Arama sonuçları: *

• Users: Mertx1997
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

kasa fanı önerisi beyaz

arkadaşlar kasam lian li lancool III buna 140 mm kasa fanı uyar mı kasa fanı olarak iyi sogutan önereceginiz 3 lü beyaz fan var mı rgb li
  2. M

beyaz kasa fanı tavsiyesi

arkadaşlar herkese merhaba beyaz kasa fanı tavsiyesi istiyorum rgb olsun ve iyi sogutsun istiyorum mavi ışık veren bi rbg olsa cok güzel olur
  3. M

3090 ti vs 4080 4 k ekran kartı önerisi

Arkadaşlar herkese selam yeni bir PC topluyorum bi ekran kartım kaldı 4 k oyun için diziyorum sizce 23 bine 3090 ti mi almalıyım yoksa üstüne koyup 4080 mi bakmaliyim çok kararsızım sizin fikriniz nedir 3090 ti yeter mi 4080 mi alsam fikir istiyorum
  4. M

4k gaming ekran kartı önerisi

Arkadaşlar 4 k oyun için ekran kartı önerir misiniz 3090 alsam kaldırır mı yeterli olur mu 4080 alsam sorun çözülecek ama oda dehşet para bı yandan dlss +fg var diyorum 4080de 3090 isimi gorur mu AMD tarafında fikir verebilecek olan var mı ne yapmiyim
  5. M

360 mm sıvı soğutma önerisi 2023

Arkadaşlar fiyatlar olarak çoğu mqrka 4 5 bin TL bandında lakin cidden iyi bir soğutucu almak istiyorum baktığımda CFM değeri olarak 94 CFM ile Silverstone PF360-ARGB. Marka soğutucu en iyi soğutma değeri sunan soğutucu diyebilir miyiz mesela herkesin forumda çok övdüğü Arctic Liquid Freezer...
Geri