Arama sonuçları: *

• Users: Zeppix
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zeppix

Epic games fc26 iade edemiyorum

Kısacası arkadaşlar fc26 aldım dün iade edemiyorum seçeneklerde iade etmek gibi bir seçenek çıkmıyor yardımcı olabilirmisiniz
  2. Zeppix

2025 model r25 kask önerisi

Dostlar mavi renk yeni kasa r25 alıcagım kask bulamadım ne almam gerekiyor tavsiye edebilceginiz kask varmıdır aynı şekilde disk kilidi
  3. Zeppix

Instagram hesabım kapatıldı

hesabım bilinmedik sebepten dolayı kapatıldı itirazda bulundum hiç umursamıyorlar gibi 1 günden fazla sürer diyor 2 ay olacak ne yapmam gerekiyor mail vs mi atmalıyım
  4. Zeppix

Valorant hesabınız askıya alındı

1 haftadır doğru düzgün bilgisayara oturmuyorum işten dolayı valorant mağazama bakayım ne gelmiş die 20k ya yakın para yatırmıstım karşımda hesabın askıya alındı diyor bilgisayarımda hiç bişey yok 3 taraf yazılımı vs durduk yere böyle hesabım gidicekmi valorant destekle uğraşmalımıyım ne yapmalıyım
  5. Zeppix

GTA 5 ENHANCED Destek

Arkadaşlar gta 5 epic gameste mevcut steam envanterime yeni gta 5 geldi indirdim linsans yok diyor satın almamı istiyor epic games de baktım yeni gta 5 fiyatı 524tl veriyor ben yeni gta 5 için satın almammı gerekiyor steamdekiler ücretsiz oynuyor yeni gta 5 i yada sonradan bi güncelleme gelirmi...
  6. Zeppix

Ets2 Promods yardımcı olurmusunuz

Ets2 pro mod oynamak istedim 7 adet dlc aldım indirime girmiş sonra siteden giriş yaptım truckmp ile aynı hesap girdim indirmem gereken modları 1 euro vererek indirdim ardından mod klasörüne gerekli olan modları birleştirdim attım oyuna girdigimde singleda uyumsuz mod diyor truckmp de ise...
  7. Zeppix

Oyuncu Koltuğu önerisi

Oyuncu Koltuğu https://www.hawkchair.com/urun/fab-v6-kumas-oyuncu-koltugu düşündügüm önerdikleriniz nelerdir rahatlık konusunda üzmicek bir koltuk arıyorum
  8. Zeppix

Eski siteye fiber internet nasıl başvuru yapılır süreçleri nedir ?

Eski bir sitede oturuyoruz vdsl internetimiz var 69 mbps hız destekliyor turk telekomda 100 mbps hıza 460tl fatura ödüyoruz fiber olan evlerde bu fiyata daha hızlı bir internet kullanıyorlar nasıl başvuruda bulunurum tek ben başvursam olurmu yoksa ev sahipleri onayı vs. gibi bişeylemi başvurmam...
  9. Zeppix

Fare marka model önerisi

arkadaşlar yeni steelseries apex pro klavye aldım bir adet de fare almak istiyorum hangi marka önerirsiniz ben takım olsun die steelseries düşünüyorum oyun amaçlı genellikle oynadıgım oyunlar fps oyunları valorant vb. hikaye temelli oyunlar rdr2 vb. hangi marka model önerirsiniz hayatım boyunca...
  10. Zeppix

steel series klavye yazılımından rengi değişmiyor

arkadaşlar normalde buraya basınca bizim arkadaşta rengi değişiyor fakat bende basıyorum bi değişiklik yok daha dün aldım klavyeyi yardımcı olurmusunuz
  11. Zeppix

windows 11 pro key free

arkadaşlar bugun windows 10 dan 11 yaptım ücretsiz keyler varmıdır nasıl aktif ederim yardımcı olurmusunuz
  12. Zeppix

Çamaşır Kurutma makinesi önerisi

gençler selam çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum önerileriniz nelerdir teknolojik bişey olsun düşünüyorum arçelik 950 KWG Hibrit Kurutma Makinesi almayı düşünüyorum taksitle 3 taksit vs
  13. Zeppix

windows 10 flash ile format attım ethernet yok

Arkadaşlar flash ile win 10 pro kurdum fakat etherneti tanımıyor çözümünü bulamadım yardımcı olun
  14. Zeppix

Anakartıma en fazla kaç mhz ram takabilirim

ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 anakartım bu yazdıgı gibi max 6400 mhz rammi takabiliyorum 16x2 yoksa 32x1 ram önerirsiniz expo olayı falan var hangi ramlari önerirsiniz
  15. Zeppix

RDR2 FPS SABİT SORUNU

Sistemim 4060 8 gb işlemci 7500f 16 gb ram mevcut rdrde max 70 fps genelde fps 60 larda geziyor bu fps değerleri normalmidir daha yüksek almam gerekmiyormu
  16. Zeppix

Yardım Valorant Telefon Numarası Sorunu

Kendi telefon numaram bi uygun deil diyor glba bi hesapta bağlı main hesabıma telefon numaramı doğrulamak istiyorum şuanda telefonum hangi hesaba bağlı nerden bilebilirim
  17. Zeppix

En iyi Battlefield oyunu hangisi?

Steamde Battlefield oyun serisi indirimde hangisini almalıyım 1. seride osmanlı var die biliyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
  18. Zeppix

xsolla yardım

Ubisoft sitesinden alışveriş yapcaktım kod kullanıp her şey iyi gayet fakat solla da ek doğrulama yeri geliyor onu çözemedim yardımcı olurmusunuz dedigi gibi para kesmedi görülmüyor
  19. Zeppix

windows imleç ayarları değişti

bilgisayarı actım kendi kendine mavi olan imleç beyaz oldu yardımcı olurmusunuz
  20. Zeppix

Vac banlı steam hesabına cs2 alınır mı?

csgo hesabım vac ban yedi şimdi aynı steam hesap üzerinden cs2 satın alsam normal bir şekilde seçkin hesap olarak oynayabilirmiyim?
Geri