Arama sonuçları: *

• Users: Ahmet3718
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ahmet3718

Bilinmeyen bir numaradan gelen arama ve mesaj

Merhaba. Ben dershanedeyken beni 545 285 03 37 diye bir numara aramış sonra mesaj göndermiş. İlk başta yasal uyarı vs. Yazdığı için tan dikkat okudum ancak son zamanlarda hiç bir üyelik veya iptal olsun yasal bir şey yapmadım, bilgim de yok. Mesajı yazan vatandaş da nerenin üteliğidir nerden...
  2. Ahmet3718

Razer Blackshark v2 x jak sorunu ve bulduğum çözüm

Merhaba arkadaşlar, Yaklaşık 1 yıl önce Razer Blackshark V2 X modelini almıştım ve bir süre sonra sorunlar çıkmaya başlamıştı. Razer destek ile iletişime geçtim, olası çözüm yollarını denedim. Sonunda, "Kulaklığı biz teslim alalım, size tamir edilmişini veya yenisini gönderelim" dediler. Ancak...
  3. Ahmet3718

hangi alanı seçmemi önerirsiniz

Merhaba. Sizden bir konuda fikrinizi almak istiyorum. İleride ne ile uğraşacağım ve hangi işle uğraşacağımı seçmek istiyorum da kendi ilgimin olduğu ve sevdiğim alanlar şunlar: Siber güvenlik, yazılım, 3 boyutlu tasarım yapma ve oyun geliştirme. Her birinin kendine göre bir işi bir yeri bir...
  4. Ahmet3718

Msi mag z490 tomahawk anakartta PCI E 4.0 destekliyor mu?

Merhaba arkadaşlar ilk önce hayırlı ramazanlar. Ben sistemimde yükseltme yapmak istiyorum, sistem bilgilerim: İşlemci: intel i7 11700K 11. Nesil Anakart: msi mag z490 tomahawk Ram: xpg d41 16gb 3600mhz single ram Psu: cooler master 650w 80+ bronze Mevcut ekran kartı: msi 1660 super ventus xs...
Top Bottom