Arama sonuçları: *

• Users: M€M0L!
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Beyaz capslock bildirimi nasıl kapatılır? Çözümü

Merhabalar ben bu sorunu uzun süredir yaşıyordum oyundayken capslock tuşuna basınca ekrana bu beyaz bildirim geliyordu chatgpt ye sordum oda çözüm veremedi fakat hizmetlere yöneltti beni ben birkaç gün daha araştırdım ama araştırmalarım sonuç vermedi en son hizmetlerde dolaşırken kullanmadığım...
  2. M

Yardım Cod 2 oynarken drop giriyor

Merhaba rx580 8gb ekran kartı i5 12400f 32 GB RAM var cod 2 oynarken drop giriyor Radeon chill de açtım olmadı yardım eder misiniz acil (eski cod2)
  3. M

Yardım Kasadaki bütün fanlar dışarı üflüyor

Kasada yukarda 2 tane sıvı soğutma 1 egzoz 2 tane de önde olcak şekilde toplam 5 fan var hepsi dışarı üflüyor kasanın alt tarafı delikli yapıda o yüzden ısıyla ilgili çok büyük bir problem yaşamadım yeni fan alıp takmalımıyım öndeki iki fanı ters çevirmek kötü durur
  4. M

Yardım Ram hızını ayarladık tan sonra ekran gidiyor

Merhabalar klevv 32 GB 7200 MHz ramlarim var anakartım COLORFUL battle ax b650m wifi v15 7600 MHz olarak geçiyor ama ramleri 7200 MHz yaptığımda görüntü gidiyor PC yi kapatıp açıyorum 4800 e sabitlenmiş oluyor çözümü nedir
  5. M

Çözüldü✓ Anakartta 8+4 Pin CPU Girişi Var Ancak Güç Kaynağımda 8+8 Pin Kablo Var

Durum şöyle benim anakaetımda 8p ve 4p 2 tane CPU güç girişi var ama benim kalblom sadece 8p ne yapmalıyım bilmiyorum acil yardım lazım
  6. M

Bu sistem 37k ya nasıl

https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-9060-xt-pure-16gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-55642?utm_campaign=akakce&v=1.69.6...
  7. M

30-35k rx 9060 xt li sistem önerisi

bi el atın ben toplamaya kalkınca oda olsun buda olsun derken 50k ya çıkıyor sistem bana uyumlu güzel parçalar ile bi sistem toplarsanız mutlu olurum
  8. M

Bu sistem nasıl 50k ya

İ5 14600k, RX 9060 XT 16gb, 32gb 6600mhz ram 850watt PSU 360 mm sıvı soğutucu full beyaz sistem 50k nasıl isterseniz paraçaların linklerini detaylı atarım
  9. M

30k sistem önerisi acil

Merhaba 30k ya sistem önerir misiniz? özellikleri böyle olmalı RX9060 XT 16GB gpu olsun olmazsa 5060 ta okaydir İşlemci ekran kartıyla uyumlu olmalı amd Intel farketmez 32 GB ddr5 en az 4600mhz ram Sıvı soğutmalı Mümkünse akvaryum kasa Bütçeyi bir tık daha arttırabilirim
  10. M

Bilgisayarım sürekli aynı arızayı veriyor ne yapmalıyım

Merhaba 9 Kasım da atom bilgisayardan ryzen 7 5700x rtx4060 32gb ram ve sıvı soğutmalı bir PC aldım ilk başlarda iyi güzeldi FPS te sıkıntı yoktu birgün GTA 5 oynarken ayarları fulledim ve bir anda monitör kapandı ama kasa çalışmaya devam ediyordu düzelir diye bekledim düzelmedi fanlarım full...
  11. M

Seviste Asus yerine Dragos anakart değişimi

Merhaba blgisayarımda yaşadığım sorunlar yüzünden atom bilişim teknik servisine yolladım ilk başta bana yolladıklarında bilgisayar hala sorunluydu tekrar yolladım şimdi anakart ve M2 SSD değişimi yapılmış anakrtı Asus a520m-k dan Dragos 520 ye çevirmişler M2 ssd ise twinmos tan dragosa...
  12. M

