Arama sonuçları: *

• Users: gokdnzzz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. gokdnzzz

Monitör önerisi lazım

FPS oyunlarını bıraktım. Büyük ekran bir monitör almak istiyorum. Şu an kullandığım monitör: Dell G2524H, 280 Hz, 24 inç. 32 inç civarında bir şey düşünüyorum ama 27 inç de olabilir. Yenileme hızının 144 Hz ve üzeri olması benim için yeterli. Önerebileceğiniz modeller var mı?
  2. gokdnzzz

Battlefield 6 İade Muhabbeti

Hacımlar sa beleş olan redseci 30 küsür saat oynadım dün gece de bf 6 aldım fakat vazgeçtim ve iade talebinde bulundum.şimdi sorum şu bu süreç sürer gibi biraz daha beleş olan redseci oynamaya devam etsem bf6 nın oyun saatinden sayarmı sonra 2 saati geçmiş iade edemeyiz kardeşim derlermi bana
  3. gokdnzzz

S23 Root Yardım android

sildiğim fotoğrafları geri getirmem lazım bunun içinde rootsuz pek bir yol yok gibi gözüküyor el atabilecek varmı ?
  4. gokdnzzz

Fotoğraf geri getirme

Arkadaşlar s23 cihaz kullanıyorum ve her şeyi göze alıyorum öncelikle bunu söyliyim.5 6 ay önce telefonumdan silinmiş fotoğrafları geri almanın bir yöntemi varmı çöp kutusundan da silinmiş fotolardan bahsediyorum gmaile ve one drive'a yedekliydi arrık yoklar.bir uygulama ile bakmıştım telefona...
  5. gokdnzzz

Razer atlas mı cosmic v2 mi

hızlı yüzey seviyorum yok o paraya verilmez vs demeyin bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinir
  6. gokdnzzz

Beast E-spor cam mouse pad nasıldır

Wraith cosmic glass v2 almayı düşünüyorum fiyat olarak burdan daha yüksek wraith ürünlerinin kalitesini biliyorum ama burayı ilk defa gördüm cam mouse padleri var nasıldır kullanan varmıdır bilen varmı fiyat olarak da biraz daha ucuz dikkatimi çekti.
  7. gokdnzzz

Öneri Monitör ile uyumlu rgb led

Televizyonda kullanılanlar gibi rgb ledler varmı monitörün arkasına yapıştırabileceğimiz ekran ile uyumlu renk değişimi yapan falan ?
  8. gokdnzzz

Razer viper v3 pro

almayı düşünüyorum batch problemi ve lod problemi diye gördüm birkaç yerde. nedir bunlar lod u biliyorum fakat batch'i anlamadım ?
  9. gokdnzzz

Yardım Hoparlör önerisi verebilirimisiniz

kaliteli olmasına gerek yok yatarken pc'den film vs izlemek için bi hoparlör lazım bluetooth yok
  10. gokdnzzz

Yardım 5700x3d 3.2 ghz kaldı

3.2 den daha yukarı çıkmıyor 4.1 değilmi bunun max frekansı
  11. gokdnzzz

Ryzen 7 5700x3d PBO YAPMA YARDIM

Asus B550M-K anakart üzerinden pbo yapma nasıl oluyor yardımcı olabilcek varmı internet üzerinden baktım fakat pek anlamadım
  12. gokdnzzz

Wd m2 ssd alınır mı

https://www.pazarama.com/wd-500gb-blue-sn580-wds500g3b0e-nvme-gen4-4000mbs-3600mbs-ssd-disk-p-718037887319 alınır mı ? kupon kodu ile sanırım 1000 tl civarına gelicek
  13. gokdnzzz

İŞLEMCİ ÖNERİSİ 5600 YERİNE

ryzen 5 5600'üm var bunu satıp üstüne de bi 7 bin lira civarı koyabilirim ne alabirlirim oyunlarda yetersiz geldiğini hissediyorum artık SİSTEM ÖZELLİKLERİM ŞÖYLE:XFX 6700XT MERC,ASUS PRİME B550 MK,T-FORCE 3600 MHZ RAM,600 WAT PSU
  14. gokdnzzz

Ajazz aj159 apex ekran kapanmıyor

mini led ekranı pc kapatınca da çalışmaya devam ediyo
  15. gokdnzzz

Mouse Pad önerisi varmı?

Beyaz renk içeren ürünler kullanıyorum ağırlıklı olarak mouse pad var ama masa için yok klavye masada kalıyor hepsinin altına sermelik çok da kalitelli bişey olmasına gerek yok büyük halı gibi şık duran mousepad tavsiyeleriniz varmı?
Geri