Arama sonuçları: *

• Users: mckcr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mckcr

Windows 10'dan 11'e geçilir mi?

Selamlar dostlar, başlıkta olduğu gibi sizce Windows 10'dan 11'e geçilir mi? Nedeni ise Windows 10 desteğini Ekim'de kaybediyor. Ben de geç olmadan geçmeyi düşündüm. PC'ye aynı zamanda format atmam lazım. Sizce Windows 11'e geçtim diyelim, formatla birlikte mi indireyim Windows 11'i, yoksa önce...
  2. mckcr

Marvel's Spider-Man: Miles Morales ne zaman indirime girer?

Merhabalar, şu aralar Marvel's Spider-Man: Miles Morales oynamak istiyorum. Steam'de ne zaman indirime girer, bir bilgisi olan var mı?
  3. mckcr

Genel olarak oyunlarda buglar?

Birçok oyunda aynı bug ile karşılaşıyorum. Mesela karakterlerde aynısı oluyor. Acaba sorun benim bilgisayarımda mı? Bunu nasıl düzeltebilirim?
  4. mckcr

Evde vücut geliştirme

Selamlar, bilgisayardan sıkıldığım için spor yapmayı düşünüyorum. Kilom 55, boyum 1.75. Öncelikle ben kendime göre güçsüzüm. Evde güçlenmek için vücut ağırlığımı kullanarak spor yapmayı düşündüm. Her gün uyandıktan sonra 30-40 dakika çalışmayı düşünüyorum. Uyku düzenim vesaire yerinde. Vücut...
  5. mckcr

Çözüldü✓ 240 hz Monitörde 1280x1024 Cözünürlükte max 75 hz

Baslikta yazdigi gibi 240 hz Monitörde 1280x1024 Cözünürlükte max 75 hz Aliyorum daha dün böyle degildi (1920x1080 de 240 hz oluyor)
  6. mckcr

Çözüldü✓ Ekran karti 85 dereceye kadar cikiyor

Selamlar öncelikle havalar sicakladi vs ekran kartim rtx 3070 normalde 81 80 79 78 dereceydi daha 1 ay önce ve suanki sicaklik degerli baya artti 85 dereceye kadar cikiyor zorlandiginda uzun süredir tozunuda almadim ondan kaynaklaniyor olabilir kasa link ini koydum buraya Sicakliktan zarar...
  7. mckcr

240 hz monitör önerisi

240 HZ monitör önerisi lazim baslikta yazdigi gibi
  8. mckcr

Valorant crosslarin kendiliginden silinmesi

Dün valorant oynuyordum oyundan ciktim bugün oyuna girdigimde tüm crosslarim silinmisti normalmi ve premierden uyarimi ban mi okumadim ama ya uyari yada ban yemisim normalmi? Küfür vs etmedim
  9. mckcr

Bilgisayar iyi ama valorantta oyuna drop giriyor

Oyunda oynarken donmalar oluyor fpsim 300 200 100 arasi degisiyor Kasa Linki Bu droplara cözüm varmidir?
  10. mckcr

Valorant ışık muhafızı vandal skini Alınır mı??

ışık muhafızı Vandal Alınır mı? ve ileride sıkarmı yorumlarinizi bekliyorum
  11. mckcr

Buzdolabi calismiyor

Merhaba az önce sigorta atti ve buzdolabi calismiyor nedeni ne yani icinde isik vs yaniyor ama display ve fan motor deniyor sanirirm fan motoru calismiyor
  12. mckcr

Pc icin kasa temizligi

Öncellikle selamlar tam 1.2 yıl önce 2023 ocakta hazır kasa satın aldım kasa linki ve her 3 ayda bi tozunu alırım ama aklıma geldiki termal macun yenilemem gerekirse ekran kartı vs sökmem gerekirse nasıl yapicagim su ana kadar hiç ekran kartı vs sökmedim + benim sahip olduğum kasada ekran...
  13. mckcr

Kulak içi Kablosuz Kulaklık Önerisi

Bütçe fark etmiyor
  14. mckcr

Çözüldü✓ Logitech klavye öneri

Razer dan logiteche geçmeyi düşünüyorum. ekipmanlarimin tek bir markadan olmasını istiyorum. Logitech Klavye önerir misiniz bütçe fark etmiyor
  15. mckcr

Hyper x cloud 2 kulakligin taktigimda klavyenin baglantisinin gitmesi

acikladigim gib Hyper x cloud 2 kulakligin kumandasini taktigimda klavyenin baglantisinin gitmesi bunun cözümü varmi birden oyundayken böyle bir sorunla karsilastim
  16. mckcr

Kasanin cok ses cikarmasi

Kasayı bu yıl ocak ta aldım ve çok çok ses çıkarıyor fanları undervolt yaptım ise yaradı ama hala çok ses çıkartıyor çözümü var mıdır? Kasa linki Not: fotograftaki gibi üstte fanlari yok
  17. mckcr

Hayatimi düzene/yoluna sokmak

Öncellikle herkese selam ben 16 yaşında bir gencim ve hayatımda bir şeylerin yolunda gitmediğini hissediyorum ve bunun daha farkına bu sene vardım. öncellikle tüm gün boyunca bilgisayar başındayım bildiğiniz tüm gün, okuldan gelirim bilgisayar başına otururum uykum baya gelene kadar. 2. olaraksa...
  18. mckcr

Windows 11 e Gecmek mantiklimi

Windows 10 kullanmaktayim ve az sonra pc ye format aticagim ve düsündümki acaba windows 11 e demi gecsem gecmek mantikli olurmu sizce?
  19. mckcr

Yüksek gpu ve cpu kullanimi

Bu konuyu ikinci kez açıyorum gpu ve cpu bostayken aniden yükseliyor ve birden düşüyor ve aniden çıkan bu değerlere bakmak için görev yöneticisini açtığımda birden düşüyor normal mıdır acaba?
  20. mckcr

Discord Yayin Acilmiyor

Bu sorunu 1 yildir yasiyorum discordda yayinlara giremiyorum mesela örnek vereyim yayina giriyorum sesler kesiliyor ve yayin bulanik gözüküyor
Geri