Arama sonuçları: *

1. K

RDR2 neden overrated?

RDR 2 iğrenç bir oyun fanları ile oyun daha da iğrenç oluyor. Hikayesi çok kötü oynayıp bitirdim. Kontrol mekanikleri iğrenç. Nasıl öve öve bitiremiyorlar bu oyunu bilmiyorum ya.
  2. K

Ryzen 5 3600 mü Ryzen 5 Pro 4650g mi

Hangisi daha iyi işlemci?
  3. K

Galaxy M21 ile Iphone X takas edilir mi?

Arkadaşlar ben Galaxy M21 kullanıyorum arkadaşım M21'i bana ver Iphone X'i al dedi. Kabul edeyim mi?
  4. K

Monitörü GTX 1050 Ti'ye bağlama

Ya AMD Radeon Graphics diye bir şey varmış benim bilgisayarımda Monitör ona bağlı. ben 1050 Ti ekran kartıma bağlı olmasını istiyorum nasıl yapacam? Resimde gösterdiğim yerde AMD Radeon (TM) Graphics diye birşeye bağlıymış monitör. Ben bunu 1050 Ti'ye bağlamak istiyorum.
  5. K

75 Hz 1080p monitör, Çözünürlüğü düşürünce 75 Hz veriyor.

Çözünürlüğü 1920x1080 yapınca Monitör 60 Hz oluyor. Aslında 75 Hz olması gerek. Çözünürlüğü 800x600 yaptığımda 75 Hz oluyor. Ne yapmalıyım.
  6. K

LGS çok mu önemli mi?

Arkadaşlar hiçbir dersi yapamıyorum. LGS o kadar önemli mi cidden? Kötü bir liseye gidersem en kötü ne olabilir?
  7. K

HAHAHAHAHAAHAH NABER LAN

Naber donanım arşivçiler bu forum gayet pilot gibi hahahaha 1706262628 NABER TEKNOPATÇILAR BU FORUM ÇOP BU ARADA HHAAHAHAH
  8. K

Rehber: PC için oynayanileceğiniz 40 oyun önerisi

Bugün oynayacak oyun bulamayanlara oyun önerileri yapmak istiyorum. Online ve Hikayeli ortaya karışık oyunlar seçtim 1.) Fallout 3 2.) GTA V 3.) Counter Strike 2 4.) Minecraft 5.) Payday 2 6.) Marvel Spiderman 7.) Mortal Kombat 1 8.) RDR 2 9.) Witcher 3 10.) Left 4 Dead 2 11.) Beyond Two Souls...
  9. K

Kaliteli ve Bilindik oyun tavsiyesi

Hikayeli istiyom. Kaliteli ve Populer bir oyun olsun 1705518540 Cyberpunk önermeyin
  10. K

Fitgirl Repack'in orjinal sitesi hangisi

Crackli oyun indireceğim fitgirl repack virussuz müş ama birçok fake sitesi varmış orijinali hangisi
  11. K

Crackli oyun indirme sitesi

Oyunindir.vip onermeyin bende sürekli virüs çıkıyordu. Virüssüz indirebileceğiniz yer var mı?
  12. K

PC için oyun tavsiyesi.

RDR2, GTA, Witcher 3, Ark Survival, Call Of Duty ve Battlefield oyunlarını önermeyin çünkü oynadım. Tavsiyeleriniz neler?
  13. K

Epic Games'den alınan 5 oyun nasıl?

Batman Arkham City Battlefield V Definitive Edition Alan Wake 1 Red Dead Redemption 2 Assasins Creed II Sizce nasıl?
  14. K

Hadi birbirimize troll yapalım

Hadi ben başlıyorum. ADAM OLUNACAK!
  15. K

Ailemi oyun almaya nasil ikna ederim?

Ailem bana birçok oyun aldı fakat indirimlerde RDR2 var ve 254 liraya geliyor epic kuponu ile birlikte. Bir daha aileme oyun dersem kizabilir ler. 15 yaşındayım ne yapmalıyım
  16. K

Microsoft Word'de nasıl yazılar ve belgeler oluşturulabilir?

Microsoft Office programlarını satın aldım ama ne yapsam bilemiyorum. Word'de neler yapılabilir? Hangi türden metinler yazılabilir?
  17. K

GTA Online arkadaş arıyorum

Arkadaşlar Bazı görevleri yaparız. İsterseniz Heist yaparız PC'den oynuyorum Gelecek biri var mı?
Geri