Arama sonuçları: *

• Users: Belphegor
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Belphegor

Bu sisteme hangi ram gider?

Selam, 32 GB ram almayı düşünüyorum. Mevcut sistemim bu: AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm GIGABYTE A520M K V2 5100MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI D-Sub mATX Kingston 8GB Beast Black 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB GDDR6 128 Bit...
  2. Belphegor

Xbox Uygulaması Kitleniyor

Selam, Xbox uygulaması kitleniyor. Xbox uygulamasını açtığım zaman X herhangi bir yerine tıklıyorum. 30 saniye ya da 50 saniye aralığında etkileşim olmuyor. Sonrasında açılıyor. Önceden böyle değildi. (Sistem değil, sadece Xbox arayüzündeki şeyler geç cevap veriyor ve kitleniyor.) SFC /scannow...
  3. Belphegor

Virüs Uyarısını Dikkate Alayım mı?

Merhaba, Dragon Dogma 1 Dark Arisen Türkçe Yama indirdim ve VirüsTotal'de tarattım. Sonuçlar böyle ve sormak istedim: https://www.virustotal.com/gui/file/acf3a12d46936399b70d21fb8ed38ccc4147a718314396c42ef33f1b7f6ca35c
  4. Belphegor

İşlemci Soğutucu Montajı Hakkında

Merhaba, Dark Freezer X123 Fixed ürününü aldım ve geldi. Kurulum aşamasına geçtim fakat klipsleri yetişmedi. Altına yükseltmek için siyah yükseltici dediğim şeyi mi koymalıyım? Anakart modeli GIGABYTE A520M K V2 mATX Anakart Klipslerin birini takıp oturtmaya çalışınca anakarta güç uyguluyordu...
  5. Belphegor

Musou Oyun Önerisi Yapabilecek Olan Var mı?

Arkadaşlar merhaba, 'Musou' tarzında oyun önerisi yapabilecek olan var mı? Dynasty Warriors serisi gibi orduların başına geçip çarpışacağımız bir oyun arıyorum. Eskiden Kingdom Under Fire II vardı ama kapandı. Bu tarz oyun bilen var mı? Hikaye odaklı olursa daha iyi olur, teşekkür ederim.
  6. Belphegor

Ryzen 5600 İçin Fan Önerisi

Arkadaşlar selam, ben Ryzen 5600 işlemci kullanıyorum. Yaz geliyor ve soğutucu alacaktım. Bu soğutucu olur diyorsanız alacağım. Takılması da kolay gibi ve siz ne düşünüyorsunuz?
  7. Belphegor

Öneri Bannerlord Oynarken Aniden Ölüyorum

Arkadaşlar, savaşta okçuların yanına yaklaştığım zaman birden kalp krizi geçirip ölüyor karakter. Ek olarak full zırhım var bu nasıl oluyor? Örnek videoda süvari teklemiş ama okçular da tekliyor. Bu kadar zırhla nasıl tek yiyorum? Onların videosunu çekemedim. Bu da zırh seti:
  8. Belphegor

TEMU Ürünlerim Limite Takılır mı?

Arkadaşlar selam, bu ürünleri beğendim ve ekledim. Getirilirken herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? Teşekkürler.
  9. Belphegor

WoW Oynayanlara Sorum Var

Arkadaşlar, ben War Within aldım ve 100GB dosya indirdim. Şimdi baştan başlayarak tüm hikayeyi oynamak istiyorum ama direkt son hikayenin görevlerini veriyor. Bunun içerisine ilk genişleme paketleri yok mu? Yani The Burning Crusade falan yok mu? Oradan başlayarak sona gelemiyor muyum? Oyunu...
  10. Belphegor

Yardım WOW'da hangi paketi almalıyım?

Arkadaşlar, Blizzard indirimlerinden WoW çekeceğim. Fakat tüm her şeyi almam gerekiyor mu? The War Within + 30 günlük abonelik alsam, önceki sürümleri almadan oyuna devam edebilir miyim? "World of Warcraft, now including Dragonflight, Classic: 20th Anniversary Edition, Cataclysm Classic"...
  11. Belphegor

Dragon Age: Inquisition Neden İndirilmiyor?

