Arama sonuçları: *

• Users: Emir tunç
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Emir tunç

🔥İndirim Airpods pro 2.nesil 8100tl

Teknosa outlet 2 stok var kutu hasarı var ürün hasarı yok iade seçeneği var servis kontrolünden geçmiş ürün (ikinci el değil) https://www.teknosa.com/apple-airpods-pro-2-nesil-mtjv3tua-bluetooth-kulak-ici-kulaklik-magsafe-sarj-kutusu-usbc-outlet-p-202602090108
  2. Emir tunç

❌İndirim Bitti! Apple orjinal İphone 13/14 şeffaf kılıf 344TL!

https://ty.gl/1xs2ss5sixhd5 Kılıfın altı iphone 11 kılıfları gibi açık alacak olan varsa
  3. Emir tunç

🔥İndirim Ücretsiz sinema bileti

turkcell kullanıp gnçli olanlara ücretsiz sinema bileti
  4. Emir tunç

🔥İndirim Apple orjinal kılıf 199TL

İphone 13 mini için gürgençler outlette kılıf 2 renk çeşitli kılıf 199 tl https://www.gurgencler.com.tr/teklifler-firsatlar/outlet-urunler
  5. Emir tunç

Yardım Yanlışlıkla numara taşıma başvurusı yaptım

bugün tarifelere bakarken yanlışlıkla numara taşıma başvurusu yapmışım ama başvuru tamamlanmadı yazıyor linke tıklarsam tamamlanacakmış tıklamayıp beklesem kendiliğinden iptal olur mu
  6. Emir tunç

🔥İndirim Beats solo buds 2600 tl peşin fiyatına 6 taksit

Yeni üye olup uygulama içinden yapboz parçası buluyorsunuz uygulama içinde(çok kolay) mediamarkt club ile gelen puanları kupona dönğştürüseniz 2600 e geliyor bazı kartlara 6 taksit yapıyor(peşin fiyatına) ben aldım yarın geliyor isteyen olursa geldikten sonra soruları alabilirim Bu arada kutunun...
  7. Emir tunç

Çözüldü✓ Beats solo buds alınır mı

Merhabalar beni idare etmesi için o zamanlar çok kullanmadığım için bir redmi buds 4 almıştım ve daha 1.5 yıl olmadan kullanılmayacak hale geldi garantiye yolladım ve stoğa bağlı değişim yada iade yapılacağı söylendi bende sorunlardan uzak olmak için beats solo buds bakmaya başkadım çıkış fiyatı...
  8. Emir tunç

Laptop ekran kartı devreye girmiyor

Merhaba benim babamın asus UX303L laptop unda 840m ekran kartı var format atınca vs ekran kartı yinede devreye girmemeye devam ediyor intel hd graphics ile idare etmeye çalışıyoruz fakat ekran kartı görev ve aygıt yöneticisinde gözüküyor sürücüleri güncel ve sorun gözükmüyor fakat bilgisayar...
  9. Emir tunç

Papara bloke hakkında

Geçen gün bir tanıdığımın hesabı bloke oldu ve belki biliyorsunuzdur “bloxflip” isimli bir site var ve paparayla bu siteye para yatırmış fakat oyun harcaması olarak gözüküyor sanırım miktar çok değil 300tl mi ne sıkıntı olur mu
  10. Emir tunç

Yardım Samsung s22 ultra mı s23 plus mı

Elimde redmi note 10 pro ve 15bin civarı birikmiş var telefonu satıp yenilemeyi düşünüyorum (Yurtdışı) Samsung s22 ultra mı s23 plus mı önerilere xiaomi dışında açığım çıkarmadığı dert kalmadı
  11. Emir tunç

Yardım Arada kaldım hangisini almalıyım

Rampage v995 mi yoksa rampage drive rs+ mı almalıyım fazla bilgim yok sıfır alacağım
  12. Emir tunç

Mekanik klavye önerisi

800-1000tl civarı mekanik klavye arıyorum aşırı sesli olmasın öneriler nedir
  13. Emir tunç

Mikrofon mu kulaklık mı

Airpods pro 2 kullanıyorum ve bilgisayarda mikrofon çok stabil değil 4 bin tl bütçem var steelseries nova 4x mi yoksa dahili mikrofon mu almalıyım kulaklık almazsam airpods kullanmaya devam edeceğim stabil olurmu emin değilim sizce öneriler nedir kulaklık olursa steelseries düşünüyorum
  14. Emir tunç

Çözüldü✓ .

Hazır sistem mantıklı mı
Geri