bilgisayar başı uzun oturuyorun rahat bir sandalye öneriniz varmıdır 182 72kg 6k bütcem deri olmasın ofis fln olabilir oyuncu olması gerekmez bilmiyorum bu fiyata oyuncu varmı
Turkceldeyim şuan ama 100mb e çıkarmak istiyorum çıkaramıyorum, yeni paket almak istersem fark 200 tl iken, paket yükseltmek istersem burada 50 gösteriyor tv + da ama seçemiyorum. Bilem varsa yazabilirmi yada daha uygun ve hızı yüksek olan bir internet varsa önerebilirde.
walpaper enginde bir arka plan buldum ama muzik değiştirme butonları için komut istiyo. Spotify üzerinden çalıyorum müziği nasıl bir komut yazmam lazım.
50 mbps internetim var ama 50 alamıyorum bile. İnternette bir video gördüm 50 mb interneti, yetikilileri arayarak gpon taktırıyor ve 900 mb ye kadar çıkıyo. Bu GPON nedir nasıl yapılır ekstra ücreti varmı bilen varsa nolur yazsın.
Denetim masasını açmaya çalışıyorum ama direk açıldığı gibi kapanoyor herşeyi denedim olmadı sıfırladım ayarlardan sonra 3d ayarların yönetilmesine tıklayınca kapanıyor
Yardım edin
Uzyn ömürlü sağlam bir gamepad arıyorum. Önerebileceğiniz bir model varmı yoksa, Wraithin hangi gamepadini önerirsiniz 1800 bütcem var, titreşimli tuş olursa iyi olur. Max 1800. Daha artıramam 100 tl bile çıkamam
İndirimli ürünlerden hediye olabilecek şeyler olur başka bir şey olur önerileriniz nedir bütce max 1500 min 1000 aklımda gamepad var ama olması şart değil
Kulaklık Logitech g435 mouse da Mchose G3 800mah bunların herhangi bir yazılım desteği yok ve şarjı bitmesine yakınmı değilmi anlayamıyorum. Bu batarya durumunu gösteren bir uygulama varmı. PC için