Arama sonuçları: *

• Users: Fuat yaman
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Benim PC neden bi anda böyle oluyor

Bi anda böyle olmaya başladı ana sayfada yenileye basıyom bi anda karanlık oluyor sonra ctrl+alt+delete yapıyom görev yoneticisinde bir şey çıkıyor sonra yok oluyor
  2. F

JBL 520 bt kablolu kulanılır mı?

Sa ben JBL 520 bt aldım spor için ama spora gidemiyorum PUBG oynuyorum şuan bu JBL kulaklık iphona kablolu bağlanırmı nasıl bağlanır bilen varmı cihaz 13 pro max
  3. F

Rampage v995 direksiyon çok sert

3 gün önce aldım daha önce başka markaları internet kafede oyadımda bu direksiyon çok sert bilen varsa bunun bir modu sert yada hafif modu varsa söyleyebilirmi yada nerden ayarlanıyor
  4. F

Pc de siyah ekran ve fare imleci dönüyor açılmıyor

Selamın aleyküm cümleten benim pc de dün akşam oyun oynadım sonra kapatım şimdi girdim siyah ekran ve fare imleci dönüyor acil yardım edermisiniz
  5. F

Ryzen 5600 e soğutucu önerisi?

Selamın aleyküm cümleten bende ryzen 5600 ve rtx 3060 ve A520M-A PRO sistem var ama pc ısınıyor stock soğutucu var yardımcı olabilir misiniz?
  6. F

Çözüldü✓ Sinyal yok ekranı çözüm acil

Pc yi temizledim sonra çalıştırdım sinyal yok ekranıyla karşılaştım kasa çalışıyor ama monitör sinyal yok diyor
  7. F

Max 22 k ya alınacak sistem

Şimdi abiler en fazla 22k verecem en iyi sistemler hangisi 2 gün içinde alacam
  8. F

20k ya hazır sistem ?

20 k bütçem sistem onerirmisiniz
  9. F

Bu pc 20 k bu fiyata iyi mi?

Ryzen 5600 Msi A520-A PRO 4600mhz msi rtx 4060 ventus 2x 8gb 2X16Gb ram 3600 mhz Ssd 1Tb okuma 5000 yaz 3600 Kasa POWER BOST RAINBOWN 4FAN ATX KASA Toplam 20 k hepsi kutulu 2 yil garantili iyi mi? sizce
  10. F

Asus vs msi 4060 8gb?

Ilk defa alacam pc den cok anlamiyorum ama asus 4060 8gb mı daha iyi yoksa msi 4060 8gb 2x ventus mu
  11. F

Zotac vs msi 4060 ??

Zotac 4060 mı msi 4060 arada 460 tl oynuyor
Geri