Arama sonuçları: *

• Users: fieste
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Avrupa'ya para göndermek için yardım

Slovakya'daki birisinin revolut hesabına para göndermek istiyorum. Göndereceğim miktar Max 760 euro. Düşük maliyetli ve güvenilir şekilde nasıl gönderebilirim? Paycell'i gördüm orayı mı kullanmalıyım? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  2. F

Yardım GB65 İÇİN RENK AYARI

32 inç modelini aldım lakin görüntü biraz sarımsı görünüyor. Beyaz renk kötü görünüyor. Va panellerde böyle mi oluyor? Msi g2412 kullanıyorum yan ekran olarak(Full HD 24''). Msi genel olarak daha güzel görünüyor. Windows HDR açınca görüntü daha kötü oluyor. 10 bitte kullanıyorum. Kullanan bilen...
  3. F

Yurtdışından gelen hediye gümrükten geçer mi?

Bir arkadaşım Slovakya'dan kendi yaptığı tablolardan gönderecek. Bu faturasız olarak geçer mi? Geçmezse eğer kendisi muhasebeci ve fatura yaparsa ürünleri 27 dolar olarak gösterip gönderebilir mi? Gümrükten geçerken sorun olur mu? Bilgisi olan yardım edebilir mi?
  4. F

Hikayeli Oyun için Monitör Tavsiyesi

Merhaba iyi forumlar, 24'' lik ips bir monitörüm var ve boyutu yükseltmek istiyorum. Acaba bunun için bana önerebileceğiniz 2k 27'' monitör var mıdır? Güzel bir görüntü elde etmek istiyorum. Hikayeli oyun oynuyorum. Gördüğüm kadarıyla bu 3 monitör tavsiye ediliyor arasında oyunlarda görüntü...
  5. F

27" Mİ 32" MONİTÖR TAVSİYENİZ VAR MI?

7500F 4060 ddr5 li sistemim var ağırlıklı hikayeli oyun oynuyorum. 11.2023 ten beri MSI 23.8" G2412 full hd monitör kullanıyorum. North BayouNb F80 monitör kolum var. Monitörü büyütmek istiyorum. Buna göre uygun 27 inç mi 32 inç mi güzel olur tavsiyeniz nedir? Kavisliler nasıl peki marka model...
  6. F

Çözüldü✓ Anakartın Boot Işığı Yanıyor

MSI B650M Gaming Plus wifi anakartım var 7600x işlemciden görüntü alamıyorum. Ram ssd falan hepsi takılı. Boot ışığı yeşil yanıyor sürekli ve görüntü alamıyorum. Sorun nereden kaynaklı olabilir? Ekran kartım yok.
  7. F

A620M-K için DDR5 Ram Tavsiye

İyi forumlar, xpg 5200mhz 8gbx2 ram kullanıyorum. Bunu değiştirmek istiyorum, asus a620m-k için stabil bir ram önerir misiniz? Kullanan varsa tavsiye edebilir mi?
  8. F

Yardım Masama monitör kolu uygun mu?

Masamın arka tarafında demirle arası 1.5 cm falan yan tarafı 3 cm boşluk var. Uygun fiyata monitör kolu almayı düşünüyorum lakin bu durum çok düşündürüyor. Fikirlerinizi bekliyorum.
  9. F

7500F 4060LI BU SİSTEM ALINIR MI

Sistem arıyorum Max bu fiyata veya daha altı bana sistem önerebilir mısınız? Bu sistem alınabilir mi? Taksitle alacağım. https://www.itopya.com/afk-game-amd-ryzen-5-7500f-msi-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx_h26910
  10. F

MONİTÖR DAHİL SİSTEM TAVSİYESİ

Bütçe 25.000 ila 27.000 arası olacak şekilde monitör dahil taksitli sistem tavsiyesi verebilir misiniz? Arkadaşım taksitle alabilecek durumda. Gönül isterdi ki nakit olsun
  11. F

🔥İndirim Anker Soundcore VR P10 1.599 TL

Kulaklığın gördüğü en dip fiyat. Kullanan var mı, tavsiye eder mi? Görüşleriniz önemli :) Amazon Prime fiyatı bilginiz olsun. https://www.amazon.com.tr/dp/B0B9MMJXRZ?tag=akakceprime-21&psc=1
  12. F

❌İndirim Bitti! Asus USB-BT500 Bluetooth 5.0 279TL

Bu fiyata gördüm en yakın fiyat 399TL+kargoyla vatanda. Kullanan var mı, alınır mı? Not: + Kargo ücreti var. 300 TL ve üzerine kargo ücretsiz. https://www.hepsiburada.com/asus-usb-bt500-bluetooth-5-0-adaptor-pm-HB00000XBD10
  13. F

ŞARJ EDİLEBİLİR AA PİL TAVSİYESİ

Xbox wireless 9. nesil gamepad için pil alacağım. Sizce bu pil iyi mi veya tavsiyeniz var mı? https://www.pttavm.com/gp-batteries-recyko-pro-aa-kalem-2000-mah-ni-mh-sarjli-pil-12-volt-4lu-kart-p-192454041
  14. F

Sistemimi Yükseltmek İstiyorum Anakart ve İşlemci Tavsiyesi

İ3-3210 WIBTEK-H61-MX DDR3-1600 GTX1050 Tİ ATX-P500 PSU Sistem bu şekilde. Bunun için ne tavsiye edebilirsiniz?
  15. F

sanaluygun.com güvenilir mi?

siteyle ilgili bilgisi olan var mı? güvenilir mi? https://www.sanaluygun.com/urun/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-siyah-islemci-sogutucu almayı düşünüyorum fiyatı uygun.
  16. F

AK400 Zero Dark Plus mı Assassin Spirit 120 Plus V2 mi?

hazır sistem aldığım kasam bu, 7500f işlemcim var. hangi soğutucuyu alsam bilemedim. 1400 ün üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum. tavsiyelere açığım. konudan alakasız kasa içi daha güzel görünmesi için figür vs ne alınabilir ve nereden temin edebilirim? Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2...
  17. F

45K'YA BU SİSTEM NASIL?

İyi forumlar, bu sistemi almayı düşünüyorum ama kararsızım. Bu sistem alınır mı? 45k civarında sistem toplamak istiyorum. Bu fiyat bandında tavsiye edeceğiniz sistem var mı?
  18. F

ALC 897 ses kartı BlackShark V2 X için uygun mu?

BlackShark V2 X almayı düşünmüştüm lakin ses yongasından dolayı verimli kullanılamayabiliyormuş. ALC897 ses yongası tam besler mi yoksa farklı bir model tavsiyeniz var mı? Hikayeli oyun ve film izlemek için kullanmak istiyorum. Rahatça kullanabileceğimi bilsem Anker Q30 almayı düşünmüştüm ama PC...
  19. F

Anker Souncore VR P10 TWS kullanan var mı alınır mı

Bu kulaklığı almak istiyorum hem pc hem günlük kullanım için. Mikrofon kalitesi iş görür mü yoksa çok mu kötü? Kulak üstü alırsam iş için kullanamam tavsiyelere açığım. Kulaklık ile bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi...
  20. F

Çözüldü✓ Tws Kulaklık Pc için kullanım

Hem telefon için hemde pc de kullanım için ortalama bir tws kulaklık kullanmak istiyorum. Pc de Bluetooth dongle ile kullanım sizce nasıl? Hikayeli oyunlar oynuyorum dc de arkadaşımla konuşuyorum genellikle ama nasıl bir performans alırım bilmiyorum. Fikri olan kullanan ya da bilen varsa...
Geri