Arama sonuçları: *

1. tariksariyer

Oyunu tam ekran yaptığımda discord yayını donuyor.

Özellikle minecraft oyununu pencereli ekranda yayın verdiğimde bir sorun olmuyor. Fakat oyunu tam ekran yaptığımda oyun donmamasına rağmen yayın donuyor. Sanki oyunu tam ekran yaptığımda discord arkaplanda çalışmıyor gibi ama sesler vs sorunsuz iletiliyor. Yardımcı olabilen varsa sevinirim.
  2. tariksariyer

Öneri Cloud 2 den wireless kulaklığa geçmeyi düşünüyorum öneriniz var mı?

2-3 yıldır Cloud 2 kullanıyorum ses kalitesi olarak çok memnunum mikrofonu da gayet iyi fakat ayrı mikrofon kullandığım için alacağım kulaklığın mikrofonu iyi olmasa da sorun değil. Wireless kulaklığa geçmek istiyorum kablo artık çok yordu beni. bütçe 6k cloud 2 wireless icin cok fazla negatif...
  3. tariksariyer

Çözüldü✓ 6000 bütçe TKL klavye önerisi yapabilir misiniz?

Selamlar, 2-3 sene önce ss apex 3 kullanıyordum. memnundum fakat mekanik klavyeye geçmek icin 60% klavye aldım. fakat şu an tuşları algılamama/ tuşa bastığımda 2-3 kez tekrar etme gibi sorunlar yasamaya basladim. f tuşları ayrı olmadığı icin hiç rahat değil. bana TKL klavye gerekiyor tam boyut...
  4. tariksariyer

Yardım Faceit Javascript Error hatasının çözümünü bilen var mı?

Selamlar Faceit uygulaması maç bittikten sonra çöküyor çoğu zaman ise ekte olan hatayı veriyor (A javascript error occurred in the main process). Hatayı kapatıp oyuna devam edebiliyorum. Ama geçen gün maçtan attı ve geri bağlanamadım. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...
  5. tariksariyer

Paneli değişen monitör sorun çıkarır mı acaba?

Selamlar İtopyadan aldığım Gigabyte G24f-2 model monitörde 18 ay sonra altta şerit şeklinde ölü pixeller oluşmaya başladı ve yayılıyordu. Kutusuna koyduğum fatura ve durumu belirttiğim bir kâğıt ile garantiye gönderdim. Fakat kabloları koymadığım için hiçbir şekilde ulaşılmadan ürünü geri...
  6. tariksariyer

Çözüldü✓ GIGABYTE G24F-2 modelinde ölü pixel neden oldu ve nasıl geçecek?

Selamlar 31.08.2022 tarihinde GIGABYTE G24F-2 monitörünü aldım. Sorunsuz geldi ölü pixel testi yaptığımda hiçbir sorun yoktu. Dün fark ettiğim ve yakın zamanda olduğunu düşündüğüm, ekranın alt kısmında uçtan uca ölü pixel vardı. Çizgi şeklinde olduğu için baya rahatsız etti. Bu gün o uzun...
  7. tariksariyer

Öneri 5-6 k arası rahat koltuk önerisi

rahat olması benim icin çok onemli 176 boy 85 civarı kilom var. su an oturduğum ikeanın tahta masasının sandalyesi uzun vadeyi geçtim 2-3 saatte bile sırt ve popo ağrısından değişik şekillere sokuyor beni. oyuncu koltuklarında gördüğüm kadarıyla oturma kısımları biraz ince gözüküyor (benim...
  8. tariksariyer

Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu taktıktan sonra anakartta cpu ezdebug ışığı yanıyor.

Selamlar, 1 senedir kullandığım ryzen 5 5600 + rtx 2060 ekran kartlı sistemimde stok soğutucuyu yetersiz bulduğum için kule tipi soğutucu aldım gametech markasından. soğutucunun icerisinden çıkan macunun kalitesiz olduğunu düşünüp wipaste c2 macun aldim. iki urun elime gectikten sonra dikkatli...
Geri