Arama sonuçları: *

1. F

VALORANT KULAKLIK VE MİKROFON SIKINTISI

Arkadaşlar selam. Razer Blacksharp v2 kullanıyorum. Valo oynayacağım ama ses döngü testi yaptığımda sesimde ara sıra sekmeler ve klavye vuruş seslerime kadar hepsi karşı tarafa gidiyor. 1-2 sene önce oynadığımda böyle bir sorun yoktu şimdi 1-2 haftadır hiçbir şey yapmadığım halde böyle bir...
  2. F

TELEVİZYON SİNYAL YOK HATASI ACİL !!

Arkadaşlar selam. Mutfak ve oturma odası olmak üzere 2 adet televizyonum var. Dün hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen bugün 1 televizyonumu açmadan diğerine sinyal gelmiyor, ve sadece onda açılan kanalları açabiliyorum. Daha önce başına böyle bir olay gelen varsa yardımcı olabilir mi
  3. F

SİLKROAD MI KNİGHT ONLİNE Mİ

Arkadaşlar selam, vakit geçirmek için arada oyun oynamak istiyorum. Bu 2 oyun arasında kaldım. Az çok metin 2 gibi pay to win olduklarını biliyorum. Vakit geçirip eğlenmek için, arayüz ve oyunu daha çabuk öğrenmek istediğimi de varsayarsak HANGİSİNE BAŞLAMAK DAHA MANTIKLI, KEYİFLİ VAKİT...
  4. F

OYUN İÇİ ARKA PLAN SESİ VERME

Arkadaşlar selam, 1 hafta öncesine kadar asla böyle bir soorun yaşamamakla beraber son günlerde kulaklığımın mikrifonundan klavye ve mouse seslerim karşıya gidiyor, sorunu nasıl tespit edebilir, nasıl düzeltebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum.
  5. F

KULAKLIK MİKROFON ARKA PLAN SESİ SORUNU

Arkadaşlar selam.. 1-2 gün öncesine kadar sorunsuz oynadığım valoda şimdi mikrofonum çalışmıyor.. Kulaklığım razer blacksharp v2 düğmesini açtığımda sesim gidiyor ama bu sefer nefes alışverişlerimden klavye mouse seslerime kadar hepsi karşıya gidiyor? Önceden olmayan sorun bir anda ortaya çıktı...
  6. F

Çözüldü✓ OYUN OYNARKEN KULAKLIĞIM ARKA PLAN SESLERİNİ VERİYOR

Arkadaşlar selam.. 1-2 gün öncesine kadar sorunsuz oynadığım valoda şimdi mikrofonum çalışmıyor.. Kulaklığım razer blacksharp v2 düğmesini açtığımda sesim gidiyor ama bu sefer nefes alışverişlerimden klavye mouse seslerime kadar hepsi karşıya gidiyor? Önceden olmayan sorun bir anda ortaya çıktı...
  7. F

Çözüldü✓ VALODA OYUN OYNARKEN KULAKLIĞIMDAKİ MİKROFONDAN SES GİTMİYOR

8. F

TELEFON DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Arkadaşlar selam, Kendim i phone 15 plus kullanıcısıyım. Boyutundan mütevellit biraz şikayetim var telefonla ilgili. Bu süreçte kafama en çok yatan 16 pro oldu fakat onunda bataryası ve ısınması ile ilgili çok şikayet okudum. Kullanan veya bilen yardımcı olabilir mi? Günlük hayatta oyun oynayan...
  9. F

PLAYSTATİON 5 Hakkında Merak Edilenler

Arkadaşlar selam, Yeğenime doğum günü hediyesi olarak PS5 almayı düşünüyorum. Evlerinde bir plazma var ama internete kablosuz bağlanmıyor. Ps alsam o konu yüzünden internetsiz kalma durumu olur mu yoksa plazma ile ethernet bağlantısının hiçbir alakası yok mu?
  10. F

Çözüldü✓ BİLGİSAYARIM EN UFAK ŞEYDE DONUYOR

Arkadaşlar selam, Bilgisayarımda en ufak 1 internet sekmesi açtığım zamanda bile donma yaşıyorum. Sistemimde işlemcim ryzen 5 5600 2x8 16 gb ram var 3600 mhz ddr4 geforce 4060 sistemim böyle dizili 1-2 ay öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu ama şu an inanılmaz bir performans düşüklüğü...
  11. F

