Arama sonuçları: *

• Users: GGxCrazy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GGxCrazy

Yardım Yeni aldığım PSU dan ses geliyor

Yeni hazır sistem aldım ve PSU dan ses geliyor yeni oldu daha kablo değiştirdim yine olmadı kabloyu çıkarttıktan sonra veya PSU tuşuna basıp kapatınca ses ince ince yavaş yavaş azalıyor sonra gidiyor ama tekrardan kabloyu takınca devam ediyor ses dosyasını bu linke yükledim yardımcı olursanız...
  2. GGxCrazy

Mavi Ekran Rtx 5060Tİ 16GB DÜŞÜK FPS VERİYOR

rtx5060ti16gb ryzen 7 5700x8core processor 32gb ram ve asus prime a520M-R anakart var 800Wpsu bu sisteme rağmen düşük ayarlarda cs de 200 fps geçmiyor bazı oyunlarda aynı sistem ama rtx5060 8gb olan arkadaşım bende kat ve kat daha fazla fps alıyor ben cs de buna rağmen 200fps geçemiyorum o...
  3. GGxCrazy

Mavi Ekran Rtx 5060ti 5060 8 gb den daha kötü perforformans veriyor

rtx 5060ti 16 gb ekran kartı aldım sistem Ryzen 7 5700X 32GB Ram var ama arkadaımda aynı sitem var aramızdaki tek onda 5060 8 gb var ve anakartı msı bende 5060ti var ve asus anakart var cs de ben 350-400 fps alırken aynı ayarlarda o 380-450fps alıyor ve gta da aynı neden ola bilir benim anakart...
  4. GGxCrazy

Yardım FH5 de force feedback yani titreşim-direksiyon yumuşama olmuyor

Rampage v995 ve Driver rs+ FH5 de force feedback yani titreşim ve direksiyon yumuşama olmuyor Rampage v995 ve Driver rs+ ikisi aynı stn oyun içi bitin yarları yaptım ama olmuyor neden ola bilir ETS2 de veya bmeng drive da sorun yok sadece forza 5 de oluyor.
  5. GGxCrazy

Yardım Rampage Drive RS+ ile The Crew Motorfest oyununu nasıl oynarım?

The Crew Motorfest oyunu her direksiyon seti ile oynanamıyormuş. Forza'da çok fazla seçenek var ve hemen hemen her direksiyon setiyle oynanabiliyor, ama bu oyun öyle değilmiş. Sadece bazı direksiyon setleriyle uyumluymuş. Bende Rampage Drive RS+ var, ancak bu direksiyonla nasıl oynayabileceğimi...
  6. GGxCrazy

Yardım Rampage Drive RS+ ile The Crew Motorfest oyununu nasıl oynarım?

The Crew Motorfest oyunu her direksiyon seti ile oynanamıyormuş. Forza'da çok fazla seçenek var ve hemen hemen her direksiyon setiyle oynanabiliyor, ama bu oyun öyle değilmiş. Sadece bazı direksiyon setleriyle uyumluymuş. Bende Rampage Drive RS+ var, ancak bu direksiyonla nasıl oynayabileceğimi...
  7. GGxCrazy

Windows 11 e geçince oyunlarda fps düştü

önceden windows 10 kulanırken gta 5 online da yüksek ayarlarda 85-120 fps oynuyorum şimi ise max 70-80 fps alıyoum win 10 a geri mi döneyim yoksa başa bir problemi var sistem özeliklerim intel i5-10400F DDR4 16gb ram rtx 3060 12 GB colorFul
  8. GGxCrazy

Windows 11 e geçince oyunlarda fps düştü

önceden windows 10 kulanırken gta 5 online da yüksek ayarlarda 85-120 fps oynuyorum şimi ise max 70-80 fps alıyoum win 10 a geri mi döneyim yoksa başa bir problemi var sistem özeliklerim intel i5-10400F DDR4 16gb ram rtx 3060 12 GB colorFul
  9. GGxCrazy

