Arama sonuçları: *

• Users: Creselia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Creselia

Yardım IPhone için Yaka Mikrofonu Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar, Sadece instagrama reels paylaşmak için tanıtım yaparken kullanabileceğim iPhone ( lighting ) girişli yaka mikrofonuna ihtiyacım var. Bütçem 1k-2k arasında. Araştırdım fakat düzgün bir öneri bulamadım. Konuya hakim olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Creselia

Yardım Dükkan İçin 2+1 Ses Sistemi

Merhaba arkadaşlar, Yeni bir dükkan açacağım 2 katlı alt kat 10 m2 üst kat satışa açılmayacağı için oraya ses gitmesine gerek yok. Müzik açmak için kullanacağım çok profesyonel bir şey aramıyorum. Eski creative ses sistemleri çok sağlam ve uygundu fakat artık yenileri yok ya da ben bulamadım...
  3. Creselia

4 Klavye Arasında Kaldım Yardım.

Arkadaşlar selam, uzun araştırmalarım sonucunda 4 klavye arasında kaldım. 1- HyperX Alloy Rise 2- Asus Rog Strix Scope 2 Nx Snow 3- Glorious GMMK 3 4- Steelseries Apex 5 Fikirleriniz ve deneyimleriniz benim için değerli, iyi forumlar.
  4. Creselia

Öneri Tr Layout Linear/Clicky Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Razer Blackwidov V4 kullanıyordum, çift basma sorunundan kaynaklı kronik problem neticesi ile ürünü servise yolladım ve iade yapacaklarını söylediler. Bunun akabinde klavye arayışına başladım, aslında klavyeden çok memnundum fakat bu problem ile kullanmaya devam etmem...
  5. Creselia

Yardım Hava Soğutmayı Takabilmiş Miyim ?

Herkese selam, kule tipi soğutmayı bilgisayarıma monte etmeye çalıştım. Ön kısım rame değdiği için rami yan slota taktım fakat farketmedi. Ön kısmı biraz havada kaldı. Yanlış yaptığım bir şey var mı ?
  6. Creselia

Yardım Hazır Sistemde Gelen CL46 Rami Yenilemeli Miyim ?

Herkese selam, Pc Hocasının son çıkarttığı sistemi satın aldım. Eşşek gibi sistemi alırken rami güncellemedim. Sistemde solo XPG Lancer 5600 Mhz 16 GB CL46 değerinde ram var. Farklı CL değerine sahip ikinci ram önermedikleri için dualkit ram almayı düşünüyorum. Pcde bulunan rami satmakla...
  7. Creselia

Yardım Rx 7700 Xt 16.200 TL'ye Alınır Mı ?

Selamlar, Hb indirimiyle birlikte 16.200 TL düşen GIGABYTE RX 7700 XT GAMING OC 12GB DDR6 alınır mı ? O fiyata daha f/p bir ekran kartı var mıdır ? https://www.hepsiburada.com/gigabyte-rx-7700-xt-gaming-oc-12gb-ddr6-192-bit-rgb-led-amd-radeon-ekran-karti-pm-HBC000058NX7T
  8. Creselia

Kablolu Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Merhaba, 1000₺ bütçe ile alabileceğim kablolu kulakiçi kulaklık önerisine ihtiyacım var. Bilgisayarımda kullanacağım. Lütfen ₺ ile satın alabileceğim yurtdışından olmayan ürün önerirseniz sevinirim.
  9. Creselia

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi İhtiyacım Var

Arkadaşlar merhaba; iPhone 13 kullanıyorum, mümkünse kulakiçi kulaklık önerisine ihtiyacım var. Airpods pro düşünüyordum fakat fiyat/performans olarak kulaklık bölümüne çok hakim değilim. Bunun için herhangi bir marka model kulaklık önerisine ihtiyacım var. Bütçe: 3500
  10. Creselia

iPhone 13 Kılıf ve Ekran Koruyucu

Merhaba arkadaşlar; iPhone 13 için ekran koruyucu ve kılıf önerisi almak istedim. Spigen markası çok öneriliyor lakin bir sürü modeli var neye göre tercih edebileceğimi bilmiyorum. Bütçe önemli değil. Kaliteli bir şey istiyor lakin markaya para vermek istemiyorum. Yorumlarınız ve...
  11. Creselia

