Arama sonuçları: *

• Users: batwwoo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

2K 27 İnç Monitör Önerisi

Merhaba arkadaşlar günlük kullanımda photoshop ve tradingview kullanıyorum elimde samsung g3 180 hz bir monitör var laptopuma göre renk kalitesi görüntüsü berbat 7-12k arası renk kalitesi üstün olan bir monitör arıyorum yardımcı olurmusunuz
  2. B

Hp Victus Sürekli Mavi Ekran Veriyor

Son 2 haftadır olmaya başladı ve son gündür bilgisayar 10-15 dakika açık kalıyor ve mavi ekran format attım driverları sıfırladım w11 di 10 yükledim herşeyi denedim ama sorun ne anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
  3. B

200-1000 MBPS İSS Önerisi

Merhaba altyapım telekom 1000mbps veriyor şuan güncel olarak türknet kullanıyorum memnunum 1-2 hafta önce netspeedten geçtim fakat 700 lira fiyata 100 almak istemiyorum bu fiyatlara 500-1000 mbps alabileceğim iss önerebilir misiniz?
  4. B

100MBPS İnternet ama çok yavaş

Arkadaşlar Merhaba hp victus 16 bir laptopum var bide netspeed 100 mbps internetim speedtestte bu sonucu ortalama 90-100 arası alıyorum bilgisayarda bişey var dedim format attım yok google chrome indirmeye çalışıyorum 1 saat söylüyo speed test alıyorum 100 ama çok saçma ya çözemedim bu sorunu...
  5. B

Hp Victus 16 Özel Çözünürlük Oluşturma

HP Victus 16-E1014NT Modelinde bir laptopum var cs için 1280x960 çözünürlük oluşturmak istiyorum cru ile oluşturunca csyi girip seçince siyah ekranda kalıyor nvidia panelinde ekran çözünürlük kısmı yok omen hub programında graphic swicher kısmıda yok nerden yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  6. B

F1 Pro mu Dareu A950 4K mı

arkadaşlar ikisi arasında kaldım f1 pro alırsam ilerleyen zamanlarda dongle alırım 4k farkı çok olurmu hangisini alayım
  7. B

Dareu A950 vs Vgn F1 Pro

Ajazz 199 kullanıyorum ikisi arasında kaldım yani 4k çok farkedermi f1 pro tasarım olarak daha güzel ve daha hafif 4k dongle sonra almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
  8. B

Dareu A950 4K alınır mı?

Arkadaşlar Ajazz 199 kullanıyorum bütçeyi zorlayıp almışken 4k modelini mi alayım çok fark olurmu yani 1 haftadır araştırıyorum derken mouse zamlandı :) bilgi verirseniz sevinirim
  9. B

Asus A320M-K Bios Güncelleme

Arkadaşlar bios güncellerken hata alıyorum bütün videoları izledim herşeyi denedim olmuyor ryzen 5 5600 takacağım güncelleyemiyorum
  10. B

Dareu A950 Pro 4K Vs Pulsar X2 Vs VGN F1 Pro

Arkadaşlar ajazz 199 kullanıyorum mouse değiştirmek istiyorum aralarından hangisi sizce daha iyi hem fiyat olsun hem 4k dongle ile gelmesiyle dareu alacağım sanırım
  11. B

Rize İçin İss Önerisi

Merhabalar şuan olarak gıbırnet kullanıyorum 1 yıl ardından 2 haftadır ping ve hız sorunları yaşıyorum 120-130 aldığım hız 20 ye düştü oyunda sürekli kopuyor netspeed geçmeyi düşünüyorum cs için en iyi ping alacağım iss nedir
  12. B

CS2 Özel Çözünürlük Oluşturma

Arkadaşlar HP Victus kullanıyorum 4.3 1280x960 oynadığım için cru ile oluşturduğumda siyah ekran verip oyunu göstermiyor nasıl çözeceğim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim
  13. B

Ajazz AJ199 VS VGN F1 Pro

Arkadaşlar şuan ajazz 199 kullanıyorum fakat vgn f1 pro bi hoş geliyor bana satıp geçmeye fiyat farkına değermi
  14. B

HP Victus İnternet Sorunu

Arkadaşlar Merhaba 1-2 Haftadır Sorunsuz kullanıyorum modemle dip dibeyim bağlantı full yani test aldığımda 110-130 bandında çıkıyor yaklaşık 2 gündür saçma kopmalar yaşıyorum 3-4 dakika tarayıcıda veya oyunda hiçbirşeye girmiyor telefondan bakıyorum hiçbir sorun yok başka cihazdan bakıyorum...
  15. B

Ajaz A199 dan VGN Dragon F1 Pro Geçilir mi

Arkadaşlar mousemu beğeniyorum fakat vgn dragonflya bakınca içimi ısıtıyor almak istedim wraithte ön siparişler açılmış alınır mı sizce bide mousepad önerirseniz sevinirim cs valo için
  16. B

Cs ve Valorant İçin Mousepad Önerisi

CS ve Valorant oynuyorum şuan kullandığım mousepad qck medium artık küçük geliyor bana düşük sens oynadığım için 300-800 bandında fp mousepad önerileri yaparmısınız Wraith Blade X ve Klasse Arasında kaldım Klasse Proda olabilir bilmiyorum farklı alternatifler ne önerirsiniz
  17. B

CS2 Çözünürlük Değişince Girmiyor

Arkadaşlar merhaba hp victus 16 kullanıyorum 1-2 hafta önce sorunsuz bir şekilde oyuna girebiliyodum fakat şuan çözünürlük değiştiğim an oyuna girmiyor oyuna sadece -autoconfig başlatma seçeneğini yapınca giriyor nasıl çözebilirim
  18. B

500-600TL Mousepad Önerisi

Arkadaşlar Valorant ve Cs oynuyorum kullandığım mouse ajazz 199 hangi mousepadleri önerirsiniz
  19. B

AJAZZ AJ199 Alınır mı

Arkadaşlar merhaba ürünü 750TL ye arkadaşımdan aldım değermi sizce nasıldır valorant cs oynuyorum
  20. B

Darmoshark M3S vs VGN F1 Pro

Arkadaşlar ikisi arasında kaldım vgn stoğu şuan yok ama beklerim bi kere alayım sağlam olsun fps oyunları oynuyorum cs valorant pubg gibi hangisi sizce daha iyi veya farklı alternatifler varmı
Geri