Arama sonuçları: *

• Users: Mervan001
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

OYUN SİLDİM FAKAT YER KAPLAMAYA DEVAM EDİYOR.

Ubisoft connetc ten oyun sildim fakat hala yer kaplamaya devam ediyor ne yaptıysam düzeltemedim niye böyle oluyor sürekli bu durumu yaşıyorum sonra pc sıfırlıyorum ıyıce illallah geldi programları da denedim fakat olmuyor. yardımcı olur musunuz windowsappse de baktım orada da yok ama neden böyle...
  2. M

SIVI SOĞUTUCU Am4 soket ANAKART AM5 DDR5 BİR ANAKART UYUMLU OLUR Mu

ASUS A620M-K ANAKARTA AM4 SOKETLİ BİR SIVI SOĞUTUCU ALDIM FARKINDA OLMADIM SİZCE ÇALIŞIR MI SORUN OLUR MU
  3. M

A620M-K am4 SOKET SIVI SOĞUTUCU

ASUS A620M-K ddr5 bir işlemcim var am4 girişli bir sıvı soğutucu aldım sizce soket girişi falan sorun olur mu bir yardımcı o
  4. M

BU SİSTEMLERDEN HANGİSİ HELPP

https://www.gaming.gen.tr/urun/329721/mantis-dual4060ti-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS...
  5. M

BU AKŞAM GELECEK OLAN PC

Bu akşam gelecek olan Abdullah abinin story attığı PC hangi site anlaşmasıyla gelir paylaştı mı ya da hiç ipucu verdi mi o siteyi açayım sırf sistem için zar zor izin aldım bugün evdeyim. Bugün o gün alacağım sistemi Allah'ın izniyle :)
  6. M

15000 17000 HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Bu fiyat aralığında ki hazır sistem önerilerinizi alabilir miyim
  7. M

14000-17000 SİSTEM ÖNERİSİ ATAR MISINIZ (NVİDİA)

Bütçem 14000 17000 arası iş saatlerim yüzünden bugün ki sistem de dahil önceki sistemlerden de yetişemedim lütfen bana yardımcı olur musunuz günden güne alabileceğim sistemin özellikleri düşüyor maalesef hayat şartlar. Çok teşekkür ederim şimdiden.
  8. M

F/P SİSTEME YETİŞEMEME SORUNU

DA yı yıllardır YouTube ve Instagram dan takip ediyorum aylardır PC almaya çalışıyorum. Paramı yeni denkleştirdim fakat uzun zamandır yayımlanan sistemler sistematik olarak çok çok hızlı tükeniyor. En son yayınlanan videodaki sistemin ne ek stoğuna ne as stoğunda yetişemedim. Bununla beraber 3 5...
Geri