Arama sonuçları: *

• Users: Ucuzum
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ucuzum

DPI Kurunca nslookup çalışmama sorunu

DPI Kurunca nslookup C:\Users\PC>nslookup google.com DNS request timed out. timeout was 2 seconds. Server: UnKnown Address: 8.8.8.8 bu şekilde kalıyor
  2. Ucuzum

Laptop önerisi iş için

Yüksek batarya ömrü ve yüksek ram kapistesi olan bir laptop lazım laptoba rami sonradan dahil edeceğim.
  3. Ucuzum

Telefon İçin Powerbank önerisi

Telefon İçin Powerbank önerisi arıyorum wireless chargerlı
  4. Ucuzum

Öneri mikrofon,kulaklık önerisi

mikrofon,kulaklık önerisi arıyorum bütçe 3-6k arası uzun süre götürebilicek bir şey arıyorum.
  5. Ucuzum

2. Monitör Önerisi Aranıyor...

2. Monitör Önerisi Aranıyorum çok pahalı olmicak şekilde
  6. Ucuzum

Kulaklık ve mikrofon önerisi.

4000 bütçem var 2. el temiz almayı planlıyorum.
  7. Ucuzum

Mikrodalga önerebilicek?

Mikrodalga önerebilicek?
  8. Ucuzum

PC için kulaklık önerisi

PC için kulaklık önerisi arıyorum kulak içi olucak
  9. Ucuzum

Yardım Bluetooth kulaklık birisiyle konuşurken diğer kişinin sesi arkadan geliyor

Bluetooth kulaklık birisiyle konuşurken diğer kişinin sesi arkadan geliyor vokal gibi veya tam tersi oluyor oyunun sesi arkadan geliyor konuşma sesi norrmal.
  10. Ucuzum

Yardım Kulaklık ve mikrofon önerisi

Razer Blackshark v2 pro kullandım geçen ay arzalandı ve garantide diyafram bozuk deyip para iade ettiler 4.000 bütçem var önerlerinizi bekliyorum
  11. Ucuzum

Öneri mikrofon önerisi lazım

mikrofon önerisi lazım quadcast s ikinci el 4.000 e buldum sizce alınmalımı ?
  12. Ucuzum

10.000 TL Direksiyon Seti Önerisi

Direksiyon seti önerisi orta bir fiyat yani verebiliceğiniz orta segmentte çok aşırı bir fiyat olmıcak şekilde
  13. Ucuzum

mikrofon önerisi arıyorum.

lewitt LCT 240 PRO mikrofonuna bakmıştım güzel gibi ama daha çok sesli sohbette kullanabiliceğim bir mikrofon arıyorum.
  14. Ucuzum

Satıcı ürünü 5 adet diye satıyor gümrükte kalırmı?

Satıcı ürünü 5 adet diye satıyor gümrükte ama 1 adet olarka geçiyor aliexpreste 2 adet alsam yani 10 adet gümrükte kalırmı ?
  15. Ucuzum

3'lü monitör kolu alınır mı? ?

https://tr.aliexpress.com/i/32805054395.html
  16. Ucuzum

🔥İndirim Signal Nane Ferahlığı Diş Macunu 6 x 120 ML 199TL + Kargo

https://www.n11.com/urun/signal-nane-ferahligi-curuklere-karsi-uclu-koruma-dis-macunu-6-x-120-ml-45013091?magaza=unilever&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Geri