Arama sonuçları: *

1. C

10k bütçe motor montu öneri

Atv kulanıyorum çok hızlı gitmiyo ztn şöyle normal bişey olsa iyi olur hem gündelik hemde atv üstünde kulanabilceğim bişey arıyorum ls2 zirconium değer mi mesela
  2. C

Ls2 metropolis evo alınır mı?

Bütçem 5 6k normalde ama almışken iyi bişey almak istiyorum üzerine çıkabilirim motor hariç normal kulanımdada kulanılabilcek güzel gözüken siyah bişey olursa iyi olur
  3. C

Bu hangi ps5 fanı en çok ses yapan mı

Oyuna girdiğimde çok fazla ses geliyor sonra oyunun sesi bastırıyor ama yinede fazla normal mi
  4. C

Ps5 days gone oynarken asetler kayboluyor normal mi?

Ps5 days gone oynarken asetler ps4 versiyonunu oynuyorum ama bazen alt yazı gelmiyo bazen asetler kayboluyo çık gir yapmak gerekiyor normal mi
  5. C

OCCT power CPU RAM hatası

İşlemcim 5 5600 overclock yaptım dendim occt de böyle bi hata çıktı nasıl düzelir
  6. C

5 5600 overclock öneri lazım

240mm sıvı soğutmam var amd nin kendi sitesinden boost override ı 900 yaptım sizce kaç yapmayılım 4070 ekran kartım var
  7. C

Ark ascended grafik sorunu

Ark survival evolved oyuncusuydum game pass den ascendedi indirip denemek istedim sistemim idare eder bi sistem 4070 ekran kartı 5 5600 işlemci 2k çözünürlük en yüksek ayarlarda bile çok uzakta olmayan ağaçlar çamurlaşıyor yaprakları ve gövdesinin etrafında görülür biçimde bi açık renk oluyor...
  8. C

Tyt konu anlatımlı kitap arıyorum öneriniz nedir

Tyt konu anlatımlı kitap arıyorum 345 soru bankalarını almayı düşünüyorum sizin tercihiniz nedir öneriniz
  9. C

Soundbar alamıyı düşünüyorum çok fark yaşatırmı

Samsung b650d almayı düşünüyorum şuan televizyonumda olan haporlör ü kulanıyorum fiyatına değermi fark hisetirirmi televizyonum onvo 50OV6000U
  10. C

Bios günceledim ve pc bozuldu

Bios güncelerdim ve pc res atı ekrana sadece american megatrends yazısı çıkıyo tuş fln gözükmüyo sorunu anlamadım neden olabilir çözümü nedir
  11. C

Ps5 slim+nakit= mac m3 takas yapılır mı?

Ps5 slim var elimde garantisi devam etmekte mac m3 8gb 256gb 13 inçh lik versiyon galiba üzerine ne kadar vermeliyim
  12. C

İyi sistemle düşük fps fortnite sorunu

4070 ekran kartı Amd 5 5600 işlemci 2x8gb ram 50 fps alıyorum 2k çözünürlük en yüksek ayarlarlar nasıl düzeltebilirim
  13. C

Rog ally z1 extreme dock öneri lazım

Asus rog ally z1 extreme için bunu almayı düşünüyorum ROG Gaming Charger Dock (AC65-03) usb yerine çoğaltıcı takıp mı klavye mouse takılıyor ucuz bi çoğaltıcı bile iş görür mü
  14. C

Mac uyumlu kulaklık önerisi lazım

Mac için mikrofonu kaliteli kulaklık önerisi lazım max 2k 3k
  15. C

Bluetooth kulak içi mikrofonu iyi kulaklık lazım

mikrofonu iyi olması lazım öneriniz ne olur bütçe max 3k
  16. C

El konsolu öneri lazım

El konsolu almak istiyorum elimdeki ps5 slimle takas ederek şuan z1 extreme ile takas edenler var sizce yapmalımıyım yada yeni çıkcak asus rog xbox ally z2a yı mı beklemeliyim çok fark olurmu aralarında fiyat yada performans olarak sizce
  17. C

İşlemci upgrade öneri

4070 kulanıyorum toplam 20k aşmicak bi bütcem var anakart ,işlemci ve rami değiştircem psu 650w belki psu da değiştirebilirim öneriniz ne olur ilerde ekran kartı upgradelerken bile sorun yaratmicak bi işlemci öneriniz varmı 20k ya sadece işlemci deyil anakart ve ramde dahil olması alzım
  18. C

Tv de dolby audio özeliği olmalımı

Televizyonumda galiba bu tarz özelikler yok aldığım haporlör de bu tarz özelikler olsa çalışırmı
  19. C

Samsung c450 için arka hoparlör önerisi lazım

Samsung c450 için türkiyede satılan uyumlu çalışcak arka haporlör varmı yada b650d için
  20. C

Hardisk boşken nasıl windows kurulur

Eski pcdeki hard diski söküp içindeki win sildim ve bi süre kulandım şimdi eski bilgisayara takıp tekrar win kurmak istiyorum nasıl yaparım
Geri