Arama sonuçları: *

1. C

Bilgisayarım Aniden Kendini Kapatıyor

Aylardır Derdini Bitiremediğim Bilgisayarımla Hala Uğraşıyorum. HDD Problemiyle Yüzleştim, Isınma Problemi İle Yüzleştim. Hepsi Geçti Ama Bu Aşırı Canımı Sıkmaya Başladı. Zamanında Çok Isınıp Kapandığını Düşündüğüm İçin BIOS Update Yaptım. Isı Normale Döndü Ve Yük Altına Bindiğinde Fanları...
  2. C

İşlemci Mi Ekran Kartı Mı?

Sistemim Şu An Beni İdare Ettiriyor. AMD Athlon x4 860k Ve GTX 1050 Ekran Kartıyla Her Oyunumu Sabit 60 FPS Oynuyorum. Ama Daha Yüksek FPS Ve Akıcı Oyun Deneyimi İçin Bileşenlerimden Birini Geliştirmeye Karar Verdim. Yeni Bir FM2+ İşlemci Almak Mı Yoksa Yeni Bir Ekran Kartı Almak Mı Daha Faydalı...
  3. C

DDR3 Ve DDR4 Farkı

Bu Yaz Sistemimi Güncelleştirmek İstiyorum. Ama Güncel Sistemlerin Hepsi DDR4. Şu Anda DDR3 Bir Makine Kullanmaktayım. Sistemimi Güncelleştirirken DDR4' e Geçmeli Miyim? DDR3 İle Aralarında Oyun Performansını Etkileyecek Kadar Büyük Fark Var Mıdır? Kullanan Ve Bilgisi Olanlar Yardımcı Olabilir Mi?
  4. C

Bilgisayarımdaki Problemleri Çözemiyorum

Yıllardır Güzel Bir Bilgisayarın Hayalini Kurdum. Ailem Pek Sıcak Bakmadı Ve Hiç Bilgisayarım Olmadı. Arkadaşlarımın Sayesinde Bir Bilgisayar Toplayabildim Ama Durmadan Problem Yaşıyorum. Özellikleri MSI A68HM E33 v2 Anakart Nvidia GTX 1050 AMD Athlon x4 860K Quad Core 8 GB HyperX Savage Ram 320...
Geri