Yardım xDrive İndirimi Koltuk Seçimi

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar. xDrive'ın 29 Ekim'e özel indirimi bulunuyor. Normalde normal evde kullanılan sandalye, koltuk gibi bir şeyde oturuyorum. Bel ve sırt ağrılarım çok olduğundan kaynaklı tek istediğim şey bunlardan kurtulmak.* Günde yaklaşık 8 saat gibi bir süre bilgisayar...
  12. Creselia

x570 mi b450 tomahawk mı ?

Msi x570 A-Pro 1350 TL Msi b450 tomahawk max 1.192 TL İşlemcim : Ryzen 5 3600 Hangisini almalıyım ?
  13. Creselia

İşlemci tavsiye istiyorum.

Arkadaşlar merhaba , elimde Ryzen 5 1600 AF vardı yarın satacağım. Yerine daha iyi bir işlemci almak istiyorum. Ryzen 5 3600 düşünüyorum. 2000 TL gibi bir bütçem var. Ekran kartım rx580 8gb. psu 550w+ yeterli olur mu ?
  14. Creselia

Hava Soğutma Önerisi

Öncelikle merhaba, Ryzen 5 1600Af İşlemcim bulunmakta ileride 3600 almayı da düşünüyorum. Hava soğutmaya ihtiyacım var. Daha önce snowmanın 6 bakır borulu hava soğutmasını almıştım montaj yaparken o çentiklerden ötürü tiksinti geldi. En sonunda takmayı başarabilsem de sonuç alamadım saçma bir...
  15. Creselia

🔥İndirim Mafia 3 Definitive Edition - Epic Games

Epic Games'te oyun dolaşırken Mafia 3'e denk geldiğimde fiyati 49.00 TL olarak yaziyordu. Steam'de ise fiyati 199.00 TL olarak yaziyor acaba bu işte bir yanlışlık mı var anlamadım. Normal piyasa fiyatini bilmiyorum ama bu fiyata bu oyun kaçmaz galiba.
  16. Creselia

Çözüldü✓ Bilgisayar Start Almıyor

Merhaba arkadaşlar, dün gece bilgisayar açıktı uzaniyordum bir anda elektrikler kesildi ve kapandı , daha sonra açmadım işim yoktu . bugün bilgisayar açılmıyor, elektrik geliyor çünkü mouse ışığı yanıyor. Herhangi bir kabloda sorun yok neden olabilir ?
  17. Creselia

İslemcim cok isiniyor ( yeni soğutucu taktim )

merhaba arkadaslar yeni t6 aldim zor da olsa takmayi basardim bilgisayari açtığımda 80-90 dereceleri gördüm boştayken , sonra yeniden cikardim termal macunu sürdüm tekrar taktim bu sefer %30 larda 70 dereceleri seyrediyor. Termal macunu az sıktım lakin islemciyi kapladim. sogutucuyu oturttum...
  18. Creselia

Cpu Soğutucu Montaj

Arkadaslar merhaba t6 ultra soğutucu aldım bu anakartin kutusundan çıkan ayaklari sabitleyemedim bu vidalarla mi sabitleyecegim çünkü bir tanesini takmayi denedim ve çıkaramıyorum ellerim mahvoldu
  19. Creselia

Everest Sc-Hd01 - Logitech C310

Yayın için başlangıç kamerası alacağım ikisi arasında kaldım c310 ikinci el bakacağım diğerini alırsam sıfırını bulabiliyorum. Hangisini önerirsiniz ?
  20. Creselia

Fps Drop

Merhaba arkadaşlar , ortalama derece bir sistemim var ilk topladığım zaman bu tarz bir sorunla karşılaşmamıştım lakin bir oyun oynarken aşağıda bir şeyleri açık bıraktığımda drop yemeye başladım. Zamanla olan bir şey bu sebebi ne olabilir ?
Geri