Arama sonuçları: *

• Users: rockbu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Sinerji stellar sistem alınır mı

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-stellar-sapphire-radeon-rx9060xt-pulse-16gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-55076 nasıl sistem sizce veya aynı fiyat bandında daha güzel var mı
  2. R

Yardım M2 ssd vs ssd sata hangisi daha iyi

Bende Sata ssd var m2 almak istiyorum anakartimda m2 yeri var sadece sunu ogrenmek istiyorum m2 alirsam oyunlarda fps'im yukselirmi yoksa sadece oyunu acma hizi, biglisiyari acma hizi vb seylermi degisir
  3. R

Yardım Ekran kartini takinca calismiyor cikarinca calisiyor

Kasaya ekran kartini takinca calismiyor cikarinca calisiyor sizce sorun nedir dun gece cok iyi calisiyordu ne olduysa dun geve oldu
  4. R

Yardım psum patlamis olabilir mi?

Dun gece 11.30 civari oyun oynarken bilgisayar birden kapandi elektrik gitti zannetmiştim ama gitmemiş power kablosu ve priz değişmeme rağmem çalışmadı. Bende kasayı açtım ve tekrar çalıştırmayı denedim başlat düğmesine bastıkan sonra psunun içinde ki fan 1 saniye dönüp durdu. Ne yapmam gerek...
  5. R

Yardım kulaklık alınır mı gaming gecesi

https://www.incehesap.com/cougar-vm410-tournament-cgr-p53o-550-kablolu-gaming-kulaklik-fiyati-69917/ bu fiyatlarda bir kulaklık arıyorum indirime girmiş sizce nasıl 1725660671 kablosuz öneriniz varsa oda olur
  6. R

Yardım ram yükseltmesi yapmayı düşünüyorum

şu an bende 2666mhz 8gb ram var anakartım 2666 Desteklediği için böyle bir tane daha yanına 8gb ram almak istiyorum şu uygun mudur ?
  7. R

Öneri bilgisayar koltuk önerisi bütçe 5k-6k

selamlar koltuğumun sırt kısmı kırıldığı için 5-6 aydır tabureye oturarak oyun oynuyordum ama sırtımı çok fena mahvetti bende işe girdim ve 2 gün sonra ilk maaşımı alıcam. ve bunlada 5-6k fiyat aralığında koltuk almayı düşünüyorum. bilgisayarıma başka parçalar ve ekipmanlar alıcağım içinde...
  8. R

Yardım amd renk ayar kısmı birden kayboldu

bugün işten gelip bilgisayarımı açtım ve renk ayarlarmının sıfırlandığını gördüm amdnin yazılımı olan adrenalin editiona girip renk ayarlarını eski haline getircektim daha öncede aynı yerden yapmıştım ama bugün baktığımda renk ayarlarını yaptığım ekran butonu yoktu nerden renk ayarı...
  9. R

Çözüldü✓ amd ekran kartı renk ayarı

bugün işten gelip bilgisayarımı açtım ve renk ayarlarmının sıfırlandığını gördüm amdnin yazılımı olan adrenalin editiona girip renk ayarlarını eski haline getircektim daha öncede aynı yerden yapmıştım ama bugün baktığımda renk ayarlarını yaptığım ekran butonu yoktu nerden renk ayarı...
  10. R

Yardım işlemcim çok ısınıyor oyunlarda 100 dereceyi görüyor

400 lira bütçem var şu ürünü almayı düşünüyorum ne diyorsunuz ? https://www.n11.com/urun/snowman-m200-cpu-sogutucu-fan-rainbow-3361667?magaza=ramtechdonanim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  11. R

Yardım ekran kartım bozuldu mu ?

bu sabah rx 480 8gb aldım test sırasında furmarkta 70 derece ve ortalama 80 fps gözüküyordu eve geldim kasaya taktım driver kurdum sonra furmark açtım aynı şekilde bende de aynılarını gösterdi ama oyunlarda beklemediğim düşük denilebilecek bir performans alınca garibime geldi neyse dedim daha...
  12. R

Yardım ekran kartım bozuldu mu ?

bu sabah rx 480 8gb aldım test sırasında furmarkta 70 derece ve ortalama 80 fps gözüküyordu eve geldim kasaya taktım driver kurdum sonra furmark açtım aynı şekilde bende de aynılarını gösterdi ama oyunlarda beklemediğim düşük denilebilecek bir performans alınca garibime geldi neyse dedim daha...
  13. R

işlemcim 100 derece görüyor

oyun oynarken işlemcim 100 dereceyi görüyor 90nın altına düşmüyor ne yapmalıyım ?
  14. R

Yardım aldığım ekran kartı istediğim performansı vermiyor

bugün 1750 liraya rx 480 8gb aldım eski ekran kartım 550 4gbdı testlerde yüksek 550yi katlamasına rağman iş oyuna gelince 10-15 fps artıyor sizce nedeni nedir işlemci i3-10100f
  15. R

Yardım RX 550 VS 480 sizce hangisi

arkadaşlar şu an bende 550 4gb var 580 8gb almayı düşünüyorum ama karşıma 480 8gb olan modellerde çıktı 550 vs 480 karşılatırmasını bulamadığım için sizlere soruyorum. alacağım 580 ekran kartının satıcısına güvenmiyorum ama 480in satıcısı tanıyorum güvenilir çok fark eder mi 580 ile 480 ikiside...
  16. R

Çözüldü✓ 8gb VRAM bilgisayarda calismadi

Ekran kartı almaya gittiğimde 580 8gb taktik bilgisayara ama benim bilgisayarda algılamadi adam senin bilgisayar 8gb VRAM algılamıyor dedi dedikten sonra 4gb taktik düzgün çalıştı sizce neden 8gb çalışmadı ve adamın söyledikleri doğru mu başka 8gb kartlarda mi calismaz
  17. R

Yardım Kasa nasıl temizlenir ?

Kasayi aldığımdan beri temizlemiyorum 2 yıl oldu nasıl temizleyecegimide bilmiyorum neyle temizleyebilirim donanımlara zarar gelir mi ?
  18. R

Yardım Hangi ekran kartını almalıyım

2500 bütçem var hangi ekran kartını alabilirim 2.el olarak işlemcim i3-10100f şu an ki kart 550 4gb
  19. R

Yardım EA Games bf3 ve bf4 oyunu gelmedi

ea uygulamasından aldığım bf 3 ve bf4 kütüphaneme gelmedi ne yapmam lazım ea benim 35tl paramamı göz dikti yoksa :d
  20. R

ekran kartı aldıktan sonra ne yapmalıyım

ekran kartımı değiştirdim amdden amdye geçtim seviye yükselttim yapmam ekran kartını taktıktan sonra yapmam gereken bir şeyler var mı
Geri