Arama sonuçları: *

• Users: mertcan473
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Conan exıles da nasıl co-op oynanır

conan exıles da co-op isteği atıyor arkadaşım gelmiyor istek hiç bir şekilde gözükmüyor oyunu epic gamesten aldık nereye baktıysak çözüm bulamadık yardımcı olabilecek varmı?
  2. M

Monitörümü kurarken bir parça çıktı

Merhabalar bugün yeni monitörümü kurarken yanlışlıkla bir parça fırladı arka destek yerinden geri takmadım ne yaptıysam internette yardımcı olacak hiç bir veri bulamadım ilk defa böyle bir monitör aldım bir fikrim yok nasıl takılır diye yardımcı olabilecek varmı acaba
  3. M

550 gündür eve internet bağlatamadım yardımcı olabilecek var mı ?

2022 yılının eylül ayından beri evime internet bağlatmaya çalışıyorum. Her yolu denedim CİMER'e ve BTK'ya 50 defa mesaj yazdım 100 defa Türk Telekom müşteri hizmetleri ile görüştüm. Arıyorlar tamam gelip bakacağız diyorlar sistemden 1 haftalığına görünür yapıyorlar olduğum yerde interneti...
  4. M

Hikayeli Oyun İçin Monitör Önerisi

Hikayeli oyunlar için önerdiğiniz bir monitör varmı bütçe max 10k tercihem 29'' inç ten büyük bir şeyler arıyorum 2k olursa iyi olur ekran kartım 4060 ti 8gb işlemcide amd yeni işlemcilerinden 144 hz - 240 hz aralığında olursa iyi olur var mı şunu al dediğiniz monitör ben kullanıyorum harika...
  5. M

Bilgisayara virüs bulaştı galiba nasıl çözerim

Merhabalar bugün facebook üzerinden araba ilanlarına bakarken yanlışlıkla bir kaç farklı linke tıkladım hiç bir kurulum yapmadan direk sildim dosyaları onlardan şüpheleniyorum çünkü o dosyalar indikten sonra böyle bir sorunlar karşılaştım youtube geçmişimde izlemediğim bir çok video var ve arka...
Geri