Arama sonuçları: *

1. İ

rainbow six siege hangi paket alınmalı sizce ?

Epci gameste unıted bundle (Oyunun deluxe sürümü +rainbow extraction) 230tl Sadece deluxe sürümü 70tl oyunu merak ettim sizce deluxe tek yetermi gerisini oyun içi açarım puanlarla galiba. Bu oyunda paytowin olayı yok galiba dimi ? Birde ghostrunner2 brutal editon steamda 13 dolar sizce...
  2. İ

Diskteki ayrılmamış bölümleri nasıl birleştiririm ?

Önceden windows d diskimdeydi,klonladım diğerine aktardım ve d diski neden sarı anlamadım,Bu d diskindeki 100mb 675mb 629 mb silinip birleştirilirmi ayrılmamış olanı denedim hata veriyor nasıl yapabilirim ?
  3. İ

M2ssd'yi başka m2'ye nasıl aktarırım ?

Sizce performans düşüşü olurmu,birsürü site şifreleri oyun girişleri kayıtlı o yüzden temiz kurulum yapmak istemiyorum.Performans etkilenirmi aceba birde windowsu kuracağım ssd'ye windows hariç bir şey kurmalıyımmı yeni ssdm 1tb eskisinide depolama olarak kullanıcam oda 1tb.Birde klonlama yüklü...
  4. İ

God Of War' sabit 100cpu kullanıyor!!

Cs2'de bile %10 cpu kullanmıyor sistemim ama gow'da sabit 100 cpu kullanıyor ve haliylen fanlar son devirde çalışıyor.Windows 11 kullanıyorum grafik ayarlarından baktım oyun yüksek performansta,After burnerde farklı gösteriyor %50 %70 arası kullanım gösteriyor işlemciyi,ama görev yöneticisinde...
Geri