Arama sonuçları: *

• Users: Menace
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Menace

2 3k bandında ses kartı önerisi lazım

arkadaşım şarkı yapmaya başladı ve kendisine ses kartı lazım 2 3k lık bütçesi var şuanlık bende ses kartlarından hiç anlamıyorum bu fiyat bandında önerebiliceğiniz güzel bir ses kartı varmıdır?
  2. Menace

''Grafik aygıtı Başlatılamadı'' hatası alınıyor oyunlara girilmiyor

bir arkadaş bu sorunu alıyor lole felan giremiyor nvdia denetim masası ekran kartını görmüyor ekran kartı 2070 super ne yapılmalı?
  3. Menace

Ryzen 5 7500f ile Rtx5070 darboğaz yaparmı?

2k da AAA tarzı hikayeli oyunlar oynayacağım darboğaz fazla olurmu? Ekran kartı Palit infinity 3 rtx 5070 İşlemci Amd ryzen 5 7500f Anakart Biostar B650M X3D PRO+ ilerde 7600x işlemciye geçmeyi planlıyorum şimdilik sistemi 7500f ile alıp daha sonra işlemciye satıp üstüne koyup almayı...
  4. Menace

LG 43ur81 televizyonumda ghosting sorunu var

Gürcistan-Türkiye maçını izlerken kamera hareket ederken çimlerde ve oyunculara yakın çekim yapılırkende inanılmaz derecede bir ghosting sorunu yaşadım görüntü ayarlarının tüm modlarını denedim hepsini de gelişmiş ayarlardan ne varsa denedim ama sorun çözülmedi elimde görüntüler var ama...
  5. Menace

Hazır sistemde hangi kasayı seçsem daha mantıklı olur

ilerde işlemciyi 7600x e ekran kartınıda eğer deyicekse rtx 6000 serisine yükseltmeyi planlıyorum şuan sistem 7500f ile 5070 var 750 watt yeter biliyorum hatta o yüzdendende 750 wattlık alıcaksam argb kasalıyı alırım ama bu güncellemeler için ilerde 750 watt yeterli olurmu bilemedim 850...
  6. Menace

Bu iki sistemden hangisi daha iyi?

Bu iki sistemden hangisi daha mantıklı taksitli alıcam bütçemde makisumum 50 bin tl ama 50 ye olabildiğince yaklaşmamaya çalışıyorum çünkü taksitli alıcam fikirlerinizi bekiyorum. ek olarak 2. sistemde anakartta argb desteği varmı?
  7. Menace

CPU tutucu ne işe yarıyor?

temuda karşıma çıktı 200 tl ye yakında alacağım sistem için alsam bir işe yararmı amacı ne bunun...
  8. Menace

ETS 2-Bus Simulator 21 vb. Oyunlar İçin Direksiyon Seti Önerisi

ETS 2, Bus Simulator 21 Next stop trazı simülasyon oyunlarını oynamak istiyorum. Çift pedallı, dönüş açısı fazla olan bir direksiyon seti arıyorum. Fazla yarış oyunu oynamam belki Forza 4 oynarım sadece. Olabilecek en ucuz ve işimi görecek bir öneri yaparsanız sevinirim. Fazla ve belirli bütçem yok.
  9. Menace

🔥İndirim Hepsiburada'da Ekran kartlarında 1.000 TL kupon + peşin fiyatına 9 taksit

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/teknoloji-gunlerine-ozel-ekran-kartlarinda-20-000-tl-ye-1000-tl-kupon-firsati?trackingId=304685 hiç yoktan iyi bir fırsat bence değerlendirilmeli 20 bin tl ve üstündeki kartlarda geçerli son gün 31 ağustos
  10. Menace

Aerocool P300C ARGB fanlı Micro ATX oyuncu kasası alınır mı?

Yakın zamanda hazır sistem alacağım nasip olursa ancak akvaryum kasalara çok özeniyorum ve eylül'de staj paramla almak istiyorum F/P açısından hava akışı ve görünüşünün iyi olması bana yeter linkteki kasa alınır mı? Başka önerileriniz var mı bütçeyi bir ihtimalle 4K ya çıkarabilirim ama 3K...
  11. Menace

Hazır sistem için ekran kartı vb parça montajı için nerelere gidebilirim?

