Arama sonuçları: *

• Users: birkann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Zoko Amiral DK431 için 360 mm sıvı soğutma önerinize ihtiyacı var

zoko amiral dk431 model kasaya sahibiyim. 9800x3d işlemci aldım bu işlemci için 360 mm lik sıvı soğutma almak istiyorum fakat forumlarda bu kasanın üst bölümüne ATX anakartlarla 360 lık sıvı soğutmaların takılamadığı yazılmış. görsellerde sıvı soğutmanın takılacağı bölümde bulunan boşluğu metre...
  2. B

Yaptığım alışveriş için fikirlerinize deneyimlerinize ihtiyacım var

ryzen 9800x3d - 16x2 Kingston Beast 16GB 6000M - MSI PRO X870-P WiFi DDR5 8200MHz bu ürünleri aldım. ekran kartım 4070 monitörüm asus 280 hz 1080p ağırlıklı olarak rekabetçi fps oyunları oynuyorum hikayeleri oyunlarda oynuyorum. eski işlemcim 5600x bu işlemcimde Snowman T6 6 Bakır Borulu hava...
  3. B

İLK AY EA PLAY ABONELİGİ İNDİRİMİ BİTTİ Mİ ?

epicten BF6 alcaktım. ea play aboneligi alıp daha ucuza getirmek istedim fakat ea play aboneligi ilk ay 35 tl olması gerekirken 219 tl gözüküyor. ilk ay indirimi mi bitti. dhaa önce hiç ea play almadım. xbox pc game pass kullanıyordum onla bi alakasu var mı bilmiyorum. size sormak istedim. BF6...
  4. B

Ekran kartini sökerken anakartin tırnağını kırdım

Ssd takmak icin ekran kartini sökmek istedim. Ekran kartini tutan tırnağı açmak icin elim araya girmiyordu. Tonavidayla tirnagi ittireyim derken tirnak kirildi ve anakart cizildi.ekran kartini taktim herhangi bir sorun yok. Bu tirnagi msi teknik servisene gondersem yaparlar mi. Yoksa hic gerek...
  5. B

Yeni ssd taktıktan sonra Bios ekrani geldi

Yeni m2 ssd aldim. Eski ssdim samsung 850 evo 250 gb eski bir ssd. Windows bunun icine kuruluydu ve gen4 portuna takiliydi. Yeni aldigim ssd gen4 oldugu icin eskiyo cikarip yeni ssd yo gen4 portuna taktim. Eski ssdyi alttaki boş bölüme taktim. Sonra pc yi actim. Bios ekrani geldi karsima. Burdan...
  6. B

🔥XPG GAMMİX S70 BLADE 1TB SSD. 2630 TL

diger sitelerdeki satış fiyatına göre baya uygun fiyatı var. bu fiyata yakın sitelerde satılan ürünlerin hepsini aynı satıcı satıyor. Betaplus satıcı. ben 1 tane aldım. iyi fiyata mı almışım yoksa normal mi fikirlerinizi bekliyorum...
  7. B

M2 SSD ÖNERİSİ VE AKLIMA TAKILAN BAZI SORULAR

selam arkadaşlar. sistemimde 250 gb m2 ssd ve 1 tb hdd var. anakartım MSI MAG B550 TOMAHAWK. 1 tb hdd saglıgı %23. steamden oyun indirirken sürekli hdd sorunu yüzünden indirme hızım 1 mbite düşüyor. m2 ssd almak istiyorum ama özellikleri hakkında markaları hakkında hiç bir fikrim yok...
  8. B

Xaomi mi box 4k 2. Nesil film izleme

Arkadaslar bu cihazla bilgisayardaki gibi tarayicidan girip direk film izleyebiliyormuyuz. Samsung televizyonum var icinde samsungun kendi isletim sistemi var film sitelerine giriyor fakat film acmiyor. Eger kullanan deneyimleyen varsa yardimci olabilir mi.
  9. B

PSU önerisi ve sistem genel yorum

Selam arkadaşlar. Öncelikle şuan sahip olduğum sistemi daha sonra bu sistemi nasil degistirecegimden bahsedecegim. Yapmak istedigim degisiklikleri size bahsedeyim ki bana dogru yolu dogru ürünleri önerin. Suanki sistemim: Gtx 1070 Ryzen 5 5600x ( stok sogutucu ) MSI MAG Tomahawk B550 anakart...
  10. B

MSI 4070 ventus 3x E ile 3x farkı nedir

Arkadaslar bazi sitelerde msi 4070 3x E olarak bazi sitelerde 4070 3x olarak gözüküyor bunlarin farki nedir. Bilen arkadaslar yardimci olabilir mi. Çünkü fiyatlarida farkli.
Geri