Arama sonuçları: *

• Users: gokhaner
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Sıfır iPhone 13 ısınma sorunu

Telefonu bugün aldım sıfır cihaz. Tiktokta kamerayla filtreler falan deniyordum cihaz ısındı baya. Reels falan izlediğimde de biraz ısınma oluyor normal mi sizce Son sürümde şuan güncel
  2. G

Hepsijet kuryeye nasıl ulaşacağız

3 gün önce Hepsiburada dan sipariş verdim. Tahmini teslimatı bugün görünüyordu. Bugün dağıtıma çıktı ama hala gelmedi, birkaç kez müşteri hizmetleri ile görüştüm kargo ne zaman teslim edilir diye bugün 23.00 a kadar dağıtım yapılır en geç yarın teslim edilir dedi. Bugün ulaşması çok önemli sizce...
  3. G

Apple 20 W şarj başlığı orijinal mi ?

Kutu ile adaptör üzerindeki seri no aynı Mediamarkt tan alındı sizce orijinal midir ?
  4. G

iPhone 13 alacağım yeni yıla girmeden almalı mıyım?

iPhone 13 almayı düşünüyorum 36 bine sıfır buldum yeni yıl gelmeden almam gerekir mi ? Zam bekleniyor mu
  5. G

Tekrar S23 indirimi olur mu

Kasım indirimlerinde parayı ayarlayamadım şuan 30 bin civarına satılıyor. 26-27 bandına tekrar düşer mi s23 sizce ? 1702373514 Up
  6. G

S23 alayım mı yoksa s24 bekleyeyim mi

Bütçem max 30 bin s23 almayı düşünüyorum.Sizce s24 beklemeye değer mi ? Fiyatı ne olur
  7. G

Ölü piksel mi sıkışmış piksel mi

Beyaz, Mavi vb renklerde görünen bir ölü piksel mevcut bu sizce ölü piksel mi sıkışmış piksel mi sizce. Beyaz renkte kırmızı görünüyor kırmızı renkte kayboluyor
  8. G

Msi monitör 1 adet ölü piksel var çoğalır mı ?

Açık renk ekranlarda en çok da beyaz renk ekranda belli olan 1 ölü piksel in var monitör modeli msi g2412 alalı 3 gün oldu. Ekranın kenarına yakın fazla rahatsız etmiyor ama çoğalma durumu olur mu değişim veya iade ile uğraşılır mi sizce
Geri