Arama sonuçları: *

• Users: OqDaYy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Yardım Asus ROG Strix IPS Glow Varmı Ekranda?

Asus ROG Strix XG27ACS cihaz Aldım Vatan Bilgisayardan Ölü Pixel Ghosting Testi Geçti lakin IPS Glow Bakmadım Eve Geldiğimde Siyah Ekranda Yandan Yukardan Bakınca Sarımtrak Oluyor Bu Normalmi? Dik Açıdan Bakınca Belli etmiyor Işık Sizmasi yok Ama Kafami Karistiran Yan Acilardan Bakınca Neden...
  2. O

Yardım Temu Wincredit Hesaplaması Nasıl Oluyor

Arkadaşlar Temudan Wincredit Promosyonundan Bana 1.000 tl Kredi iadesi Geldi 50 jeton Kaldı %4 İade + 10 Jeton Veriyor Musteri Hizmetlerine Bildirdim Bana 1.200 tl daha Sipariş vermem gerek dedi Bu Krediyi almam İcin Nekadarlık Sipariş vermem gerek. şuan Kredi bakiyen 1.450 tl
  3. O

❌İndirim Bitti! Kamp Cadiri

Stoklardan Kaldirilmistir.
  4. O

Yardım Upload Hızımı Düşürdüler

İnternetimi 50 Mbps Den 100 Mbps Gecirdim Alt Yapim En fazla 60 mbps Sabit Aliyor Diye Tekrardan 50 mbps Geciş Sagladim Lakin Gecis Sagladiktan Sonra Upload Hizimi 8 Mbps Düşürdüler Yeni Yilda Fırsat Kampanyasina Katilmistim 50 mbps Download 15 Mbps Upload Paketim Vardi Hat Degerlerim...
  5. O

Aliexpress Ürünüm Eksik Geldi🎣

Selam Aleykum Arkadaşlar Bugün Aliexpressten Ürünüm Olta Makarası Geldi Kutuyu Acmadan once Video Cektim ne olur ne olmaz Diye Actigimda Kutu Sağlamdı Ama İçindeki Makara Yerine Eksik Parcasini Yollamişlar Ben yapmam Gerekli Bide Onayli Güvenli Satici Tarafindan Aldim Eksik Yollamislar Orjinal...
  6. O

Aliexpress Siparişimi İptal Etti Para İadem Gelmedi

Arkadaşlar Kendime Olta Siparişi Verdim Verir Vermez Anında Siparişim Güvenlik Nedeni İle Kapatıldı Yazdı Ve Parami Bankadan Çektiler Uygulamadan baktım Tamamlandı Gösteriyor Ama Para İadem 4 gündür Gelmedi Musteri Hizmetleri ve Magazaya Bildirdim Kimisi Ödendj Diyor Kimisi Sabirli Olun Bekleyin...
  7. O

toshiba 50ul2163dt/2 Vestel Üst Model İade Talebi

toshiba 50ul2163dt/2 15 gün Once a101 Aldim Cihaz İc Akran Buğulu Leke dikey İzler Vardi Ve Pixel Sorunu Nedeniyle Ayipli Ürün Diye Para İade İstedim Swrvis Alip Goturdu Benden Habersiz İcini Acip Temizlemis Bana geri Getirdi Ve Daha Beter Mahf ederek İç Ekranda Kocaman 5 Parmak İz Ve ic Ekrani...
Geri