Arama sonuçları: *

• Users: Sererses
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

60-70k arasi saglam uzun omurlu laptop onerisi oyun icin

saglam marka olmasina onem veriyorum uzun sarjli olursa iyi olur oneriniz var mi? daha cok okul ve oyun icin gerekli
  2. S

60-70 k bir oyuncu laptop onerisi

saglam marka olmasina onem veriyorum uzun sarjli olursa iyi olur oneriniz var mi? daha cok okul ve oyun icin gerekli
  3. S

Kulak ici slikonlu kablosuz kulaklik onerisi

1000-2000tl arasi ses kalitesi iyi olan bir kulaklik ariyorum mikrofon o kadar onemli degil rahat olsun ve uzun omurlu olsun yeter onerilere acigim
  4. S

Max 3000tllik kablosuz oyuncu mouse

agalar almanyadan alcam mouse kablosuz, oneriniz var mi piyasada bu butceye en iyi mouse hangisidir? razer logitech falan bilindik markalar oncellikli tercihim kuzene alcam ben MCHOSE kulaniyorum ama ona cin markasi aldirmamam almanyada
  5. S

Ankara pc laptop bakim onerisi

selam arkadaslar tanidik saglam yer var mi ankarada pcmi ve laptopuma bakim yaptircam amcun falan degisme isleri
  6. S

Ryzen 7800x3d duraan halde isinmasi

Merhaba arkadaslar islemcim bu aralar cok isiniyor, 2 yillik pc bakim yapmadim tabi daha ryzen 7800x3d ve 4070ti var ama the alst of us 2 2k ultra ayarlarda islemcim 87 ortalama ekran kartimda 71 ortlama sicakliga sahip oluyor, kasamda cok kucuk ondan da emin olamadim deepcool cc560 kasamda ne...
  7. S

Hafif bir kablosuz oyuncu kulakligi ariyorm

beyler bana saglam bir kablosuz oyunuc kulakligi onerirmisiniz hafif olamsi oncelligim butce 7-9k arasi
  8. S

GPU ve CPU isinma sorunu

Merhaba arkadaslar pcim bu aralar cok isiniyor, the alst of us 2 onuyorum 75 derece baslayip 30 dk sonra 90 dereceye kadar cikiyor kasa kucuk diye mi tozlu diye mi macundan mi anlayamadim nasil anlarim bu isi Kasa deepcool cc560 gpu 4070ti cpu 7800x3d sogutucu [H3...
  9. S

Uzun omurlu scroll tusu saglam mouse

Arkadaslar G305 kullaniyorum gayet de calisiyor ama scroll tusunu bozdum yine, her mousemum scrol tusunu bi sekil bozuyorum. Bundan dolayi bana scroll tusu saglam olan bir mouse onerirmiisn kablosuz olmasi guzel olur ama zorunda degil
  10. S

Scroll tusu saglam mouse uzun omurlu

Arkadaslar G305 kullaniyorum gayet de calisiyor ama scroll tusunu bozdum yine, her mousemum scrol tusunu bi sekil bozuyorum. Bundan dolayi bana scroll tusu saglam olan bir mouse onerirmiisn kablosuz olmasi guzel olur ama zorunda degil
  11. S

Scroll tusu saglam olan mouse onerisi

12. S

Pc isinma sorunu 90 dereceyi buluyor oyunlarda full ayar

Merhaba arkadaslar pcim bu aralar cok isiniyor, the alst of us 2 onuyorum 75 derece baslayip 30 dk sonra 90 dereceye kadar cikiyor kasa kucuk diye mi tozlu diye mi macundan mi anlayamadim nasil anlarim bu isi Kasa deepcool cc560 gpu 4070ti cpu 7800x3d sogutucu [H3...
  13. S

Orta tusu rahat olan mouse onerisi

selam arkadaslar mouse ariyorum su ortadaki scrol tusu hep bozuluyor bende, g305 var suan saglam calisiyor ama scroll tusu tamc alismiyor ondan dolayi scroll tusu saglam calisan bir mouse lazim
  14. S

Yuksek ekran karti ve islemci degeri

Arkadaslar last of us 2 de 2k full ayarlar boyle bir deger aliyorum daha onceden yuzde yuz cok kulanmiyordu ve 85 max goruyordum ne yapmam lazim ekran karti da cok sicak calisiyor. Islemci: 7800x3d Ekran karti: 4070ti Sogutucu: [H3 id='Thermalright+Assassin+120+SE']Thermalright Assassin 120 SE[/H3]
  15. S

90 derece islemci the last of us 2

Ryzen 7 7800x3d model islemcim var ama the last of us 2 oynarken 2k full ayarlarda 90 dereceyi goruyor. Normal gelmedi bana raft da bile 85 falan oluyor. biosdan x3d modu acik. Sogutucu: [H3 id='Thermalright+Peerless+Assassin+120+SE']Thermalright Peerless Assassin 120 SE [/H3]
  16. S

Uzun mosepad onerisi

selam arkadaslar suana kadar hyperx in mousepadlerini kulandim ama suan masamin tamamini yanlamasina kapyalan bir mousepad istiyorum kaliteli. Oneriniz var mi?
  17. S

Last of us 2 de Islemci %100 de calisiyo

Merhaba arkadaslar bu aralar pcye yeni cikan last of us 2 oyununu oynuyorum full ayarlarda 2k ama islemcim full %100de calisiytor ve bundan dolayi arada drop yiyorum sicaklida 82 seviyelerinde bu normal mi nasil duzeltebilirim msi biosda x3d modu acinca kulanim artmisti Islemcim 7800x3d Ekren...
  18. S

Islemcim %100 gucde oyun oynatiyor

Merhaba arkadaslar bu aralar pcye yeni cikan last of us 2 oyununu oynuyorum full ayarlarda 2k ama islemcim full %100de calisiytor ve bundan dolayi arada drop yiyorum sicaklida 82 seviyelerinde bu normal mi nasil duzeltebilirim msi biosda x3d modu acinca kulanim artmisti Islemcim 7800x3d
  19. S

Islemcim %100 gucunu kulaniyor

Merhaba arkadaslar bu aralar pcye yeni cikan last of us 2 oyununu oynuyorum full ayarlarda 2k ama islemcim full %100de calisiytor ve bundan dolayi arada drop yiyorum sicaklida 82 seviyelerinde bu normal mi nasil duzeltebilirim msi biosda x3d modu acinca kulanim artmisti Islemcim 7800x3d
  20. S

Yuksek derecede oyun oynamak

arkadaslar gow oynuyorum bu aralar 780x3d ve 4070ti var ama oyunda 75 80 arasi bi derece goruyorum bu normal mi biosda x3d modunu acinca dusmustu sonra bios ayari cektim pbo mu ne biraz daha yukseldi performansla birlikde(sanirim) macun mu degismesi lazzim cozzumu nedir. Birde bu degerler...
Geri