Arkadaşlar merhaba, geçenlerde Xbox Game Pass satın aldım ve 2025'in Şubat ayına kadar devam ediyor. Yakın zamanda Dragon Age serisine başladım ve Origins bitti. Bugün de Dragon Age 2'yi bitirdim. Şu an sıra Dragon Age: Inquisition'a geldi. Xbox mağazasında var fakat inmiyor. 1735094060 Not...
  12. Belphegor

Steam Kış İndirimleri Hakkında

Arkadaşlar, Warcraft Reforged ve Götterdämmerung indirime girmediği için bu oyunları seçtim. Age of History 3 sizce alınır mı? Ayrıca Age of History 3, Epic Games'e gelecekmiş. Oradaki fiyatında büyük bir değişiklik olur mu? Ek olarak Bodycam optimizasyon olarak nasıl, deneyen var mı? Sistem...
  13. Belphegor

Hearts Of Iron 4 Götterdämmerung DLC'si Hakkında

Arkadaşlar, Götterdämmerung DLC'si yeni çıktı ve bunu indirimli almak istiyorum. Sizce bu DLC yakın zamanda indirime girer mi? Yıl sonu indirimlerinde bir kıyak yaparlar mı, yoksa tahmininizce baya bir süre geçer mi?
  14. Belphegor

Bu Hoi4'ü kim 60 FPS oynayabiliyor?

Arkadaşlar, bu lanet oyunu 5X yaptığımız zaman neden 17-25FPS oluyor. Tamam, sahaya ordu indiriyorlar ve bu işlemci yiyor, fakat bunu kısıtlayamıyor muyuz? Adamın birisi video atmış. 4090 ekran kartı ve i9 bilmem kaç k işlemciyle denemiş. Onda bile 30FPS olmuş. Bunu en azından 40FPS'e...
  15. Belphegor

Soğutucu Hakkında Fikir Ayrılığı

Arkadaşlar merhaba, ben yeni bir PC aldım ve stok fanla geldi. Eski PC'de kalan bir fanım var, fakat bu fan biraz eski. (Çalışıyor.) Eski fanımı, yeni PC'de olan 5600'lük işlemciye taksam sorun olur mu, yoksa indirime giren modeli mi almalıyım? İndirime giren ve yeni olan model bu ...
  16. Belphegor

Bu firma için neden böyle bir uyarı verdi?

https://www.virustotal.com/gui/file/002f33fee7b8a159058368b7e93e492931c4ca72e90660bdb2691bcd62fedd3c Arkadaşlar, PC yeni olduğu için tedirgin oldum. False değil mi?
  17. Belphegor

Bu olay işlemciye zarar verir mi?

Arkadaşlar, bilgisayar yeni ve işlemci stok fanlı. Şu an çok fazla ısınmıyor, fakat yine de ısı değerlerini biraz sorun ediyorum. Bu video karşıma çıktı ve buradaki olayı sizlere sormak istedim. Herhangi bir zararı olur mu? İşlemcinin çektiği elektriği mi düşürüyor? Mantığı nedir?
  18. Belphegor

Bu Oyun Neden İndirime Girmiyor!

Arkadaşlar, yaklaşık 4-5 aydır Warcraft Reforged almayı planlıyorum. Blizzard, 4-5 ay önce indirim başlatmıştı ve Warcraft indirime girmedi. Ben de dedim ki "Kasım ayını bekleyeyim, o zaman indirime girer." Halloween indirimlerine kadar bekledim ve girmedi. Sonrasında Warcraft için paket...
  19. Belphegor

Delta Force Anti Cheat Hakkında

Arkadaşlar, Delta Force oyununu denemek istiyorum fakat bazı insanlar yorumlarda "oyunu silsek bile anti-cheat silinmiyor, denemeyin" demiş. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Sanırım Delta Force, Çinli şirkete geçmiş ve o yüzden pek güvenemedim. Steam'de olması yüzünden de çelişkiye düştüm.
  20. Belphegor

Bilgisayarımın Isı Değerleri Nasıl?

Arkadaşlar, LOL-Aram girdim ve ısıları test ettim. Şu an için ağır bir oyun indirmedim. Anakart ısısı normal mi? CPU'da stok fan var. Yeni bilgisayar, ayrıca BIOS güncellemesini de yaptım. TMPIN 2 değeri kafama takıldı. Her iki halini de attım. Hem boşta hem oyunda...
Geri