Yardım Ubisoft oyun satın alamıyorum

ubisoftda oyun alamıyorum her şeyi giriyorum satın aldını diyorum ama ne para gidiyor nede oyun geliyor neden oluyor benmi yanlıi yapıyorum (ubisoft connect)
  10. GGxCrazy

Yardım Hangi koruma cam daha iyidir

9H temperli camlar, 3D nano camlar, 4D nano camlar, 5D nano camlar, 6D nano camlar ve 7D nano camlar olarak karşıma çıkıyor bunlardan hangisi daha iyi poco x6 pro için alcağım
  11. GGxCrazy

RAMPAGE DRIVE RS+ nereden bula bilirim

RAMPAGE DRIVE RS+ arıyorum ama hiç bir yerde yok sadece 2. eli var nereden 0 bula bilrim
  12. GGxCrazy

pc building simulator 2 TR yama varmı sürüm V1.9.19

kaç saatir arıyoum pc building simulator 2 TR yama varmı sürüm V1.9.19
  13. GGxCrazy

Yardım razer blackshark v2x sesim ince gidiyor

Yeni aldım bugün elime ulaştı fakat razer blackshark v2 x mikrofon sesi ince alıyor nasıl kalın yapa biliriz synapse yazılımınıda kurdum fakat aşağıdaki resim gibi görmüyor kulaklık jak girişli ürün linki https://www.trendyol.com/razer/blac...m1-p-50723594?boutiqueId=61&merchantId=472332
  14. GGxCrazy

Çözüldü✓ razer blackshark v2 x mikrofon sesi ince alıyor

Yeni aldım bugün elime ulaştı fakat razer blackshark v2 x mikrofon sesi ince alıyor nasıl kalın yapa biliriz synapse yazılımınıda kurdum fakat aşağıdaki resim gibi görmüyor kulaklık jak girişli ürün linki...
  15. GGxCrazy

psu coil whine sesi pc ye yük binince artar mi?

Yeni Kasa,PSU ve 3060 12gb aldım ve bazı oyunlarda sorun yok hiç ses çıkmıyor ama gta5 de çok az Forza 5 e girince coil whine gibi bir ses çok fazla artıyor binen yüke göre sesi artıp azalıyor PSU DAN OLDUĞUNA EMİNİM ÇÜNKÜ KASA KAPAĞINI AÇIP BAKTIM SES EKRAN KARTI VEYA İŞLEMCİDEN GELMİYOR AMA...
  16. GGxCrazy

7500 TL Monitör Önerisi

27" 200-280hz 1ms-0.5ms ıps panel monitör önerisi varmı bütce 6500-7500tl oyuncu curved falan olursa iyi olur
  17. GGxCrazy

Twisted Minds 27" 280hz IPS FHD 0,5MS alınır mı?

yeni monitör almayı düşünüyorum bütce 6-7500 Bin arası bunu buldum özeleikleri güzel gözüküyor ama hiç bir yerde videosunu bulamadım nasıldır almalımıyım ürün...
  18. GGxCrazy

Yardım oyunlarda güzel ses kasamak e youtube için güzel mikrofonlu kulaklık önerisi

CS oynuyorum ses kasamk için güzel ve yotube yayın ve video çekiyorum bunun içindem ikrafonu da iyi olması lazım 1000-1500 tl arası kualklık önerisi varmı?
  19. GGxCrazy

Çözüldü✓ ışık sızması mı yoksa başka birşeymi bilen varmı?

Rampage Voyager Vy27r165c 27" Inç 165hz 1ms aldım trendyol dan ama çok fazla oldu alalı ve iade edemiyorum ışık sızmasımı yoksa başka bir şeymi bilen varsa yazsın lütfen VA panel
  20. GGxCrazy

Çözüldü✓ bu PSU alınır mı? 750w 80+ bronz

gameforce 750w 80+ bronz alınır mı 3060 12gb sistem için alıyorum bu daha iyi yazmanyın çünkü kasa ileberaber geliyor başka bir marka psu önereceksenizde lütfen kasa ile beraber olsun. Kasa + psu https://www.hepsiburada.com/cold-po...aming-kasa-p-HBCV00004YJWP8?magaza=DijiBazaar bunu almayı...
Geri