Oyun oynarken monitör kapanıyor kasa çalışıyor yardım

oyun oynarken monitör kapanıyor ve ekran kartı fanları full hızda dönmeye başlıyor mönitör kapalıyken ses bir süre geliyor ve mönitör kapanırken windowsun hata bildirim sesi geliyor ddu ile driver ı silip yükledim fakat işe yaramadı sistem özelliklerini aşağıya yazıyorum yardım edersewniz çok...
  13. M

PC Çalışıyor Ama Ekran Kapanıyor Sorunu

Merhaba bugün hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım gta 5 oynayayım dedim açtım oyunu tabi ayarları fulledim direk oyuna girdim oynuyorum ilk görevde hatalar olduğunu farkettim bende texture pack indirmede sıkıntı olduğunu düşündüm çünkü görev yüklenmiyor npc ler donuyordu bende...
  14. M

Çözüldü✓ 1500 TL ye klavye önerisi

max 1500 tl olcak klavye önerir misiniz? istediğim özellikler f tuşları yön tuşları olcak numlock istemiyorum rgb çok önemli değil sarı veya beyaz switch olması lazım aklımda aigo a87 var alınır mı? aigo yerine ne alınır
  15. M

Snapchat e posta ve şifrem hesabıma kayıtlı değil gözüküyor

Şifremi unuttum yapıyorum snapchat uygulamasında e posta için bu e postaya kayıtlı hesap bulunmuyor diyor telefon numaramı yazdığımda da aynısını söylüyor telefon numaramı değiştirmiştim eski telefon numaramı yazınca da kardeşimin hesabına yönlendiriyor sorunumu anlatıp snapchate mail attım ama...
  16. M

Delta Force Oyununda Donanım Kullanımı Normal mi? ryzen 7 5700x rtx 4060

merhabalar ryzen 7 5700x işlemci rtx 4060 ekran kartına sahibim işlemcim nvidia göstergesine göre %30 larda gezerken ekran kartım %90 larda delta force oynuyorum en yüzksek ayarlarda normalmidir birde işlemci %30 gösteriyor fakat 80 90 derecelere çıktığı oldu oyun grafikleri olabilecek en yüksek...
  17. M

Sıvı soğutma yanlış mı takılmış?

Mehaba galiba sıvı soğutma yanlış takıldı atom bilişimden birak hafta önce aldığım sistemde Chase ve CPU fanlarını yanlış soketlere yakmışlar ben farkedip düzelttim şimdide sıvı soğutmaya bakıyorum PC nın üst tarafında ve fanlar içeri üflüyor şöyle bir Fotoğrafla göstereyim Evet böyle üst...
  18. M

I5 12400f e gt 730 ekran kartı?

merhaba babam için ilemci ve ram gücünün öncelikli olduğu bir sistem topluyoruz ekran kartı hiç önemli değil o yüzden i5 12400f işlemci 120 mm sıvı soğutucu ve 32gb single ram aldık ilerde 64 gb yapmak istediği söyledi evde kullanmadığımız eski bir ekran kartı olan gt 730 4gb var bu ekran...
  19. M

Işlemci boşta 50 derecede çalışıyor

merhabalar ryzen 7 5700x işlemci gametech ahd 240mm sıvı soğutucum varişlemci boştayken 50 derecede çalışıyor yük altındayken 80 i buluyor anlamadığım konu işlemci yük altında 80 de çalışırken nasıl boşta 50 derece ilk aldığımda bilgisayarı 30-35 derecelerde çalışıyordu arka plandada çalışan pek...
  20. M

Blic bkb5 direver bulamıyorum

Öncelikle merhaba yeni bir klavye aldım (blic bkb5) bu klavyenin driverını bir türlü bulamadım t60 driverını kurdum olmadı böyle bir klavyenin nasıl driverı olmaz intenette şöyle bir siteyle karşılaştım bu sitede klavyelerin nasıl oluyor bilmiyorum aygıt yöneticisinden biligilerini alıp...
Geri