Hazır bir sistem alacağım ekran kartı de monte gelecek haliyle ama daha önce hiç parça takmadım etmedim elimde aşırı ince işlerde bazen sert olabiliyor o yüzden korkuyorum ayrıca yarın Temu'dan birkaç parça ürün alacağım bunların arasında M.2 soğutucuda var M.2 soğutucu gelincede eski SATA SSD...
  12. Menace

Bu sistem ile bu monitör alınır mı?

Bu ikisi alınır mı? almadan önce son kez soruştuurmak için açtım konuyu sistemin linki aşağıdaki linkte özelleştirme önerilerine açığım çok fazla fiyat artmadıkça zaten taksili alıcam normalinden pahalı olucak Hepsi burada üzerinden monitör önerilerinide açığım hepsi buradada peşin fiyatına 6...
  13. Menace

Fitgirl repack oyununa IGGGames güncellemesi yapılır mı??

Fitgirl güvenilir olduğu için fitgirlden Marvel's Spider-Man 2 indirmek istiyorum ancak bu oyunun ilk sürümü dlss4 ve mfg kullanıcağım için 22 mayısada çıkan patch 10 gelmiş versiyonu bana lazım ancak o sürümle full oyunu göremedim ve IGGGames in yaptığı güncelleme dosyasını gördüm bu...
  14. Menace

Çözüldü✓ Vento VG4200S Kasasında üst bölümde 360mm sıvı soğutma desteği varmı

Haftaya Vento VG4200S 750W 80+ Bronze ATX 3.0 GEN5 4x120mm Rainbow Fan Mid Tower Kasalı bir sistem alıcam nasip olursa ama seçeneklerde 360mm sıvı soğutma seötim ama üst tarafta varmı bilmiyorum ve radyatörün önde olmasını istemiyorum kasa hakkında bilgisi olan varmı araştırdım ama bulamadım...
  15. Menace

Bu sistemi ileride rahat rahat yükseltebilirmiyim

bu sistemi alıcam ondan sonraki süreçlerde parçalar eskimeye başlayınca sıfır almak yerine parça parça yenileyim diyorum bu sistemde rahatlıkla yapabilirmiyim
  16. Menace

Çözüldü✓ Sata ssd mi başka bir bilgisayara taksam herşeyim gelirmi

yeni bir sistem alıcam ama bu yeni sisteme windows kurup bütün hesaplarıma tek tek giriş yapmakla uğraşmak istemiyor ve giriş yapamazsam diye korkum var benimde aklıma şuanki sata ssd mi yeni bilgisayara 2. ssd olarak takmak geldi bunu yaparsam şifrelerim hesaplarım windowsum herşeyimin geri...
  17. Menace

KTC 27'' H27T22C 180Hz 1ms Monitörü alınır mı? (Kullananlarda yardımcı olursa sevinirim)

https://www.hepsiburada.com/ktc-27-h27t22c-180hz-1ms-hdmi-displayport-2560-x-1440-freesync-fast-ips-flat-monitor-p-HBCV00008JZYOL# bu monitör gözüme çarptı bazıları 1 2 adet ölü piksel çıktığını ama onlarında kenarda olduğunu söylemişler kullanan varsa yardımcı olabilirmi bu fiyatlarda önerilere...
  18. Menace

Valorant Unreal Engine 5 güncellemesi geldimi

Valoranta unreal engine 5 güncellemesi geldimi ona göre indirip bi denemek istiyorum
  19. Menace

Çözüldü✓ Büyük mousepad önerisi lazım

90x40 ve daha yüksek boyutlarda bir mousepad arıyorum çok beklentim yok hızlı kaysın ve çok ses çıkartmasın yeter bütçenin biraz üstüne çıkabilirim ürüne göre
  20. Menace

88 Mbps internet için modem önerisi lazım

Türknet kullanıyorum bağlatırken modeme para vermemek için eski modemimizi kullanmıştık ve artık çok sorun çıkartmaya başlamışdı alt yapı 88 destekliyor ancak kabloluda 33 e 12 civarı kablosuzdada 6 ya 0,12 alıyorum artık çok sıktı o yüzden modem lazım türknet sadece 100 lük modem verediği için...
Geri