Arama sonuçları: *

1. chesterwhipple

🔥 Forza Horizon 5, çok yakında PlayStation 5 konsollarına geliyor.

🔥 Forza Horizon 5, çok yakında PlayStation 5 konsollarına geliyor.
  2. chesterwhipple

Kameralı drone nereden alınır

Arkadaşlar Kameralı drone almak istiyorum bu konu hakkında pek bilgim yok ama kaliteli bir kameraya sahip olan 1080P olur hızlı ve sağlam bir drone arıyorum evimin etrafında ucurmak icin alıyorum evimin arkası boş bir araziye sahip genelde orada bulunan kedi vb. hayvanlar ile oynamak için almak...
  3. chesterwhipple

Ps5 slim cızırtı sesi

arkadaşlar ps5 slim digital 1 yıllık cihaz toplasan 200 saat oyun oynanmıştır cihazı ilk kez temizledim oyun oynarken ilk kez cızırtı sesi aliyorum neden acaba bir hata mı yaptım fan bölümüne elektrik süpürgesi ile temizlemeye çalıştım pek olmadı sonra üfledim içindeki tozlar kalksın diye bundan...
  4. chesterwhipple

Ps5 için akım korumalı priz şart mı

Arkadaşlar ps5 için akım korumalı priz şart mı şuan kaliteli bir 3lü priz kullanıyorum ama akım korumalı değil tavsiye verir misiniz
  5. chesterwhipple

PlayStation kardeşlik hakkında yardım lazım

arkadaşlar bende ps plus var arkadaşım PlayStation aldı kendi hesabımla ona yeni bir profil oluşturdum olustururken hesap ekledim onun e-postası ile komsol paylaşımını da aciyorum kendim de ama onda oyunlar hep kitli oluyor anlamadım şu olayı yardımcı olacak arkadaşlar rica etsem ilgilenir...
  6. chesterwhipple

Duasense den anlayan varsa bakabilir mi

arkadaşlar bugün bir dualsense aldım ps5 aldığım kişiden aldım şahıs, dualsense bana biraz hafif geldi 2 bin liraya bıraktı resimi bakar mısınız orijinal mi yoksa çakma mı
  7. chesterwhipple

PlayStation 5 slim Yüksek fan sesi sorunu

merhaba arkadaşlar ps5 slim digital kullaniyorum 10 aylık cihaz ac Valhalla oynarken çok yüksek fan sesi geliyor bunun bir çözümü var mı
  8. chesterwhipple

Gta 5 Hdr kalibrasyon ayarları en iyi şekilde yapma

arkadaşlar Ps5 üzerinden gta5 oynuyorum en iyi hdr kalibrasyonu nasıl yapılır bilenler varsa yazabilir
  9. chesterwhipple

PlayStation 5 4K televizyon 1440P desteklemiyor

arkadaslar televizyon 4k seçeneklerde 4k var ama 1440p desteklemiyor diyor nedeni nedir
  10. chesterwhipple

PlayStation priz sorunu

arkadaşlar merhaba üçlü priz alıp hem TV'ye, hem internet, hem de PlayStation üçlü prize bağlamak da sorun var mıdır herhangi bir sorun çıkarır mı teşekkürler
  11. chesterwhipple

Playstation 5 için alınması gereken abonelikler ve oyunlar

merhaba arkadaşlar ps5 slim digital aldım ikinci el 14kya cihaz temiz gözüküyor yarın açıçağım neyse konuya dönelim hangi abonelikleri almalıyım ve hangi oyunları oynamamı önerirsiniz ilk konsolum arkadaşlar bu yüzden biraz heyecanlıyım teşekkürler
  12. chesterwhipple

PlayStation 5 Slim satın alma

arkadaşlar merhaba PlayStation 5 slim buldum 13500 anlaştık az kullanılmış tek kol sizce iyi bir pazarlık mı
  13. chesterwhipple

PlayStation 4 Pro fan sesi

arkadaşlar merhaba öncelikle PlayStation 4 pro almaya karar verdim cuh-7116b 7500 teklif ettim kabul etti tamirsiz bana video attı giriş yaparken bile fazla ses çıkıyordu yani ben rahatsız oldum bunun bir de oyun oynarken ki sesi ne kadar olur tahmin etmek istemiyorum sizden isteğim bu ses nasıl...
  14. chesterwhipple

PlayStation 4 pro satin alim

arkadaşlar sari sitede bir kullanici PlayStation 4 pro 7600 teklif etti alinir mi fiyati 7000 dusereyim mi
  15. chesterwhipple

Vodafone hatta en iyi dns hangisi

arkadaşlar adguard kullanıyordum ama Vodafoneda olmuyor heralde bana reklam çıkarmayan bir dns yazabilir misin?
  16. chesterwhipple

yd telefona güncelleme atma

arkadaşlar telefon note 12 pro 5G yd güncellemesi var yaparsam kapanir mi bazi xiaomi telefonlarda guncelleme sonrasi kapanma oluyormuş bir de bugün 67w kafa ve kablo 1000 liraya altim fazla mi sizce fiyat
  17. chesterwhipple

Xiaomi şarj aleti lazım

arkadaşlar bende xiaomi note 12 pro 5G var şarj aleti yok 67w nereden temin edebilirim orjinal olacak ama sitelerde sahnelerini satıyorlar yardımcı olur musunuz acill
  18. chesterwhipple

Fiberin gelmesi için ne yapmak lazım

Evet arkadaşlar 24 mbps kullanan biriyim ve fiber internet istiyorum en kolay yoldan nasıl evime fiber getirebilirim 1000 mbgs kullanmak istiyorum
  19. chesterwhipple

Google play %95 indirimden yararlanamıyorum

Arkadaşlar %95 indirim geldi üst sınır 440 TL ama geoguessr oyun içi satil alma yapamıyorum indirim gözükmüyor neden Teşekkürler
  20. chesterwhipple

Qcy kulaklık bağlantı sorunu

Arkadaşlar bugün nedenini bilmediğim bir şekilde qcy t13 anc Bluetoothlu kulaklık sol kulaklık da Bluetooth a bağlanmıyor genelde sol kulaklığı kullandığım için biraz sıkıntı yaşıyorum nedeni nedir ışığı yanıyor ama Bluetootha bağlanmıyor resetleme yaptım sorun yine devam ediyor
Geri