Arama sonuçları: *

• Users: 7cresta
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 7

Philips Evnia 34M2C8600/00 OLED monitör alınır mı?

Arkadaşlar bikaç gün önce ips ve va panel arasında çok kararsız kalmıştım. Ekran curved olsun ama renklerden de taviz vermeyeyim istiyordum. En sonunda gözü karartıp oled monitör almaya karar verdim. Hem UWQHD hem curved hem OLED tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor gibi. Sizce nasıl monitördür?
  2. 7

Hangi ultrawide monitör daha iyi

Arkadaşlar 15 bin bütçem var (belki bir miktar daha aşabilirim bu bütçeyi) ve ultrawide kavisli bir monitör arıyorum. Bu fiyat bandında çok fazla tercih yok birkaç model arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz veya sizin önerebileceğiniz daha iyi bir monitör var mıdır...
  3. 7

Yeni topladığım pc hiç çalışmıyor

Arkadaşlar pc işlerinden pek anlamıyorum ama bir pc topladım ve kasa kurulumunu video izleyerek kendim yaptım. Ancak şu an güç düğmesine bastığımda kasada hiçbir değişiklik olmuyor. Ne bir ışık yanıyor ne bir fan çalışıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Sistem parçalarını aşağıda paylaşıyorum...
  4. 7

2K Ultrawide curved monitör önerisi

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim özelliklerde bir monitör arıyorum. Kullanım amacım oyun oynamak. VA panel olsa da olabilecek en iyi renk derinliğine de sahip olmasını ve ghosting gibi sıkıntılarının olmamasını istiyorum monitörün. Bütçem 13-14k civarı. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. 7

7500F için 1250 TL bütçeli sıvı-kule tipi soğutucu önerisi

Arkadaşlar sistemaşağıdaki gibi. Uyum sorunlarından pek anlamadığım için bu sistemle uyumlu çalışabilecek f/p bir soğutucu arıyorum. Sessiz çalışması ve RGB olması tercihimdir ama ikisine de çok takıntılı değilim. Şimdiden çok teşekkür ederim :) işlemci...
  6. 7

4070 Ti Sisteme Upgrade Önerisi

Arkadaşlar bütçem 50000 TL. Topladığım sistem 48000 tl tuttu. 2000 TL ile işlemci mi yükseltmek mantıklı yoksa anakart mı? Stok soğutucular yetersiz olur derseniz sıvı soğutucu da alabilirim. Bir de bu anakartta ramlerin rgb ışıklandırması çalışır mı? şimdiden teşekkürler. işlemci...
  7. 7

4070 Ti Sistemimin parçaları uyumlu mu?

Arkadaşlar yeni pc topluyorum ama bu konulardan çok da iyi anladığım söylenemez. 1 haftalık araştırmam sonucu şöyle bir sistem dizdim. Parçalar birbirleriyle uyumlu mudur ve şu parçayı şununla değiştir dediğiniz bir parça var mıdır. Şimdiden teşekkürler :) İşlemci...
  8. 7

4070 Ti'lı sisteme kasa ve güç kaynağı önerisi

Arkadaşlar yeni bi pc topluyorum şu ana kadar karar verdiğim bileşenler: https://www.epey.com/islemci/amd-ryzen-5-7500f.html https://www.epey.com/ekran-karti/msi-geforce-rtx-4070-ti-ventus-3x-12g-oc.html https://www.epey.com/anakart/msi-pro-b650m-a-wifi.html...
  9. 7

Amd Ryzen 5 5600x 4070ti Uyumu Nasıl Olur?

Arkadaşlar 4070 ti ekran kartlı yeni bir pc toplamak istiyorum ama işlemci konusunda kararsız kaldım. Sistemde darboğaz olsun istemiyorum. 5600x 4070 ti uyumu nasıl olur? Darboğaz olursa önerebileceğiniz en uygun fiyatlı darboğaz yapmayacak işlemci nedir? Şimdiden teşekkürler :)
  10. 7

2K ultrawide IPS panel curved monitör yok mu?

Arkadaşlar monitör almak istiyorum ama kriterlerime uygun bir monitör yok. Ultrawide 2k çözünürlük ıps panel curved monitör yok piyasada. Bir model bulabildim o da 60 hertz. 120 hertz den aşağı olmasını da istemiyorum. Var mı sizin bildiğiniz bir model?
Geri