Arama sonuçları: *

• Users: porento54
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

AJAZZ AJ159 Pro Basit inceleme (ilk deneyim)

Herkese iyi günler. Açıkcası forumda bir Ajazz rüzgarı var bu yüzden kafası karışık olan arkadaşlara bir konuda inceleme yapalım istedim. Diğer alan arkadaşlar içini açan arkadaşlarda konuya ekleme yaparsa sevinirim. Öncelikle bu bir profesyonel inceleme değildir mcu ve diğer özellikler...
  2. P

Dns bir türlü değişmiyor.

Arkadaşlar internet arızasından sonra pingim tüm online oyunlarda baya bir yükseldi. Örneğin cs2 faceit alman sunucusunda 82-83 alıyorum eskinde 45-50 alırdım. Türktelekom kullanıyorum. Sorunun dnsden olduğunu düşündüm. Bunun nedeni discord kapandıktan sonra Ccloudflare Wwarp programını...
  3. P

Cs2 Faceit yüksek ping sorunu

İnternetim arızalandı ve yeni yapıldı. Fakat yapıldıktan sonra Faceit üzerinde yüksek ping almaya başladım. Hız testinde bir kayıp vs yok. Bufferbloat testinide qos ile A durumuna getirdim. Fakat eskinde 45-50-maks 60 aldığım almanya sunucusunda şuanda 78-80 alıyorum. Garip olan ise hollanda...
  4. P

İnternet düzeltmesinden sonra mermiler gitmiyor

1 aydır internet kesintisi yaşıyordum kablo kopmasından dolayı. Daha yeni yapıldı ve sanki internet eskisi gibi değil. Mesela faceitte pingim eskisinden yüksek , mermilerim sanki kayıt olmuyor . Maç tekrarlarını izliyorum mermiler adamın içinden geçiyor gibi. Valoranttada aynı şeyleri yaşıyorum...
  5. P

Türktelekom ve sağlanamayan hizmet

Türk Telekom ile muhtemelen çoğu kişi sorun yaşamıştır yada yakın zamanda yaşayacaktır. 2 aydır internet hızım düşük olduğu için müşteri hizmetleri , BTK derken savaştım hızımı düşürmek istediler düşürmedim sonunda tam hızımı düzelttiler derken mantolama yapan yaşlı aile kabloyu kestirmişler...
  6. P

Türktelekom Rezilliği ( Artık biri bu firmaya dur demeli)

3 yıl önce sadece vdsl hattı olduğu için ve sadece türktelekomda hak sahipliği olduğu için müşteri hizmetlerinin bana sunduğu paket olan 75mbps paketi onayladım. 1 hafta sonra kopmalar oldu ve müşteri hizmetleri, teknik servis arasındaki üçgen sonucu hattımın kaldırmadığını öğrendim bedelsiz...
  7. P

Sistemimi kaça satabilirim ? 5600x - 3060ti

Sistem : İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHZ 35MB AM4 65W Anakart: MSI B550M PRO DDR4 S+V+GL AM4 (mATX) Ekran Kartı: Inno3D RTX3060Ti ICHILL X3 8GB 256Bit RED GDDR6(LHR) Bellek: Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16 Depolama M.2: Kingston A2000 500GB 2200/2000 MB/s NVMe M.2 Güç Kaynağı...
  8. P

3060ti + r5 5600x için Ups önerisi

İyi akşamlar herkese. Bulunduğum bölgede 2-3 yıldan beri özellikle kışın sürekli kesinti oluyor. Ne kadar şikayet etsem de devlet kurumlarına bildirsem de güzel ülkemde halkın yanında olan bir sistem olmadığı için sonuç çıkmadı. Artık pes ettim ve paraya kıyıp bir psu almaya karar verdim. Sistem...
  9. P

HP 15-FA1031NT i5 12500H vs ACERNitro5 Intel Core i5-12500H

Bu iki laptop arasından hangisini almalıyım? İndirim bitmeden birini seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim. Bir de Hepsiburada'da satıcı farklı sorun olur mu? Linkler aşağıdadır. HP LINK ACER LINK Birde Monster laptop var bütçemi aşıyor ama değer mi diye sormak istedim . MONSTER LINK
Geri