Arama sonuçları: *

• Users: D3re
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D3re

Yardım İnternetim olduğundan daha yavaş GPON nedir???

50 mbps internetim var ama 50 alamıyorum bile. İnternette bir video gördüm 50 mb interneti, yetikilileri arayarak gpon taktırıyor ve 900 mb ye kadar çıkıyo. Bu GPON nedir nasıl yapılır ekstra ücreti varmı bilen varsa nolur yazsın.
  2. D3re

Yardım İşcep Hisse Alma Hatası

İş cepten hisse almak istiyorum ama 1592993 hatası alıp duruyorum yardım edin
  3. D3re

NVİDİA Denetim masası açılmıyor

Denetim masasını açmaya çalışıyorum ama direk açıldığı gibi kapanoyor herşeyi denedim olmadı sıfırladım ayarlardan sonra 3d ayarların yönetilmesine tıklayınca kapanıyor Yardım edin
  4. D3re

Yardım Kadıköy civarı erkankartı bakımı

Ekankartını bakıma götürmek istiyorum temiz güzel bakım yapabilecek varmı kaliteli bir macun sürecek sıcaklık değerleini düşürecek.
  5. D3re

IOS 2. El iphone alırken neye dikkat ediyim

2. El iphone 16 pro almayı düşünüyorum fiyatı piyasanın biraz altında gördüm neye dikkat etmeliyim (tr cihazı)
  6. D3re

2. el bilgisayar alıcam öenrileriniz

40k bütcem var 2. el uygun fp bir kasa arıyorum sizce ne alabilirm. 2.ek sitelerden link atabilirsiniz.
  7. D3re

RGB kalvye ışıkları ile ne tür bir desenler yapabilirim

Bende şuan royelkludge rk75 var bunun rgb ışıkları ile güzel bir şey yapmak istiyorum kullandığınız yada gördüğünüz bir desen varmı.
  8. D3re

Yardım Televizyon için hangi kabloyu önerirsiniz??!!?

55OLED707/12 PHILIPS televizyonu var HDMİ 4 ARC portu var hangi kabloyu almam lazım tam performansı alabilmek için.
  9. D3re

Whey protein tozu aroması önerisi

1500tl bütcem avr hangi aroma protein tozu almalıyım hangileri güzeldir. çok baymayacak bir tad olsun
  10. D3re

Çözüldü✓ Hangi gamepadi önerirsiniz

Uzyn ömürlü sağlam bir gamepad arıyorum. Önerebileceğiniz bir model varmı yoksa, Wraithin hangi gamepadini önerirsiniz 1800 bütcem var, titreşimli tuş olursa iyi olur. Max 1800. Daha artıramam 100 tl bile çıkamam
  11. D3re

Küçük blender önerisi

küçük, hızlı içecek hazırlamak için kullanıcam smoothie blendereı olarak geçiyor sanırım1.5k civarı önerebileceğiniz varmı.
  12. D3re

Öneri Yılbaşında ne isteyebilirim

İndirimli ürünlerden hediye olabilecek şeyler olur başka bir şey olur önerileriniz nedir bütce max 1500 min 1000 aklımda gamepad var ama olması şart değil
  13. D3re

Yardım Anakartın bluetoothu yok

anakartım gigabyte h610m h v2 ddr4 ve bluetooth a sahip değil. USB bluetooth alsam ve taksam anakarta driver kurmam gerekirmi, gerekirse nasıl yapıcam
  14. D3re

Mchose g3 mouse şarjını göremiyorum

Kulaklık Logitech g435 mouse da Mchose G3 800mah bunların herhangi bir yazılım desteği yok ve şarjı bitmesine yakınmı değilmi anlayamıyorum. Bu batarya durumunu gösteren bir uygulama varmı. PC için
  15. D3re

Yardım Mouse ve kulaklığın şajrına nasıl bakıcam ??? YARDIM

Kulaklık Logitech g435 mouse da Mchose G3 800mah bunların herhangi bir yazılımı yok ve şarjı bitmesine yakınmı değilmi anlayamıyorum. Bunları gösteren bir uygulama varmı. PC için
  16. D3re

Yardım Monitör ömrünü uzatmak

Monitör ömrünü uzun tutmak için nasıl önlemler almalıyım, mesela her bilgisayarı kapattığımda monitörüde kapatıyımmı kendi tuşundan
  17. D3re

Yardım RTX 3070 ZOTAC DUAL FAN SES SORUNU

zotacın rtx 3070 ekrankartı var dual fan olan, yüksek fan hızlarında çok ses yapıyor, ne yapmalıyım, kronik sorun sanırım ama ses rahatsız ediyor 80 dereceyi çok geçmiyor zaten.
  18. D3re

0 alan traş makinesi

Yüz için tahriş etmicek 0 alıcak bir traş makinesi önerirmisniz. Sakal yok henüz tüy şuan.
  19. D3re

Bu pc nekadar eder sizce

EKRAN KARTI Zotac rtx dual fan 3070 kutusu yok İŞLEMCİ İ5 12400f ANAKART Gigabyte h610m h v2 Micro atx Aynası Yok RAM G skills ddr4 3200mhz 16x2 32gb SSD MLD m500 ultra gen4 1tb SIVI SOĞUTUCU Nzxt kraken 120mm ARGB KONTROLCÜ Snt Energy Ar-01 KASA Msi mag micro atx M100A PSU Enermax 700w
  20. D3re

Yardım Rtx 3070 yerine ne alınır

Rtx 3070 im var 2. El satıp ne alabilirim bu fiyata, işlemci i5 12400f, psu 700w
Geri