dün calısıyodu bugün ilk defa pcyi açtım ve sesi yanlış veriyor video izliyorum videoda konusan kisinin sesi cok az ama videodaki arka plan seslerini cok fazla veriyor neden acaba düzeltebilirmiyim
kulaklık modeli hp omen 800
Konyadaki Türkiye İspanya maçına babamla gidicem bende fener pasosu var yenilemem lazım babamda pasolig yok tarafsız almayı düsünüyorum ama taraftar kulübü diye bisey varmıs gerekli mi onu da almak
Arkadaşları 12. sınıfım yksye hazırlanıyorum lisede özelde okuyorum ve hocaların çoğu cok ilgisiz ilk dönem her gün okula gidiyordum fakat hocaların coğu ders bile işlemiyor öğretmen masasına geçip telefona bakıyolar yada pcden işlerini yapıyolar bu yüzden sınıfın coğu gelmiyor (sınıf 17 kişi)...
Yaklaşık 4 senedir kullandıgım ethernet kablom suan calısmıyor hem modemde hem pcde takılı oldugu halde neden acaba kabloda bi kopukluk da oldugunu düşünmüyorum
https://www.flo.com.tr/urun/vans-mn-filmore-decon-siyah-erkek-sneaker-100580355?campaign=c_18 ürün bu arkadaşlar vansın kendi sitesinden 600 tl daha ucuz üstüne kod ile alınca 900 lira daha ucuza geliyo hafif bi şüphe uyandırdı orjinalmidir
arkadaşlar win11 ilk çıktığında geçip kullanmıştım yaklaşık 1 ay sonra performansta bi düşüş gördüğüm için geri win10a dönmüştüm suan win11 e geçmeyi düşünüyorum sizce geçilirmi sistem
512gb ssd gtx1650ti i5 10. nesil 16gb ram
Yaklasık 2 3 senedir digitürk kullanıcısıyım hava rüzgarlı olunca hep kanallar giderdi şimdi hava normal 21 ile 29 arası komple yok 2 kere kurulum yaptım gelmiyor var mı çözüm bilen