Arama sonuçları: *

• Users: arda.wqqp
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. arda.wqqp

IOS İphone ile ipad tam eşleşmiyor

Arkadaşlar kişilerim icloudda olmasına rağmen ipadde yok mesajlarım da aynı şekilde telefonuma mesaj gelince tablette gözükmüyor bildirimi gelmiyor mesajlara girsem de gözükmüyor bi de bi kaç tane daha böyle sorunlar vardı tam hatırlamıyorum şu an bunları nasıl düzeltirim ?
  2. arda.wqqp

6 aylık taksiti 3. Ayda kapatabilir miyim

Arkadaşlar kredi kartıyla 6 ay taksitli bi ürün alsam bunu 3. Ayda veya herhangi bir ayda kalan paranın hepsini ödeyip direkt borcu kapatabilir miyim (axess)
  3. arda.wqqp

App store güncellemeleri çok yavaş yapıyor

Arkadaşlar internetim 100mbps ve 5ghz ye bağlıyım yani hızı her yerde tam kullanabiliyorum ama App Storeda uygulama yüklerken ve güncellerken aşırı yavaş oluyor nasıl çözebilirim
  4. arda.wqqp

Hp Victus B82N5EA nasıldır

Arkadaşlar oyun oynamıyorum yazılım için alıcam ama güçlü de olsun istiyorum yani bu donanım benim için ideal ama hall sensör sorunu varmış sanırım o sorun bu seride de var mı kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi ve genel olarak nasıl bir laptop
  5. arda.wqqp

Yardım Uygun fiyatlı type c - lightning kablo önerisi

Arkadaşlar şarj aleti ve kablo almam lazım ama type c lightning kablolar çok pahalı bildiğiniz uygun fiyatlı kablo var mı diğerleri 200 300 ise lightningler 400den başlıyor alıcağım şarj aleti de bu iphone 11 için alıcam Spigen 20W USB-C Mini Hızlı Şarj Aleti/Şarj Isısını Düşürür GaN Destekli...
  6. arda.wqqp

IOS IPhone 11 instagramda ısınıyor

Bu sorun ios 18de de vardı şu an ios 26.0.1 kullanıyorum yine var ios 18in başlarında yoktu bi anda oldu telefon sadece instagramda ısınıyor onun dışında normal sıcaklıkta her şeyi kullanabiliyorum aynı şekilde şarjda hızlı azalıyor instagramda bunu yaşayan oldu mu nasıl çözülebilir
  7. arda.wqqp

Yardım Netspeed kullananlar internete erişebiliyor mu

Arkadaşlar bi anda internet gitti bağlanabiliyorum ama hiç bi şey açılmıyor sitesine ve uygulamasına da giremiyorum kullanan varsa sizde durum nedir
  8. arda.wqqp

Seiko mekanizmalarını nereden alabilirim ?

Seiko mod yapmak istiyorum ama mekanizmayı aliexpressten falan almak istediğimde gümrük sınırını aşıyor nereden alabiliceğimi bilen var mı sadece mekanizma değil diğer malzemeleri de bulabiliceğim güvenilir bir yer söyleyebilir misiniz ?
  9. arda.wqqp

Yardım JBL tune 510bt yanlar bastırıyor

Arkadaşlar takıyorum 30 dk falan rahat kullanıyorum sonra kulaklarımı çok acıtıyor baskıdan dolayı çıkardığımda ağrıyor gibi oluyor kulağım bunu nasıl çözerim
  10. arda.wqqp

DPC WATHCDOG VIOLATION hakkında yartdımcı olur musunuz

arkadaşlar ben baktım da anlamadım minidump dosyalarıma bakıp neden kaynaklandığını söyler misiniz ? https://drive.google.com/file/d/1Di5RrYmSGrUdNKmcno_BprH6NfIRMQTT/view?usp=sharing
  11. arda.wqqp

Yardım Trendyol öğrencilere özel %10 indirimi nasıl kullanabilirim

Arkadaşlar bu indirimi nasıl kullanabilirim bir de lise öğrencisi için geçerli mi
  12. arda.wqqp

Bu numara vodafonea mı ait

Arkadaşlar bu numara vodafoneun mu bi kaç gün önce kaç mbps hız veriyorlar diye bakıcaktım telefon numarası girmeden göstermiyodular şimdi de sürekli arıyor istemiyorum internet falan ben
  13. arda.wqqp

Pt.com.tr de lise öğrencisi indirimden faydalanabilir mi

Arkadaşlar muhtemelen daha sınıflar açıklanmadığı için e devlette öğrenci belgem gözükmüyor bu yüzden de kendim deneyemiyorum da bilgisi olan var mı lise öğrencisi olarak faydalanabilir miyim indirimden
  14. arda.wqqp

Yardım Hangi mac modelini almalıyım

Arkadaşlar sizce macbook air m2 mi almalıyım (33k) yoksa mac mini m4 mü almalıyım (28k) Sanırım mac mini Apple da daha ucuz ama taksit sayısı da daha az o yüzden hepsiburadadan alacağım peşin fiyatına 9 taksite kadar oluyor
  15. arda.wqqp

IPhone 11 şarj aleti + kablo önerisi

Arkadaşlar kablo ve şarj aleti önerir misiniz kablolar çok pahalı genelde type c to lightning olursa iyi olur
  16. arda.wqqp

Bilgisayar programcılığı hakkında

Arkadaşlar şu an 12. Sınıfa yeni geçtim dil okuyorum ama biraz pişmanım gibi sayısalım pek iyi değildi ama ingilizcem çevremdekilere göre gayet iyiydi ben de bunun gazına gelip dil seçtim şu an derslerim iyi ama liseden mezun olunca dilden üniye gitmek çok zor gibi geliyor en kötü üni bile...
  17. arda.wqqp

Gözlük çerçevesini kendim alsam optisyen cam takar mı

Arkadaşlar normalde gözlük kullanıyorum ama bi 5 ay önce falan kırılmıştı ben de hiç uğraşmadım şimdi göz doktoruna gidicem ama gözlükçülerde de çerçeveler çok pahalı bi de rahat rahat bakma imkanı olmuyor kendim internetten bir çerçeve alsam orada o çerçeveye reçetede yazan camlarımı takabilir mi ?
  18. arda.wqqp

H&M tişörtlerin kalitesi nasıl

https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0945531064.html Bu 3lü set diğerlerine göre daha ucuza geliyor normalde bir tişört 700 ise bunda 800e 3 tane geliyor ama bunların kalitesi diğer tişörtlerin kalitesiyle aynı mı ve genel olarak h&m tişörtlerin kalitesi nasıl fotoğrafta güzel duruyor
  19. arda.wqqp

🔥İndirim Hepsiburada pclerde 750tl indirim

INTEL750 kod arkadaşlar herkeste geçerli muhtemelen konu daha önce açıldıysa kapatabilirsiniz
  20. arda.wqqp

Liverpool 2007 formasını nereden bulabilirim

Arkadaşlar sizin forma alışverişi yaptığınız güvenilir bir yer falan varsa öneri verir misiniz bu formayı nereden bulurum çok güzel bir forma
Geri