Arama sonuçları: *

• Users: onixus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. onixus

Steam'dan aldığım oyunun fazladan Hediye ögesi halini nasıl satabilirim?

Selamlar "Gauntlet™ Slayer Edition " arkadaşlarımla oynarım düşüncesiyle "Gauntlet™ Slayer Edition - 4 Pack" almıştım, arkadaşlar gelmeyinc elimde 3 tanesi kaldı. Ögeleri direk pazarda satamıyorum maalesef, bu sebeple bu ögeleri nasıl satabilirim, yardımcı olacak birisi var mı?
  2. onixus

Amazon İade Süreci ve Yeni Sipariş Hakkında Yardım

Amazondan "Arctix Mx-6 (4g)" satın aldım (ödemeyi yaptım, kargolama işlemi gerçekleşmedi.) ama satıcısı teknobiyotik yerine başka bir satıcıdan almışım diye iade ettim. İade ettikten sonra satıcının teknobiyotik olduğu yazdı bunun iadesi 7-10 gün içerisinde hesaba yansıcakmış. Ayrıca iade/iptal...
  3. onixus

Explorer.exe Bellek Hatası - PC Kapanırken Alıyorum

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı kapatırken explorer.exe - Uygulama Hatası şeklinde bir hata mesajı alıyorum ve ardından sistem kapanıyor. Hata mesajında: > "0x00007FF83579A9DD adresindeki yönerge, 0x0000000000000024 adresindeki belleğe başvurdu." Bu sorunun neden kaynaklandığını ve nasıl...
  4. onixus

Sistemimi kaç TL'den satabilirim? (Rx 6600 XT - i5 11400F)

Merhaba, sistemimi (Rival Elite V2) İncehesap'tan 26-04-2022 tarihinde sıvı soğutma eklentisi yaparak 17.280 TL'ye aldım. Sistemi kaç TL'den satabilirim? Kaçtan alıcıyı rahat bulurum sizce? Verdiğiniz fiyatın nedenini de yazarsanız, daha çok yardımcı olursunuz. Görüşlerinizi bekliyorum...
  5. onixus

Öneri Monitörleri seçtim, Hangi monitörü almalıyım?

Selamlar. 4000 TL bütçem ile kasım ayı indirimlerinden faydalanarak alabileceğim monitörleri derledim fakat hangisini almalıyım tam olarak karar veremedim, bütçem yeterli değil biliyorum. Tek seferlik alıp bir daha uzun bir süre almayı planlamıyorum. Hangisini almalıyım? Ayrıca tablodaki...
  6. onixus

Steam sitesindeki oyun videoları açılmıyor, siyah ekran sorunu

Merhaba. Birkaç haftadır süren bir sorunum var. Steam sitesine girdikten sonra oyunların sayfalarındayken tanıtım videoları siyah ekran olarak kalıyor. İlgili resimleri ekledim oradan bakabilirsiniz. (Steam masaüstü yazılımında bir problem yaşamıyorum.) Chrome sürümü güncel. Gizli sekmede...
  7. onixus

İnstagram Kişi Ekleme Önerilenleri Kapatma

Merhaba Instagramdaki hikaye paylaşma alanının yanında sürekli kişi ekleme önerileri çıkıyor, kişilerin üzerine tıklayıp "gizle" desem dahi sayfayı yeniledikten sonra geri geliyor. Önerilen içerikleri 30 günlük kapat seçeneğini aktif etmeme rağmen hala aynı durumda. Annemin ve babam için bu bir...
  8. onixus

Steam hesabımdan hediye yollanmış.

Merhaba birkaç gün önce "Cutout.Pro: In February 2024" (pwned?) hacklenmesi üzerine mail adreslerim çalınmıştı. Buna Steam dahil. Neyse ki 2 gün içerisinde kontrolü ele aldım, şifreler vs değişti, oturumlar kapatıldı. Fakat benim sorunum Steam hesabımın nasılsa çalındıktan sonra kişinin bir...
  9. onixus

Çözüldü✓ Sıvı Soğutma Fanı Ses Çıkarıyor

Sıvı soğutma sistemimdeki radyatöre hava veren stok fan çok ses çıkarıyor, kulaklık takarak ile idare ediyorum. Fan'ın arka kısmındaki etiketi çıkardım fakat yağ dökme alanı yoktu, bende fanı söküp pervanesini çıkarıp genel olarak temizledim, fan bobininin ortasına makine yağını damlattım(fazla...
Geri