion Slim 5 kullanıyorum. 8gb 4060 ve i7 13. Nesil işlemciye sahip. Alalı 1 seneyi hemen hemen geçti ve bakımını yapmayı düşünüyorum. Termal macunlarını değiştireceğim fakat pişman olmayacağım eskisi kadar iyi bir macun arayışındayım. 4k bf de bile 80 85 dereceleri görmüyordu normalde...
  4. Ryuu53

Öneri 2000 tl bütçe mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir mouse almak istiyorum. Aklımda bir iki model var ama çok araştırma fırsatım olmadı. Modellerden birisi Legion M600S diğeri ise logitech g502. Hangisini önerirsiniz veya dışında güzel sağlam bir öneriniz varmı? Ayrıca K/DA versiyonların özellik farkı bulunuyor mu...
  5. Ryuu53

Yardım Laptopta kısa kısa takılmalar meydana geliyor.

Merhaba arkadaşlar birkaç gündür yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Bilgisayarda yarım saniyelik takılmalar meydana geliyordu genelde opera gx de farkediyordum. Opera ile ilgili olduğunu düşünüyordum fakat aynı sorunu steam de ve görev yöneticisinde bazen oyunlarda yaşıyorum. Geçen...
  6. Ryuu53

Valorant yukledikten sonra pc donuyor

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde arkadaşımın flashi vasıtası ile pc ye valorant yükledim. Bugün oyunlara girdiğimde ekran kartı devreye girdiğinde ayarlarimdan biri eskisine dönüyor. Alt tab yaparken kasiyor bazen ise komple donuyor. Bugün aynı zamanda da nvidia güncellemesini yaptım. Alt tab...
  7. Ryuu53

Yardım Bilgisayarım donuyor ve hic tepki vermiyor.

Merhaba arkadaşlar. Laptop um son 1-2 hafta içinde 2 kere dondu. Hiçbir şekilde tepki vermedi. Genshin dışındaki oyunlarda böyle bir durum olmadı fakat genshine kıyasla çok daha kısa süre oynadım diğer oyunları. Bilgisayara ne olmuş olabilir? İlk aldığımda hiçbir sorunu yoktu fakat bu sıralar...
  8. Ryuu53

Oyun yüklü dosyalari görmüyor

Merhaba arkadaşlar. Bugün genshin impact a güncelleme yaptım. Fakat indirme %100 de iptal oldu. Güncellemeyi yapan arkadaşıma kaç gb yer kapsadığını sordum ve benim cihazımda kapladığı yer ile aynı olduğunu farkettim. Fakat oyunun kendi launcherı dosyaları görmüyor. Nasıl gösterebilirim oyuna...
Geri