Arama sonuçları: *

• Users: cureshut
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

NZXT Kraken 240 z53 beyaz Alınır mı? ?

Arkadaslar yeni bir sistem topluyorum. Beyaz renk NZXT KRAKEN Z53 ekranli model 6.700tl ye alinir mi ? Kasa olarak h5 flow rgb beyaz olacak islemci i5 14600k. Birde bunu alabilecek bir yer bir site varmi ? Beyaz renk pek yok. Birde bu site güvenilir mi?...
  2. C

MSİ MAG274QRFW BEYAZ 2k monitör Alınır mı? ?

Arkadaslar monitör almak istiyorum. Hic anlamiyorum bu isten. Laptopa baglayacagim. Hikayeli oyunlar oynarim. Basliktaki modeli almak istiyorum fiyat 10k. Bu fiyata degermi? Baska tavsiyeniz olurmu ?
  3. C

Yardim !! 2. El asus tuf vg279qm 280 hz monitör Alınır mı? ?

Meraba arkadaslar konu basliginda gördügünüz gibi asus tuf 279qm 27inc 280hz 6000 tl ye Alınır mı? ? Ürünün bilgileri icin link birakiyorum. Lütfen yardim. Monitörde problem yok deniyor. Ghosting ölüpiksel yok. Bu monitörüde asus rog g16 laptopuma monitör olarak kullanacagim ekran karti 4060...
  4. C

25k ya kadar telefon önerisi

Meraba arkadaslar esime telefon alacagim s23 fe nasildir önerir misiniz? 25 bin üstüne cikmak istemiyorum. Baska öneriniz veya yönlendirmelerinize acigim.
  5. C

Mouse Çift basıyor ÇÖZÜM ??

Merhaba arkadaşlar asus gladiuıs 2 origin mousem var. Mouse son günlerde çift tık yapmaya başladı. Bunu çözümü onarımı varmı ? Garanti vb . yok.
  6. C

Yeni Asus Rog Strix laptop Ekran Sarimsi YARDİM!!

Meraba arkadaslar. Asus rog strix g16 4060 ekran kartli laptop almistim daha cok yeni. Fakat bugün diger laptopla yanyana koyunca ekranin görüntüsü daha sarimsi oldugunu fark ettim. Yabanci forumlara baktim evet bu durumu yasayan olmus. Bunun bir cözümü varmi ? Panelmi böyle? Yoksa bir ayarmi...
  7. C

KULAKLİK ÖNERİSİ HYPERX VS RAZER

Kulaklik almak istiyorum arkadaslar. Hyperx cloud ll 1699 tl amazon Razer blackshark v2x 1280 tl mediamarkt. Bunlar disinda tavsiyede alabilirim. Bu rakamlarin üstüne cikamam. Saygilar bizden.
  8. C

Rgb KLAVYE Tavsiyesi

Rgb aydinlatmali uzun yillar kullanabilecegim. 1000Tl ye kadar klavye ariyorum. Mekanik normal farketmez. Hyperx alloy core begenmistim alamadik. Desteklerinizi bekliyorum. Laptopta kullanacagim.
  9. C

Hyper x alloy core klavye 679 TL

Meraba arkadaslar. Teknosada 679 tl. Ben almaya calistim alamadim. Hata verdi. linki kaldirdim alim yaptirmiyor Bu arada mobilden mecburen paylaskazan oldu link siteye girip kendiniz bakabilirsiniz. Alabilirseniz haber edin bende alacagim hata verip duruyor.
  10. C

Sk hynix ram neden yok? Öneri .

Meraba laptopta ram yükseltecegim skhynix 16gb ddr5 4800 ram lazim. Fakat hic bir yerde yok crucial marka var. Digeriyle uyumlu olsun diye ayni marka istiyorum. Sk hynix hepsibura 1 kiside var fakat openbox oldugunu söyledi. 1920 tl fiyat. Yardimci olurmusunuz? Bu konuda bilgimde eksik. Ram de...
  11. C

16 gb DDR 5 ram transcend Nasıldır . TAVSİYE. İNDİRİM VAR

Meraba suanda amazonda indirimde. nasıl bir ramdir kullanan varmı ? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B8N26Z78/ref=ox_sc_act_title_5?smid=AQ2F9CMGC0UJS&psc=1
  12. C

MSI KATANA 15 - Asus ROG Strix G16 MI ? Yoksa Tavsiye

Merhaba Arkadaşlar. Yeni Laptop almak üzereyim. Kasım indirimlerinde denk getiririm diye umuyorum. 2 bilgisayar arasında kaldım fakat karasızım. Asustan beni geri çeken numpad olmaması. Bide 4060 ekran kartı. MSI da 4070 var ama 105 watt. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Asus Msı...
Geri