Arama sonuçları: *

• Users: emre351
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emre351

Ea play steam de it take two da dahil mi

dostlar selam ea play e it take two da dahil mi arkadaşımla oynıcaz oyuna 40 dolar vermek mantıklı gelmedi zaten 1 ay da çok rahat şekilde bitirebilceğimizi düşünüyoruz sorum şudur ea play i steam üzerinden satın aldığımda it take two oyununu da kapsıyor mu yani ben ea play e abone olduğumda...
  2. emre351

Yardım Cpu lite load ne işe yarıyor ve nasıl ayarlanmalıdır

biraz internette araştırdım ama tam net ve mantıklı bir cevap bulamadım anakartım msı z490 a pro işlemciden yana ısı konusunda sorunum yok kule tipi soğutucu mevcut 1 den 23 e kadar modlar mevcut ve benimkisi 12 de çalışıyormuş düşük olması veya yüksek olması ne fark ettiriyor işlemcinin...
  3. emre351

Yardım A750 sıcaklık ve termal ped önerisi

merhabalar arc a750 kullanmaktayım ve ekran kartım furmark testinde 225w ayarlı şekilde tam performans ta 84 dereceyi görüyor yaklaşık 1 buçuk yıldır kulanıyorum ve yakın zamanda bakım yapmayı düşünüyorum garanti kapsamı içerisinde bakım yapıcaklarını sanmıyorum sadece termal macununu...
  4. emre351

Yardım Reset atma sorunu ve güç kaynağı önerisi

sistem özelikleri msı z490 a pro i5 10400f intel arc a750 32gb ram msı mag100r kasa ama ekstra 3 fan daha alındı soğutucu cooler master hyper 212 black x duo RAMPAGE RMP-650-80PB güç kaynağı msı m450 500gb m.2 ssd , sandısk ultra500gb m.2 ssd, samsung 870 evo 1tb sata ssd şuanda bu sistemi...
  5. emre351

Dostlar 8gb vram e sahip A750 10gb vram kulanıyor bu nasıl oluyor ?

dostlar selam last of us part 2 oynuyorum normalde ekran kartı 8gb vram e sahip ama şuanda 10gb vram kulanıyor bu nasıl olabiliyor ?
  6. emre351

Dostlar 650w fazeon marka psu alınır mı

dostlar bu fazeon marka kasa alınır mı içinde de 650w psu var sizce psu nasıldır
  7. emre351

A750 ve GTX1050Tİ vram bütünleştirme

dostlar selamlar şuan da elimde a750 ekran kartı var mevcut kulandığım ama malum 8 gb vram yetersiz kalıyor bu sebepten dolayı elimde kulanmadığım kutusunda duran gtx 1050ti var bu 2 ekran kartının vram ını bütünleyebilirmiyim Anakart : z490 a pro işlemci : i5 10400f ram : 32gb
  8. emre351

Epic games te gta 5 enchanted gözükmüyor

arkadaşlar epic games te halen enchanted mod gözükmüyr gta 5 in hatta rockstar games te şuan da legacy olarak geçmiş mevcut kurulu oyun ama halen enchanted gözükmüyor epic games e çıktı mı ben mi bulamıyorum acaba ?
  9. emre351

Yardım Asus vg249q1a çizgi sorunu çizgi nin büyü ihtimali var mı ?

arkadaşlar 2 buçuk yıldır kulandığım monitör de görseldeki gibi ince tek bir çizgi çıktı garantiye yolamayı düşünüyorum ama şikayet var da gördüğüm şeyler hiç iç açıcı gelmiyor gödermek ile ilgili UPS kargo şirketiyle gönderilcekmiş ama şikayet var a baktığımda monıtör kırık gelen olmuş asus...
  10. emre351

A750 ekran kartı yeni panel ekran kaydı alınmıyor ?

arkadaşlar a750 ekran kartı kulanıyorum b580 ekran kartı çakınca fotoğraftaki gibi yeni panele geçiş yapmış intel ama bu yeni kontrol panelinde ekran kaydı alma özeliği yok öncesinde baya vardı av1 gibi veya normal ekran kaydı alma ama bu panel de hiç ekran kaydı alma seçeneği yok ben mi...
  11. emre351

Yardım Çevremizde superonline fiber internet i mevcut fakat kendi apartmanımızda yok ?

merhaba dostlar başlıktan da gördüğünüz gibi çevremizde fiber internet var ama sadece bizim apartmanda yok karşı apartman da bile var 2. yazan görseldeki kutu mevcut fakat bu kutu bizde yok 1. görseldeki de tahminimce superonline nın direk kendi tesisatı dır bu tesisat ta apartmana yaklaşık 60...
  12. emre351

I5 10400f TDP 65W kısıtlaması nasıl kaldırılır ?

merhaba şuan da kulandığım sistem özelikleri i5 10400f MSI Z490 A PRO coller master Hyper 212 Black X Duo sorunum için tahminimce sizin için bu sistem parçalarını bilmek yeterli olucaktır şuan da ben bu işlemcinin tdp kısıtlamasını yani 65w takılıp kalmasını istemiyorum soğutucum da yeterli...
  13. emre351

I5 10400f msı z490 a pro 2x8 , 4x8 ram ?

Mevcut kulandığım sistem özelikleri i5 10400F MSI Z490-A Pro 2x8 = 16 GB RAM XPG D30 3200MHz Arc A750 ekran kartı Ben bu sisteme 4x8 RAM takmayı düşünüyorum şu an da mevcut olarak 2x8 RAM kullanıyorum ama 4x8 de Quad channel denilen bir şey varmış benim sistemde böyle bir şey mevcut mu...
  14. emre351

monster arc a770 ekran kartı hakında ne düşünüyorsunuz ?

evet sorum basit monster ın yeni arc a770 ekran kartı alınır mı abdullah bey ne zaman inceler bu ekran kartını ekran kartı fanları biraz bana dandik geldi int gördüğüm kadarıyla sizce avantajları ve dezavantajları nedir yorumlarda bekliyorum :)
  15. emre351

arkadaşlar sistem tahmini ne kadar eder ?

bilgisayar özelikleri işlemci : i5 10400f anakart : z490 a pro ekran kartı : arc a750 depolama msı spatıum 450 500gb m.2 ssd sandisk ultra 3d 500gb m.2 ssd segate 1tb hdd ram : 16gb power supply : rampage rmp 650w psu kasa : msı mag forge 100R cpu soğutucu : coller master hyper 212 x duo
  16. emre351

arc 750 ekran kartı alınır mı ?

merhaba benim gtx 1050 ti var ve arc 750 ye geçmeyi düşünüyorum yazılımsal problemler olucağını duydum ama giderilir deniliyor sizce arc 750 alınır mı neden ? 2 side aynı fiyat (amd ekran kartı önermeyin çünkü benim bilgisayarım amd ekran kartlarını çalıştırmıyor ve pc açılmıyor) ayrıyeten...
Geri