Arama sonuçları: *

• Users: Alraplox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Alraplox

Kulaklıgım sesi yanlış veriyor

dün calısıyodu bugün ilk defa pcyi açtım ve sesi yanlış veriyor video izliyorum videoda konusan kisinin sesi cok az ama videodaki arka plan seslerini cok fazla veriyor neden acaba düzeltebilirmiyim kulaklık modeli hp omen 800
  2. Alraplox

Csde skin almak icin hangi siteleri önerirsiniz

ak 47 fuel injector almayı düşünüyorum steamde 260 dolar anlık olarak daha ucuza alabiliceğim güvenli bir site var mı acaba
  3. Alraplox

Milli maça nasıl giderim

Konyadaki Türkiye İspanya maçına babamla gidicem bende fener pasosu var yenilemem lazım babamda pasolig yok tarafsız almayı düsünüyorum ama taraftar kulübü diye bisey varmıs gerekli mi onu da almak
  4. Alraplox

Gürcistandan ne alınır

gürcistandan ne alsam tr ye göre mantıklı olur
  5. Alraplox

Akıllı saat öneriniz var mı

beyler akıllı saat almayı düsünüyorum ama en ufak bir bilgim yok telefon samsung s25 ona göre uyumlu bisi varmıdır acaba
  6. Alraplox

Samsung Galaxy Note 10 Lite'dan Hangi Telefona Geçilir?

arkadaslar 4 senedir samsung not 10 lite kullanıyom artık ölmeye basladı telefon ne alınır üstüne s24ultra yada s25+ düsünüyom baska öneriniz var mı
  7. Alraplox

ÖSYM sitesine giris yapamıyom

arkadaslar yks yerleri acıklanmıs e devlet ile giris yeri yok giremiom nası gircem
  8. Alraplox

Lise mezuniyeti için takım elbise alıcağım

Arkadaşlar lise bitiyo takım elbisem yok alsam ne kadar olur fiyat olarak bide öneri var mı
  9. Alraplox

Instagram İnstagram üretim sürümüne nası geçicem

Mavitik icin üretim sürümü istiyo betadaydım olmuyodu betadan ayrıldım sil yükle yaptım yine olmuyo nası yapcam
  10. Alraplox

Ailemi okul konusunda nasıl ikna ederim

Arkadaşları 12. sınıfım yksye hazırlanıyorum lisede özelde okuyorum ve hocaların çoğu cok ilgisiz ilk dönem her gün okula gidiyordum fakat hocaların coğu ders bile işlemiyor öğretmen masasına geçip telefona bakıyolar yada pcden işlerini yapıyolar bu yüzden sınıfın coğu gelmiyor (sınıf 17 kişi)...
  11. Alraplox

Yksye fenerbahçe forması ile gidebilirmiyim

Komik soru ama msüye fenerbahçe forması ile gidebilir
  12. Alraplox

Beyler bu dolandırıcı mı

Beyler bu dolandırıcımı kaç gündür steamde aktif değilim adam akıllı, envanterimde falan da yok
  13. Alraplox

Çözüldü✓ Ethernet kablom çalışmıyor ?

Yaklaşık 4 senedir kullandıgım ethernet kablom suan calısmıyor hem modemde hem pcde takılı oldugu halde neden acaba kabloda bi kopukluk da oldugunu düşünmüyorum
  14. Alraplox

30-40k arası hazır sistem önerisi

arkadas pc toplucakmıs bana soruyo var mı hazır sistem öneriniz 1730148804 240 hz monitörde istiomus
  15. Alraplox

Flodan aldıgım ayakkabı orjinal mi

https://www.flo.com.tr/urun/vans-mn-filmore-decon-siyah-erkek-sneaker-100580355?campaign=c_18 ürün bu arkadaşlar vansın kendi sitesinden 600 tl daha ucuz üstüne kod ile alınca 900 lira daha ucuza geliyo hafif bi şüphe uyandırdı orjinalmidir
  16. Alraplox

motorlo uzun yol yapılır mı

motorla ankara-karaman yolu yapılır mı 1725187751 250cc*
  17. Alraplox

arkadaşlar şarkı yaptım nasıl olmuş

sözlerini kendim yazdım sağlam mikrofon olmayınca ses kayıdını aiden yaptım link assa atıyorum yorumlarınızı bekliyorum
  18. Alraplox

spotify ortak playlist etkinliği

arkadaşlar düzenleme daveti bu istediğiniz gibi ayarlayın ortak playlist yapalım
  19. Alraplox

windows 11e geçilir mi

arkadaşlar win11 ilk çıktığında geçip kullanmıştım yaklaşık 1 ay sonra performansta bi düşüş gördüğüm için geri win10a dönmüştüm suan win11 e geçmeyi düşünüyorum sizce geçilirmi sistem 512gb ssd gtx1650ti i5 10. nesil 16gb ram
  20. Alraplox

Digitürk kanallar gidiyor kurulum yapınca gelmiyor

Yaklasık 2 3 senedir digitürk kullanıcısıyım hava rüzgarlı olunca hep kanallar giderdi şimdi hava normal 21 ile 29 arası komple yok 2 kere kurulum yaptım gelmiyor var mı çözüm bilen
Geri