Arama sonuçları: *

• Users: x'crawell?
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. x'crawell?

Fazeon F7 ışık değiştirme

Arkadaşlar Fazeon F7 modelli vatandan hazır sistem aldım kasam geldiğinde fanlarındaki ışıklar yanmıyodu bunları nasıl yakabilirim bilen varsa yardımcı olabılırmı
  2. x'crawell?

Sahibindendeki bu sistem Alınır mı?

pazarlik ile 22.5k ya kadar indirttim alinir mi? https://shbd.io/s/tguIb0zT bide bu var https://shbd.io/s/BYOsQtP6 monitorsuz sekilde 19k verrim dedi
  3. x'crawell?

20 25k sistem önerisi

Ankara içi 2.el sistem ariyorum yada 0 farketmez 20-25k arasi olsun elden alirim bu butceye en kaliteli sistemi bulurmusunuz işlemcide kesin amd ama ekran kartı amd nvidia farketmez
  4. x'crawell?

1000-1200 TL Kulaklık önerisi

Arkadaşlar olay baslıkta aradığım kriterleri yazayım. -Gürültü engellemesi iyi olsun ve dısarıya fazla ses vermesin -7.1 olsun ve yazılımı güzel olsun -Mikrofonu iyi olsun sesi iyi versin -dip ses vb. Olmasın F/P ürünleri yazarmisiniz
  5. x'crawell?

Havit Gamenote H2230D software

başlıktada belirttiğim gibi 2230d modelinin yazılımı varsa atarmısınız?
  6. x'crawell?

Kulaklık önerisi yapar mısınız?

Arkadaslar selamın aleyküm. Normalde H2002P kullanıyorum şuan onu teknik servise yolladım kablosu koptuğu için. Bana şöyle idaretenlik kulaklık lazım öyle fazla para harcamak istemiyorum maksimum 400-500 önerebileceğiniz bir şey varsa atarsanız sevinirim. Dediğim gibi çokta önemli değil...
  7. x'crawell?

Kaliteyi düşürmeden resim boyutu düşürme

başlıkta belli elimdeki resmin kalitesini düşürmeden nasıl boyutunu kücültebilirim?
  8. x'crawell?

2k bütce ile kulaklık önerisi

Arkadaslar Gaming kulaklık alacağım 2k bütçem var bütçe 2.5a kadar cıkabilir değdiği taktirde. Önerileriniz Nelerdir?
  9. x'crawell?

Dell G2724D alınır mı?

10k bütçem var bu monitör hosuma gitti bunu alayım mı alternatifi varmıdır? https://www.gaming.gen.tr/urun/331003/dell-g2724d-27-inc-165hz-1ms-2k-qhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/?ref=akakce
  10. x'crawell?

2k monitör tavsiyesi ?

selamın aleyküm arkadaşlar bütçem 10 bin tl 2k monitör arıyorum bu bütçede alınabilecek en f/p mönitör hangisidir? @Fantastiktürk
  11. x'crawell?

10k 1440p monitör önerisi

10k bütcem var 2k monitör istiyorum en f/p monitör tavsiyelerinizi bekliyorum.
  12. x'crawell?

55k butce sistem önerisi

55k bütceye oyun icin sistem önerisi yaparmısınız
  13. x'crawell?

53-55k sistem önerisi?

Selamın aleyküm arkadaşlar 1 hafta icinde oyun için kullanacağım sistem almayı planlıyorum 53-55k sistem için 10k da monitor icin bütcem var. En f/p ürünleri önerir misiniz?
  14. x'crawell?

45k iphone telefon öneri

Arkadaşlar öncelikle slm.a.Normalde iphone telefon tercih etmem ama içimde bir kerede olsa kullanma hevesi var o yüzden iphone telefon almak istiyorum. 45-50k bandında sıfır veya ikinci el olur(yd olmasın) önerebileceğiniz bir şey varmı 3 bilemedin 4 sene kullanır salarım.
  15. x'crawell?

A13 Telefon sessizdeyken belirli kişileri sesliye alma

Arkadaşlar Samsung A13 marka telefonum var başlıkta belirttiğim gibi telefonumu titreşim modunda bazen de sessizde kullanıyorum. Babam arayınca duyamıyorum bazen telefonu açmayınca kızıyor :D.telefon sessizdeyken babam arayınca çalmasını sağlayabilecek bir ayar var mı?
  16. x'crawell?

36.5K Monitör Dahil Sistem Önerisi

Arkadaşlar olay başlıkta belli 36.5k bütçe var monitör dahil sistem lazım alınabilecek en iyi sistemi yollarmısınız?
  17. x'crawell?

3.5k-5k mönitör önerisi

Arkadaşlar bu fiyat bandında alınabilecek f/p modelleri listeleyebilecek babayiğit varmı? Valo cs2 r6 fln oynuyorum da genede arada story oynuyorum ona göre
  18. x'crawell?

31-32k bütçe pc önerisi

Arkadaşlar en f/p sistem nedir bu fiyat bandında 1080p oynayacağım bilgili kişiler yazarsa sevinirim
  19. x'crawell?

Input Not Supported Hatası

Selamın aleyküm arkadaşlar dün sistemimde çözünürlük değiştirdim input not supported hatası verdi neyse yarın düzelir diyip pc yi kapattım bugün açtığımda ilgisayat logosu geliyor ve tekrar input not supported veriyor pc açılmıyor. Sistemim çok eski Monitör: NEC LCD22WV İşlemci i5 3330 Ekran...
  20. x'crawell?

Input Not Supported Hatası

Selamın aleyküm arkadaşlar dün sistemimde çözünürlük değiştirdim input not supported hatası verdi neyse yarın düzelir diyip pc yi kapattım bugün açtığımda ilgisayat logosu geliyor ve tekrar input not supported veriyor pc açılmıyor. Sistemim çok eski Monitör: NEC LCD22WV İşlemci i5 3330 Ekran...
Geri