Arama sonuçları: *

• Users: bkilic
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. bkilic

Kurtarılan dosyalar açılmıyor

Yanlışlıkla fotoğraflarımı sildim bir kaç program ile geri getirdim fakat fotoğraflarımın hiç biri açılmıyor bu dosya biçimi desteklenmiyor olabilir diyor yardımcı olacak var mı?
  2. bkilic

DOCP dışında ram mhz arttırma

Selamlar sıfır bilgisayar topladım ramlerimin fabrika çıkış hızı 4200mhz ama 6000 destekliyor. 4200mhz de iken sıkıntı yok pcde hiç bir türlü ama DOCP açıkken bilgisayarda saçma sapan hatalar oluyor, ısınma daha fazla oluyor çoğu oyundan hata vermeden durduk yere atıyor, 6000mhz'i farklı şekilde...
  3. bkilic

DOCP açınca bir çok sorun ve hatasız oyunlardan atma

Selamlar sıfır bilgisayar topladım ramlerimin fabrika çıkış hızı 4200mhz ama 6000 destekliyor. DOCP açıp 6000mhz'e çıkardım fakat DOCP açıkken bilgisayarda saçma sapan hatalar oluyor, ısınma daha fazla oluyor çoğu oyundan hata vermeden durduk yere atıyor DOCP kapalıyken yapmıyor ama 6000mhz'i...
  4. bkilic

Bilgisayar oyunlarda bazen restart atıyor.

Selamlar sistemim imzam'da var. Bilgisayar'ı yeni topladım bazen oyunlarda alakasız şekilde hiç bir hata vermeden restart atıyor kendi kendine. Bios'ta değiştiğim tek şey DOCP1 haline getirdim ramlerin mhz'ini kullanabileyim diye. Sorunu nasıl çözeriz acaba.
  5. bkilic

Display Port bozuldu, almak gerekir mi?

Selamlar display port kablom bozuldu şu an HDMI kullanıyorum. Monitörüm 165hz display port kablosu alsam iyi olur mu yoksa HDMI devam mı?
  6. bkilic

Anakartta VGA Işığı beyaz yanıyor görüntü gelmiyor

Selamlar, dün gece sıcaklıktan dolayı kablolamayı kontrol ettim sonra geri taktım pcyi açayım dedim fakat Anakartta vga ışığı beyaz yanıyor ekrana görüntü gelmiyor. Ramleri çıkarıp taktım yerlerini değiştirdim, DisplayPort yerine hdmı taktım ama hala aynı
  7. bkilic

Çözüldü✓ 360mm Sıvı soğutma olmasına rağmen işlemci çok ısınıyor

Başlıkta da belirttiğim gibi 360mm Cooler Master Sıvı soğutma olmasına rağmen işlemci çok ısınıyor 90 derecelere çıkıp kendini kapatıyor. İşlemci Ryzen 7 7800X3D Neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum yeni topladım yanlış mı bağladım yoksa yanlış mı fan ayarı yapıyorum? İlk konum yanlış bir şeyim...
Geri