Arama sonuçları: *

• Users: Dantee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Dantee

Epic'ten aldığım oyunlar nasıl? İade etmeli miyim?

Son bir kaç oyun daha alıp bir sürelik oyun alma faslını kapattım. Bu aldığım son oyunlardan sizce iade etmem gereken oyun var mı? Fiyatının düşme ihtimali olan oyunlar?
  2. Dantee

Yardım Bu oyun alınır mı? Epic Games

https://store.epicgames.com/en-US/p/steep Arada bir girip kafa dağıtmalık bir oyun gibi. Atmosferi de hoşuma gitti. Alınır mı sizce?
  3. Dantee

Epic bende olan oyun bedava olursa iade veriyor mu?

Yaklaşık 1 ay önce Epic'ten bir oyun almıştım. Şuan o oyunun bedava verileceği hakkında söylentiler var. Epic Games bu oyun için ödediğim parayı geri verir mi?
  4. Dantee

The Last Of Us Part 1 satın alıp oynasam mı Youtube'dan izlesem mi?

Oyuna 500TL verip oynamak mantıklı mı yoksa Youtube'dan herhangi bir yayıncıdan izleyeyim mi? Bu 500TL ile başka oyun da alabilirim öneriniz varsa.
  5. Dantee

Yardım 20 000₺ TELEFON ÖNERİSİ (YARIN ALACAĞIM ACİL!!!!!!)

Yeni yıla girmeden yarın anneme bir telefon almak istiyorum bütçe 20 000TL. Bu bütçeye en iyi telefon hangisidir? 1703952214 Honor 90 nasıl bilen/kullanan var mı? O var aklıma şuan
  6. Dantee

Epic Games Ödülleri vermedi?????

Satın alımım üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen epic games ödülleri hesabıma eklenmedi??!?! E posta yollamaya çalıştığımda da hata alıyorum. Neden böyle bir şey oldu
  7. Dantee

Kulaklık için bu padler alınır mı?

Bu konulara pek hakim değilim açıkçası o yüzden danışmak istedim. https://www.amazon.com.tr/Skullcandy-Crusher-Kulaklık-Sünger-Yastığı/dp/B0BLVZMRQY/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=L9TVB18CHI9H&keywords=skullcandy+crusher+pad&qid=1703789963&sprefix=skullcandy+crusher+pad%2Caps%2C132&sr=8-5...
  8. Dantee

Kazak/Sweat içine gimek için beyaz tişört lazım

Sweat, kazak vesaire kıyafetlerin içine giyecek yakası dar beyaz renkli tişört lazım. Nereden alınır??
  9. Dantee

Nays kart cashback sınırı ne kadar?

1 hafta önce Epic Games'ten EA FC 24 aldım 64TL cashback verdi. Şimdi Steam üzerinden oyun alacağım maksimum kaç TL kazanabilirim cashback?
  10. Dantee

Baldur's Gate 3 alınır mı? 31.50$

31.50 $ Baldur's Gate 3'e verilir mi?
  11. Dantee

Star Wars: Jedi Survivor optimizasyon sorunu düzeltildi mi?

PC için optimizasyonu nasıl? Düzeltildi ise Epic Gamesten almayı düşünüyorum.
  12. Dantee

PC için Antivirüs tavsiyesi

Bilgisayarımda virüs olmadığından emin olmak için tam tarama yapmak istiyorum. Hangi antivirüs programına güvenebilirim.
  13. Dantee

Yardım Epic İndirimlerinde Kimsenin Bahsetmediği Oyunlar

Bildiğiniz üzere herkes RDR2, GOW, Spiderman, TLOU vesaire oyunlardan bahsetti. Fakat kimsenin bahsetmediği indie oyunlar veya forumda paylaşılmamış sevdiğiniz oyunları önerebilir misiniz?
  14. Dantee

Çok mu fazla oyun aldım?

Bildiğiniz üzere Steam dolar kuruna geçecek diye bir sürü oyun satın aldık. Ben de bir kenarda dursun diyerekten biraz fazla almıştım. Şimdi de Epic Games indirimleri geldi ve buradan da oyun alacağım fakat şunu fark ettim ben bu oyunları hangi ara oynayıp bitireceğim? Sizce çok mu? Bu oyunları...
  15. Dantee

Asus Dual RTX 2060 Alan Wake II oynatır mı?

Hangi ayarlarda oynayabilirim?
  16. Dantee

UNCHARTED 4 İlk 3 oyunu oyamadan oynanır mı?

ilk 3 oyunu biraz eski olduğu için pek ilgimi çekmedi hikayeyi okumalı mıyım?
  17. Dantee

Yardım EA FC 24 YARDIM!!!!!

Fifa 22 oynarken kullandığım bir kolum vardı gayet iyi çalışıyordu. EA FC 24'e geçtiğimde kolu yukarı çekince aşağı aşağı çekince yukarı algılıyor. Tuşların bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyor. Kareye basıyorum üçgen gibi algılıyor üçgene basıyorum yuvarlak tuşu gibi algılıyor. Bunu...
  18. Dantee

Nays kart ile ilk alışverişim sorun yaşar mıyım?

Yaklaşık 1 ay önce Nays hesabı açtım. Oraya para atıp Epic'ten oyun almak istiyorum fakat Epic'ten Nays ile oyun almaya çalışanlar sıkıntılar yaşamış. Hata verirse parayı geri karta gönderebiliyor muyum? İlk alışverişim olacak pek bilgim yok.
  19. Dantee

UNCHARTED 4 300TL'ye alınır mı?

Epic Games'te böyle bir paket var 300TL verilir mi https://store.epicgames.com/tr/p/uncharted-legacy-of-thieves-collection?lang=tr
  20. Dantee

Fifa için gamepad arıyorum

Elimde 1 tane dualsense var arkadaşlarla fifa oynamak için uygun fiyatlı bir gamepad arıyorum. Sadece fifa oynayacağız çok yüksek bir beklentim yok.
Geri