Arama sonuçları: *

• Users: butcherb3y
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. butcherb3y

60k PC topladım parçalar uyumlu mu sıkıntı yaşar mıyım

Merhaba 60k PC topladım parçalar uyumlu sıkıntı yaşar mıyım sizden yorum bekliyorum 1- işlemci: INTEL Core i5 14400F 2.5GHz 20MB Önbellek 10 Çekirdek 1700 10nm Tray İşlemci 2- anakart: GIGABYTE B760M DS3H AX DDR5 7600MHz(OC) Soket 1700 M.2 HDMI DP mATX Anakart 3- Ram: Kingston 32GB(2x16) Beast...
  2. butcherb3y

50k ya hangi sistem alınır?

Merhabalar 50k ya kendim sistem topladım sizin bakıp su daha iyi olur dediğiniz hangisi ise öğrenmek istiyorum iki sistemde nerdeyse birbinin aynısı İtopya 1- işlemci: https://www.itopya.com/intel-core-i5-14400f-25ghz-20mb-onbellek-10-cekirdek-1700-10nm-tray-islemci_u27590 2- anakart...
  3. butcherb3y

Yeni Bileşenler içinAcil Yardım

Merhaba PC İçin 3 Adet Parça Alacam sizden Bunların İkinci El Fiyatlarını Ortalama Bir Şekilde Yazmanızı İstiyorum 1- İşlemci: İntel İ5-10400 2.9ghz 2- Anakart: MSİ b560m pro-e 3- Ekran Kartı: MSİ GTX 1650 Bu Şekilde Parçalar
  4. butcherb3y

Sizce bu PC ve fiyat nasıl

Merhabalar yeni PC almayı düşünüyorum oyun oynayan biri değilim işin için kullanacam ryzen 5500 rx 6600 sistem 13 k fiyat nasıl sizce
  5. butcherb3y

PC toplama yardım...

Merhabalar 80-90 k bütçem var bir kasa toplamak istiyorum oyun oynamıyorum oynasam bile öyle yüksek oyunlar oynamam iş için kullanıcam yazılım ve ticaret yapıyorum bana bu fiyata güzel bir PC parçaları yazarmisiniz veya link atar mısınız beyaz önceligim
  6. butcherb3y

Gtx 1660 ti ikinci el

Merhabalar ben ilanda 3.750 TL ye GTX 1660ti buldum gayet temiz olduğunu ve bir süredir kullanmadığını kutusunda ambalajı ile durduğunu açıklamaya yazmış ve resimlerde de gözüküyor mining yapılmamıştır diyor birde biraz pazarlıkla bunu alıp tekrar satmak mantıkli mi sizce al sat yapmak istiyorum...
  7. butcherb3y

❌İndirim Bitti! 💥 4060' LI Sistem 18.899 TL 💥

Sistem şuan Game Gen' de Çok Güzel İndirimde Kaçırılmaz Fırsat Link👇🏻 https://www.gaming.gen.tr/urun/359769/vulcan-4060-amd-ryzen-5-5500-mpk-galax-geforce-rtx-4060-1-click-oc-2x-v2-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Buyrun
  8. butcherb3y

Yardım Ekran kartı hatasi acil yardım

Merhaba benim laptopum var ve ekran kartı driver yuklucem marka AMD HD 7600 m amd nin kendi sitesinden bakıyorum direk aynısı yok bende benzer olani indirdim gördü gibi ama CS2 de fln kasiyor hata veriyor yine kart 7600 yoktu 7650 fln indirdim galiba çözüm ne neden aynısı yok 7600
  9. butcherb3y

Sistemim CS2 kaldırır mı?

Merhaba CS2 oynamak istiyorum ama sistemim kaldırır mı bunun hakkında pek bilgi sahibi değilim bakarmisiniz rica etsem kaldırır mı Ekran kartı: AMD Radeon HD 7600 m İşlemci: i7 3. Nesil Ram: 8 gb Directx sürümü: 12
  10. butcherb3y

İkinci elden şöyle bir PC toplamaya karar verdim sizce nasıl?

Merhaba Apdullah abinin videosundan gördüm ikinci el PC toplama banada lazımdı hazır 2070 rx6600 sistemler 16-18 k arasında kendim toplayarak şunları almaya karar verdim sizce nasıl Ekran kartı rx6800 İşlemci ryzen5 5600 Anakart MSI b450 Ram 8+8 16gb ddr4 M2 sıfır alınacak High powe 600 w 80+...
  11. butcherb3y

YouTubede gönderi oluşturma

Merhaba arkadaşlar yotubede gönderi oluşturmak istiyorum ve nasıl yapılacak oluşturma kısmına basıyorum gönderi veya anket paylaş yok topluluk kısmı hesabımda var gözüküyor
  12. butcherb3y

Bu PC alınır mı sizce?

Merhaba iş için PC Alaçam oyun oynayan bı tip değilim oyansam CS2 fln oynarım %90 iş yapacam siber güvenlik işim bu PC nasıl sizin görüşünüz nedir.
  13. butcherb3y

Bu PC alınır mı sizce?

Merhaba iş için PC Alaçam oyun oynayan bı tip değilim oyansam CS2 fln oynarım %90 iş yapacam siber güvenlik işim bu PC nasıl sizin görüşünüz nedir.
  14. butcherb3y

Bu sistem darboğaz yaparmi ?

Merhaba yakın zamanda bir sistem alacam ve bakma aşamasındayim bu sistem darboğaz yaparmi alınır mı?
  15. butcherb3y

Bu sistem dar boğaz yapar mı?

Merhaba iş için PC Alaçam ve oyun oynamıyorum bunu göz önüne alarak yorum yaparsanız sevinirim oynasam bile rise of kingdoms oynarım ve CS2 ye başlarim belki
  16. butcherb3y

Bu sistem 19 k ya alınır mı

Merhaba yazılım ve siber güvenlik için PC lazım oyun oynamıyorum bu PC 2. El sıfırlara sürekli zam geliyor sabit kalmıyor bu oc 19 k demiş ben 17-18 civarında alsam uygun mu
  17. butcherb3y

İkinci el bu PC alınır mı?

Yazılım siber güvenlik için PC lazım oyun oynamıyorum oynarsam rise of kingdoms fln sıfır bende alırım ama 2 haftada bı zam geliyor parada daha tam değil bende 2. El yöneldim en azından pazarlık var onda ve uzun süre durur fiyat bu PC nasıl 17 18 alınsa pazarlıkla uygun mu monitör klavye mouse...
  18. butcherb3y

Sahibinden bu PC alınır mı?

Evet sürekli buraya konu açıp aynı şeyleri diyorum ama yardım lazım bütçem kisitli ve hemen almiyacam PC yi bu yüzden sıfır baksamda hemen zam geliyor ve oyun oynamıyorum ben oynasam bile rise of kingdoms fln PC iş için Alaçam isim yazılım siber güvenlik ve bu PC yi düşünüyorum ikinci el 16.500...
  19. butcherb3y

Furmarkta 60-65 derece olan 3070 kart sıcaklık derecesi iyi mi

Soru yukardaki gibi
  20. butcherb3y

14 k verilir mi bu PC ye

Merhaba iş için PC Alaçam ve oyun oynamıyorum 14 k bu PC buldum indirimle 12.500 vb fiyata alsan uygun olur mu
Geri