Arama sonuçları: *

• Users: serlawen
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Hyperx Quadcast vs Rode NT-USB+

Merhaba, 6-8 bin bandında kendime bir mikrofon arayışındayım. XLR ile uğraşmak istemiyorum. Birkaç model arasında kaldım. Bunlardan hangisini tercih etmeliyim, veya başka önerisi olan varsa bilgi verebilirse sevinirim. Sesimin net bir şekilde gitmesini istiyorum, RGB ile çok bir işim yok benim...
  2. S

Wireless kulaklık önerisi

Selamlar, kendime yeni bir Wireless kulaklık alacağım, birkaç model arasında kaldım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Genel olarak Discord üzerinde konuşma amacıyla kullanıyorum nadiren de olsa oyun oynuyorum. Düzgün ve net bir şekilde sesimi iletmesini istiyorum. Kablolu kulaklık...
  3. S

Depolama alanı konusunda yardım.

Selamlar, 3d çizim ve modelleme programları için bir arşiv satın alacağım fakat maalesef bilgisayarımda bu kadar boş alan yok. Yaklaşık 3.5TB'lık bir alana ihtiyacım var. Sorunumu nasıl çözebilirim, herhangi bir taşınabilir hdd mi almalıyım? Farklı çözüm önerilerine açığım. (Google drive ile bir...
  4. S

VXE V1 Wireless Kulaklık

Selam, kendime uygun fiyatlı bir Wireless kulaklık arıyorum, karşıma bu kulaklık çıktı sizce alınır mı? Veya bu fiyat bandında alternatifi var mı? Kullanan kişiler varsa mikrofonun ne düzeyde olduğundan bahsedebilirse çok sevinirim. Şu şekilde ürün linkini bırakayım...
  5. S

PNY 4060Tİ Rgb sorunu.

Selamlar, aldığım ekran kartı bugün geldi fakat rgb'sini çalıştıramıyorum yardım eder misiniz? Ekran kartım: https://www.sinerji.gen.tr/pny-geforce-rtx-4060-ti-xlr8-gaming-verto-epic-x-rgb-8gb-gddr6x-128-bit-dlss-3-ekran-karti-p-47257
  6. S

Ekran kartı önerisi.

Selamlar, 13-14bin bandında bir ekran kartı arıyoruz. Her türlü öneriye açığım, vade farkı koymadan alınabilecek ekran kartları var ise çok daha iyi olur.
  7. S

3080 için PSU önerisi.

Selamlar, https://www.hepsiburada.com/zotac-amp-holo-gaming-rtx-3080-10gb-320bit-gddr6x-pci-express-4-0-ekran-karti-zt-a30800f-10p-p-HBCV0000060PN3?magaza=Premium%20Printertoner&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.14.4 Ekran kartım...
  8. S

240hz Monitör önerisi.

Selamlar, da-g9 sistemim için monitör almak istiyorum. Şuanda 144hz msi monitörüm var, şu an kullandığımı 2. ekran olarak kullanacağım. Yeni mönitörümün 240 hz olmasını istiyorum. Fakat 2k mı almalı mıyım yoksa 240hz mı almalıyım emin olamadım. Şuanda baktığım bir model var altta gönderiyorum...
  9. S

DA-G9 Bios tuşu nedir?

Selam bios tuşunu öğrenmek istiyorum bir türlü biosa giremedim. Anakart modeli MSI h610m-e
  10. S

1000-2000TL arasında kulaküstü kulaklık önerisi.

Selamlar, yukarıda belirttiğim bütçe aralığında kulaküstü kulaklık arıyorum. Müzik dinlemek, film izlemek amacıyla kullanacağım. Bluetooth olması önemli, kablolu bir kulaklık istemiyorum. Fiyat olarak ne kadar uygun olursa benim için o kadar iyi.
  11. S

Acer Nitro 5 AN515-44 Ram önerisi.

Laptopuma ram almak istiyorum artık oyunlarda ve kullandığım programlarda 8gb ram yeterli gelmiyor. 16X2 32gb ram mi almalıyım, yoksa sadece 8gb daha eklemek yeterli olacak mıdır? Bu arada 8gb alacak isem hangi rami almalıyım, uyumluluk konusunda sorun yaşar mıyım? 1701006650 M2 SSD'de takmak...
  12. S

DA-G9 İçin sıvı soğutma önerisi.

Selam, sistemim için sıvı soğutma almak istiyorum. Fiyat olarak uygun olması daha iyi olur. 240mm olan herhangi bir sıvı soğutma olabilir. https://www.hepsiburada.com/msi-mag-coreliquid-m240-240-mm-sivi-islemci-sogutucusu-p-HBCV00004T19O2?url_src=and-product-detail...
  13. S

DA-G9 Sistemi stoklarda bulabilir miyim?

Selam, yeni çıkarılan sistemi almak istiyorum fakat stoklara maalesef yetişemedim. Yarın erken saatlerde itopya'ya gidip stok bulabilir miyim, yoksa çoktan stoklar bitmiş midir?
Geri