VALORANT OYNARKEN DÜŞÜK FPS EKRAN DONMA SORUNU

Arkadaşlar selam. RTX 4060 ryzen 5 5600 sistemine sahibim. Valorant oynarken ekran 5 saniyede bir donup 5 saniye sonra kendine geliyor ve düşük fps istemcisi diye uyarı veriyor. Sistemim yeterli diye düşünüyorum, sorun neyden kaynaklı olabilir? Bilgisayarı açıp kapayınca düzeliyor sorun ama...
  12. F

KULAKLIK OYUN İÇİ SES VERMİYOR

Arkadaşlar Selam.. Kulaklığım Razer Blacksharp v2 kablolu.. Sistemimi değiştirip kasamı değiştirdikten sonra eski kasamdaki gibi tek jak ile kulaklığımı bağlayamadığımdan birleştirme adaptörü ile kasama bağladım kulaklığımı.. (mikrofon ve kulaklık jaklarını) Ama şimdi tek jaktan bağlayamadığım...
  13. F

MOBİLE LEGENDS PROFİLDEN KONUM KALDIRMA

Arkadaşlar merhaba, MLBB oyununa yeni başlamış biri olarak konumu etkinleştirme açmışım bilmeden.. Profil kısmında, Fotoğrafımın tam altında konumum gözükmekte. Onu nasıl kaldırabilirim? Hiçbir yerde bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  14. F

YENİ SİSTEM BU FİYATA ALINIR MI

Arkadaşlar merhaba.. uzunca bir süredir PC almayı düşünüyorum, tam toplamaya karar vermişken bir fırsat geçti elime.. Arkadaşım 0 a aldığı parçaları bana aldığından daha düşüğe satmaya karar verdi SİSTEM ŞU Ryzen 5 7500f Asus Prime b650m-k Geforce 4070 12 gb lexar 2x16 6400mhz cl32 ram 1t lexar...
  15. F

SSD SORUNU YAŞIYORUM YARDIM!!

Arkadaşlar selam. Yeni bir hazır sistem satın aldım fakat valorant oyununa girerken launcher de oynaya bastıktan sonra oyunun yüklenmesi için biraz beklemem gerekiyor. SSD sorunu olabileceğinden bahsettiler ama SSD anakartta takılı.. AYGIT YÖNETİCİSİNDE DİSK SÜRÜCÜLERİ KISMINDA SSD GÖZÜKÜYOR...
  16. F

Valorant çok geç açılıyor

Arkadaşlar selam. Yeni bir hazır sistem aldım. Valorant yükledim fakat oyunum riot launcher de oyna ya bastıktan sonra çok geç açılıyor. Forumda biraz dolaştım hdd ve ssd kurulumu üzerinden bahsedilmiş.. Oyunu hangisine kurduğuma nereden bakabilirim? Eğer sorun bu değilse başka çözüm...
  17. F

BURSA/İSTANBUL YOLCULUK

Arkadaşlar özel bir işim sebebiyle Bursa ya gelmiş durumdayım. Araç kiraladım. İstanbul Anadolu yakasına geçmem gerekiyor. Bursa dan topçular a gideceğim. Yakın zamanda topçular a giden biri var mıdır? Otomobil ücret tarifesi konusunda bilgi verecek? Ayrıca Eskihisar a indikten sonra nasıl...
  18. F

VALORANT OYUNA GİRDİĞİMDE BU HATAYI ALMA.

Arkadaşlar selam. Yenir bir hazır sistem topladım. Oyuna her girdiğimde bu hatayı alıyorum, Daha önce böyle bir şeyle karşılaşan varsa, sorunun çözümünü söyleyebilir mi? Teşekkürler.
  19. F

Termal Macunu Biraz Fazla Kaçırdım

Arkadaşlar selam. Hazır sistem satın aldım. Kule tipi soğutucuyu takarken işlemcimin üstüne bir tık fazla termal macun kaçırmış olabilirim. Yayıldı yani tamamen yüzeyine komple.. Bir sorun oluşturur mu? Tekrar söküp temizlemeli miyim?
  20. F

Çözüldü✓ BİLGİSAYARIM YAVAŞ AÇILIYOR

Arkadaşlar selam. Bir önceki bilgisayarım ryzen 5 5600 Prime b550m-k 2*8 3600 mhz cl 18 tarzı bir sistemdi Ryzen 5 7500f B650m-r 2*16 6400 mhz cl 32 lik bir sisteme geçiş yaptım. Önceki sistemim 10 saniyede açılırken bu 15-20 saniyeleri buluyor sebebi nedir?
Geri