Arama sonuçları: *

• Users: byakif
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

300-450 tl arası kulaklık önerisi

Arkadaşlar öncelikle merhaba bir kaç gün önce eski kulaklığım beni bıraktı yeni kulaklık alıcam ama kafam çok karıştı yardıma ihtiyacım var şuan yeni olarak gamepower warlord aldım fakat o boşta gelen cızırtı o kadar rahatsız ediyor ki geri iade yollucam onun yerine kulaklık bakıyorum öncelikle...
  2. B

Escape From Tarkov ödeme

Arkadaşlar escape from tarkov adlı oyunu satın aldım fakat ödeme bekleniyor tarzında bir sekmede 15 dakka bekledim daha sonra pc yi kapatmak zorunda kaldım sabah kalktığımda ne e mail vardı satın alma işlemi için teşekkürler tarzı ne ürün elinize ulaştı tarzı ne kadar bekletiyor bu ödemenin...
  3. B

Twd tarzı oyun önerisi

Bana the walking dead havasını yani kıyamet sonrası hayatta kalma yağmalama ittifak edinme vb şeyleri kaliteli bir şekilde yaşattıracak bir oyun arıyorum yardımcı olurmusunuz ?
  4. B

GTA 5 ONLİNE

GTA 5 online'ı Epic ve Steam arasında nasıl oynayabiliriz ben steam üzerinden arkadaşlar epic den bilgisi olan var mı
  5. B

RYZEN 5 1600 OC

Ryzen 5 1600 işlemcim üzerinde stok soğutucu asus b450m prime anakartta oc nasol yapabilirim
  6. B

DİSKDE YER KAPLAYAN DOSYLARAI BULAMIYORUM

Kısa bir süre önce kullandığım pc de bi microsoft hesabına giriş yaptım o hesapla işim bitince onu sildim dosyalarımı kurtardım fakat bazı dosyalarım porgramlarım hala pc de yer kaplamasına rağmen bulamıyorum silemiyorumda nasıl bir yöntem izlemeliyim
Geri