Arama sonuçları: *

• Users: HeroPatato
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. HeroPatato

Yardım Xiaomi telefon renk sorunu

Dostlar herkese iyi akşamlar xiaomi redmi note 10 pro cihazimda sanki color correction gibi bir şey oluyor ekrana okuma modu gibi ama hepsi kapalı durumu tam anlatamiyorum bazi videolarda oluyor bazilarinda olmuyor olduğu anda bir video cektim örnek olması bakımından ama videoda renk değişimi...
  2. HeroPatato

12.671,04 TL Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC-8GD Rev2.0

https://www.n11.com/urun/gigabyte-nvidia-geforce-rtx-3060-ti-gv-n306tgaming-oc-8gd-rev20-8-gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-9268952?magaza=bsteknoloji satıcıyı bilmiyorum lakin fiyat uygun bayağı
  3. HeroPatato

Yardım Teknobiyotikten b550 aorus elit muadili anakart arıyoruz mesai sonuna kadar :)

Sayın Enes Kaan Toker, numaralı siparişinizde bulunan Gigabyte B550 AORUS ELITE (GB-B550-AORUS-ELITE) model anakart, yurtdışı kaynaklı tedarik sorunu nedeniyle temin edilememektedir. Dilerseniz Gigabyte B550 GAMING X 4000MHz, DDR4, HDMI, DVI, USB 3.2, M.2, PCIe 4.0, ARGB Anakart...
  4. HeroPatato

Çözüldü✓ 3500TL Anakart Önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle herkese. bir hevesle gidip pearless asasin 120se aldım cpu soğutucu bir taktımki neler göreyim benim minnak asus prime a320m-k upgrade ala ala dolmuş taşıyacak yeri kalmamış benim bunu büyük bir anakart ile upgrade etmem gerekiyor zaten vakti gelmişti artık...
  5. HeroPatato

Yardım GİGABYTE 3060ti Gaming OC Muadili

Dostlar iyi akşamlar öncelikle bundan 1 hafta once gigabyte 3060ti gaming oc ekran kartımı endeks bilişim aracılığı ile garantiye gönderdim kartı tamir edemediler ve degisik iade onayı icin yurtdışına gigabyte firmasina mail attılar gigabyte değişimi onayladı. Sorun burada basliyor endeks...
Geri